• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin ablacım Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kızına da çook geçmiş olsun inşallah hemen atlatır. Hem çalışan kadın hemde anne olmak çok zor ama onlar için çalışıyoruz sonuçta.. Kızına bir kardeş gelirde o da sizde mutlu olursunuz inşallah abla. Senin açından da öyle bir baskı olması zor yani.. Bende iyiyim abla çok şükür. Biraz bulantılar var onlarla savaşıyoruz sağlıklı olsun da ben razıyım ne yapalım hamileliğin cilveleri.. Cuma günü gidiyorum dr a ablacım
Evet canım gerçekten çok zor. İşim zaten yoğun sorumluluklarım biraz ağır. İş stresi de var bende. Tek sıkıntı bebek olmaması değil.. Herşey beni boğuyor artık. Bazı beklediğim şeyler var eğer bu sene gerçekleşmezse burdan gitmek istiyorum. Çok sıkıldım. Yıllardır aynı yerde görev yapmak insanı yoruyor... Bakalım 2017 bize neler getirecek. Inşallah herşey güzel olur canım... Seninde inşallah kontrolun güzel geçer canım...
Veson Veson canimmmmmm senin de hamis olmana o kadar sevindim ki anlatamam eskilerden cok az hamis olmayan rabbim digerlerine de nasip etsin insallah leyla abla zeynebim hepsine insallah.
Cok emek verdin rabbim sonunda mucizeni verdi saglikla dogmak nasip olsun insallah.

Diger hamis arkadaşlar size naçizane bir iki bisey soyliyim gittigim her dr cok iyi bakmışsın cok güzel gelişimleri diyor miniklerim icin bende hamilelikte dikkat edeceğiniz bi kac bisey söyleyeyim olumlu da olumsuz da her sey rabbimden elimizden geleni yaptıktan sonra.
Benim cocuklar kolik degildi cok huzurlu bi hamilelik gecirdim sürekli yattım gaz sancilari bile pek yoktu.
Kahvaltinizda yumurtaniz yeşilliginiz eksik olmasin cay icecekseniz bile ymeketen en az yarım saat sonra icin ki demir emilimini engellemesin.
Bol bol meyve yiyin ben ayip soylemesi 1 tepsi evet 1 tepsi meyve yerdim özellikle kocaman 1 nar gunluk mutlaka yerdim yogurt yerdim ara ogun surekli yapardim hamur isi hazir gidalar yemezdim.
Günlük 1 tane maden suyu hem kemik gelisimi hem gazsiz bi bebek olmasi icin
Kuru yemis ihmal etmeyin ara ogunlerde
Balik yaginin hapini icin hafyada bir balik yeseniz dahi yeterli olmaz
Benim gunluk kullandigim haplar kan hapi vitamin haplari ve balik yagi idi.
Agriniz olduugunda hemen ayaklarinizi uzatip dinlenin
Bir de son olarak hamile yastigi ozellikle bel fitiginiz var agrilariniz var ise karniniz buyuk ise hamile yastigi çok ise yariyor netten alabilirsiniz
Umarim işe yarar.
4 cocuk olmasina ragmen 70 ile hamile kalip 95 le doguma girip 85 le çıktım. Sonra emzirmeyi bırakınca bi de emzirirken alistigim yemek yemeye devam edince kilom.artti o ayri :)
Güzel duaların için Allah razı olsun gülüm.. Rabbim yavrularını sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah canım..

Rica ederim bebem. Ilk 3 ay önemli degil cnm kandaki depodan yiyorlar ben 1 ya da 2 gun hic bisey yiyememistim mesela serum takviyesi almistim nufus kalabalik die:) gecer cnm insallah canlari sagolsun
Nüfus kalabalık mı:KK70: ay bu çok iyiydi :KK70:

Selam kızlar aslında yarın gidecektim doktora ama iki gündür karnımdaki sertlesmeler artınca bugün gittim.
Herşey yolunda hamd olsun..yine göstermedi yüzünü ve tabiki daha dönmemiş
Ama daha döner suyu ıyi dedi.
Herşeyin hayırlısı bakalım..15 gün sonra gidecem sonra haftada cagiracakmis
Ilk nst tecrübesini yaşamış bulunuyoruz oda gayet iyi cıktı...
Çok şükür canım herşey yolunda gitsin günü geldiğinde de hangi yöntem sağlıklıysa öyle doğsun inşallah yavrun:KK200:

