• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben kendi memleketimdeyim canım ama ablam İzmirde. Kayınvaldem uzak eşim bu sıralar gece 12 lere kadar çalışıyor.
Ama zordur gurbet canım. Allah yardımcın olsun inş. Çok sona doğru iş bırakmamaya çalış canım zor olur. Erken gelebilir bebek Allah korusun sancıların sıklaşabilir elinden geldiğince bitirmeye çalış.
Artık doktor yalancı sancı olur dedi. Çok su içiyorum o rahatlattı. Sola yatınca girmişse sağa yat dedi. Yatıyorsan ayağa kalk ayaktaysan yat dedi.
Allah yardımcımız olsun cümlemizin inş.
Ramazan gelmeden bitiririz insaAllah islerimi canım rabbim bizlere kolaylık versin gerisi kolay;)
Isim karar verdiniz mi

Bizimkiside Ahmet kesin yanina ya Kerim ya Yigit
Tam karar veremedik
Bakalım rabbim adını yazdı şimdi ne olacak:)
Maşallah Ahmete annesi sağlıkla kucağına alırsın. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Beklediiim umutsuz olduğum günler geldi aklıma çok şükür. Her dua zamanına mahkum Rabbim herkese nasip etsin bi mühleti varmış.
Hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah Ahmete annesi sağlıkla kucağına alırsın. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Beklediiim umutsuz olduğum günler geldi aklıma çok şükür. Her dua zamanına mahkum Rabbim herkese nasip etsin bi mühleti varmış.
Hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım amin insaAllah rabbim isteyen herkesede nasip etsin coook aminn

Ama oglusunu kardeşsiz birakma;)

Günaydin herkese..
Hayirli kandiller .. Rabbim hayirlisiyla beraat etmemizi nasip etsin.. Bizim defterimize gecen yil bebeklerimiz yazilmis bu yilda insallah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip olsun ..

vesselam_ vesselam_ canim guzel haberlerle gelmissin senin kuzu yuzunu gostermesede :) darisi bana olsun senden sonra ilk kontrol benim sanirim :)

Sağol kuzucum. Senin oğluşun ne yapıyor bakalım annesi. Oğluşumun kankisi. Bilmiyorum ama içimden laleninki de kız diyor o da gelinim mi olacak aceba :halay:

Kıyafetleri tamam canım. Takı yastığını süslemem lazım o kaldı. Hala ne dağıtacam karar veremedim ona bi an önce karar vermem lazım. Tacımı kendim yapacam o kaldı. Terlik beğenemedim daha:işsiz: öyle güzel işler kaldı.
Siz siz olun sakın en geç 32 de bitir ama ütüyü 30 da bitirn hurca koyun çünkü perişan olursunuz. Rabbim güç veriyor işte. İnş kolaylıkla kucağımıza alırız.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu ilk ve son olur sanırım benim başka çocuk düşünmüyorum.
Güzel telaşlar kalmış gerçekten en büyükleri bitmiş, biz hala daha eksik tamamlama işindeyiz. Eşim Diyarbakır'da görevlendirildi o gelmeden de büyük şeylerin alışverişini yapmak istemiyorum. Neyse ki bu hafta dönüyor. Oğluşunda haftaya kontrolü var bakalım inş. her sey yolundadır ;)

IMG-20170510-WA0031.jpg

Herkese hayırlı kandiller kızlar Allah gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu mübarek günün hürmetine..
Al_pi Al_pi -Lisaaa- -Lisaaa- dualarını beni ağlattı kızlar zaten hormonlar hat safhada :olamaz: Allah'ım tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar, hamilelere 9 ayını doldurduktan sonra evlatlarını sağlıkla kucağına almayı, çocuğu olanlara ise sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:dua:

Herkese hayırlı kandiller kızlar Allah gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu mübarek günün hürmetine..
Al_pi Al_pi -Lisaaa- -Lisaaa- dualarını beni ağlattı kızlar zaten hormonlar hat safhada :olamaz: Allah'ım tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar, hamilelere 9 ayını doldurduktan sonra evlatlarını sağlıkla kucağına almayı, çocuğu olanlara ise sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:dua:
Bugun beni hep hüzünlendirir canim Cok anlamli bir gun cunku dusunsene 1 sene icerisinde ölenler doganlar yaziliyor Ve rabbim bizim bebeklerimizi gecen yil yazmis .. Bakalim bu yil kimlerin defterine bebek yazilacak insallah geride kalan ve isteyen dileyen herkese nasip olur..
Hormonlar bana ilk aylar hic ugramadi ama son aylarda ugradi Kizimin kiyafetlerini yikadim bir corabina saatlerce agladim .. Aksama kadar susamadim birde toplarken agladim :)

Bugun beni hep hüzünlendirir canim Cok anlamli bir gun cunku dusunsene 1 sene icerisinde ölenler doganlar yaziliyor Ve rabbim bizim bebeklerimizi gecen yil yazmis .. Bakalim bu yil kimlerin defterine bebek yazilacak insallah geride kalan ve isteyen dileyen herkese nasip olur..
Hormonlar bana ilk aylar hic ugramadi ama son aylarda ugradi Kizimin kiyafetlerini yikadim bir corabina saatlerce agladim .. Aksama kadar susamadim birde toplarken agladim :)
Bende depresyon halleri, alınganlık ve duygusallık olarak uğradı kendileri:) Özellikle çocuk konusu çok hassas olduğumuz konu olduğu için aşırı duygusalız. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin aratmasın Ya Rabbim

Al_pi Al_pi bide çok uğraştık ya sabır sabır ilmek ilmek ilerledik öyle şıp diye hamile kalmadı kimse bu topikte hamile kalan arkadaşlar. Bundan dolayı onlara daha fazla Allah'ın mucizesi olarak bakıyoruz imkansız olan olmuş gibi düşünüyoruz yavrularımız için. Eminim Allah'ın izniyle tüm topik arkadaşlarımız bu mucizeyi yaşayacak herkes o güzel duyguları mucizenin tadını tadacak

Bende depresyon halleri, alınganlık ve duygusallık olarak uğradı kendileri:) Özellikle çocuk konusu çok hassas olduğumuz konu olduğu için aşırı duygusalız. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin aratmasın Ya Rabbim

Al_pi Al_pi bide çok uğraştık ya sabır sabır ilmek ilmek ilerledik öyle şıp diye hamile kalmadı kimse bu topikte hamile kalan arkadaşlar. Bundan dolayı onlara daha fazla Allah'ın mucizesi olarak bakıyoruz imkansız olan olmuş gibi düşünüyoruz yavrularımız için. Eminim Allah'ın izniyle tüm topik arkadaşlarımız bu mucizeyi yaşayacak herkes o güzel duyguları mucizenin tadını tadacak
Bende inaniyorum canim cok az kisi kaldi zaten onlardanda guzel haberler alacagiz insallah :)

Hastayım alpiş iyileşmeye çalışıyorum oğluşum da kaptı benden :KK43:
Anneme geldim bugün eşim nöbette.
Ayy gecmis olsum tam hastalik havasi zaten bana bi sicak basiyor ince giyiniyorum sonra bi usuyorum hemen hirka corap :))
Annecigin size guzelce bakar insallah oglusunla hemen iylesirsiniz .. O minicik burunlar akiyo öksurüyo ya hic dayanamiyorum..

Back