Evet canım gerçekten çok zor. İşim zaten yoğun sorumluluklarım biraz ağır. İş stresi de var bende. Tek sıkıntı bebek olmaması değil.. Herşey beni boğuyor artık. Bazı beklediğim şeyler var eğer bu sene gerçekleşmezse burdan gitmek istiyorum. Çok sıkıldım. Yıllardır aynı yerde görev yapmak insanı yoruyor... Bakalım 2017 bize neler getirecek. Inşallah herşey güzel olur canım... Seninde inşallah kontrolun güzel geçer canım...

Güzel duaların için Allah razı olsun gülüm.. Rabbim yavrularını sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah canım..
İş stresi deme bana Leyla abla insanın ömrünü yiyo gerçekten bende öyleyim. Hamilelikte hiç daha kaldıramaz oldum çıkmamak için kendimi zor tutuyorum. Çıkarsam bütün haklarımı kaybetmiş olcam çünkü.. Varsa mekan değiştirme imkanınız değiştirin valla en güzeli ben eşime diyorum şuan hadi kalk gidiyoruz desen 1 dk. düşünürsem insan değilim diyorum:KK70: İnşallah 2017 de hepimiz için güzel şeyler olur ablacım

Hamişler bu ay banada duâ edin olur mu? Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
Canım duamdasin. Kizina da geçmiş olsun bir an önce iyileşir o da..

Veson Veson canimmmmmm senin de hamis olmana o kadar sevindim ki anlatamam eskilerden cok az hamis olmayan rabbim digerlerine de nasip etsin insallah leyla abla zeynebim hepsine insallah.
Cok emek verdin rabbim sonunda mucizeni verdi saglikla dogmak nasip olsun insallah.

Diger hamis arkadaşlar size naçizane bir iki bisey soyliyim gittigim her dr cok iyi bakmışsın cok güzel gelişimleri diyor miniklerim icin bende hamilelikte dikkat edeceğiniz bi kac bisey söyleyeyim olumlu da olumsuz da her sey rabbimden elimizden geleni yaptıktan sonra.
Benim cocuklar kolik degildi cok huzurlu bi hamilelik gecirdim sürekli yattım gaz sancilari bile pek yoktu.
Kahvaltinizda yumurtaniz yeşilliginiz eksik olmasin cay icecekseniz bile ymeketen en az yarım saat sonra icin ki demir emilimini engellemesin.
Bol bol meyve yiyin ben ayip soylemesi 1 tepsi evet 1 tepsi meyve yerdim özellikle kocaman 1 nar gunluk mutlaka yerdim yogurt yerdim ara ogun surekli yapardim hamur isi hazir gidalar yemezdim.
Günlük 1 tane maden suyu hem kemik gelisimi hem gazsiz bi bebek olmasi icin
Kuru yemis ihmal etmeyin ara ogunlerde
Balik yaginin hapini icin hafyada bir balik yeseniz dahi yeterli olmaz
Benim gunluk kullandigim haplar kan hapi vitamin haplari ve balik yagi idi.
Agriniz olduugunda hemen ayaklarinizi uzatip dinlenin
Bir de son olarak hamile yastigi ozellikle bel fitiginiz var agrilariniz var ise karniniz buyuk ise hamile yastigi çok ise yariyor netten alabilirsiniz
Umarim işe yarar.
4 cocuk olmasina ragmen 70 ile hamile kalip 95 le doguma girip 85 le çıktım. Sonra emzirmeyi bırakınca bi de emzirirken alistigim yemek yemeye devam edince kilom.artti o ayri :)
Canım Maşallah size. Ins. bizimkiler de sorunsuz uslu bebisler olurlar.. Tavsiyeleri icin de çok teşekkür ederiz ;)
Selam kızlar aslında yarın gidecektim doktora ama iki gündür karnımdaki sertlesmeler artınca bugün gittim.
Herşey yolunda hamd olsun..yine göstermedi yüzünü ve tabiki daha dönmemiş
Ama daha döner suyu ıyi dedi.
Herşeyin hayırlısı bakalım..15 gün sonra gidecem sonra haftada cagiracakmis
Ilk nst tecrübesini yaşamış bulunuyoruz oda gayet iyi cıktı...
Gözün aydın canim. Her seyin yolunda olmasına sevindim ;)

_Verda_ _Verda_ nerdesin canım test yaptinmi okuyamadim sayfaları

az önce yaptımm cnm tek çizgi yani negatif..
hala adet olmadım,
olmazsam perşembe kan veririm.

_Verda_ _Verda_ nerelerdesin canım misafir yoğunluğun devam ediyor sanırım ama merak ettik sonucunu yapabildin mi test?

şekerim evet misafirim var yatılı, ondan giremedim,
fırsat bulup test yaptım oda negatif çıktı..

_Verda_ _Verda_ u bende merak ediyorum..

abla yaptım test negatif..

Bir yaş düştü içime, ardından bir kelam dilime;
"La tâknatu min rahmetillah"
"ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin."

C3jucvEWYAAoDMK.jpg

Bir Mor Seven Mor Seven vardı buralarda ne yaptı acaba :KK66: canım dogumun yakındır ya da olmuştur bizi de haber et :KK66:
Ağır hamiş oldum giremiyorum nete ama okuyorum nadirde olsa yazdıklarınızı yeni hamişler var çok sevindim. Lale ve özellikle sevdaya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben izne ayrıldım kızlar. Biliyorsunuz her işimi kendim yapmak zorundayım babamla da ilgileniyorum. Kayınvaldemler uzakta bi de elim dursa ayağım durmaz. 3 haftadır ev işleriyle uğraşıyorum yardımcım var haftada bir geliyor çok şükür ama araya bahar temizliği kışlık yazlık eşya misafir için pasta börek bebişin hazırlıkları girince şaftım kaydı en son iş yapmaktan hafta sonu yalancı sancılarım başladı. Herkes kızınca mecburen biraz el ayak çektim işlerden dinleniyorum daha iyiyim. 34. Haftadayız oğluşumla ana oğul az eksiğimiz kaldı
Sizler nasılsınız inş hepiniz iyisinizdir. Arada girebilirim inşallah artık pek bi işim kalmadı sayılır.

Canım Maşallah size. Ins. bizimkiler de sorunsuz uslu bebisler olurlar.. Tavsiyeleri icin de çok teşekkür ederiz :KK66:

Gözün aydın canim. Her seyin yolunda olmasına sevindim :KK66:
Sağol canım Allah razı olsun gülüm.. Amin inşallah kuzum.. Bebişin nasıl iyimi canım?
hala adet olmadım,

Hayırlısı olsun Zeynepcim.. Inşallah öbür ay yeşerir umutlar...

hala adet olmadım,

Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu ay olmasa bir daha ki ay olur Allah büyük sizlerede nasip olsun sağlıklı hayırlı hamilelik geçirip evladınızı kucağına almak aminnnn

Nüfus kalabalık mı:KK70: ay bu çok iyiydi :KK70:

Çok şükür canım herşey yolunda gitsin günü geldiğinde de hangi yöntem sağlıklıysa öyle doğsun inşallah yavrun:KK200:

İş stresi deme bana Leyla abla insanın ömrünü yiyo gerçekten bende öyleyim. Hamilelikte hiç daha kaldıramaz oldum çıkmamak için kendimi zor tutuyorum. Çıkarsam bütün haklarımı kaybetmiş olcam çünkü.. Varsa mekan değiştirme imkanınız değiştirin valla en güzeli ben eşime diyorum şuan hadi kalk gidiyoruz desen 1 dk. düşünürsem insan değilim diyorum:KK70: İnşallah 2017 de hepimiz için güzel şeyler olur ablacım
Değiştirme şansım var ama bu sene mevkide yükselebilirim canım.. O durum netleşince karar vereceğiz inşallah hayırlısı olur hakkımızda...

Mor Seven Mor Seven canım sorma gurbette olmak çok zor benimde kimsem yok eşimden Allah razı olsun yardımcı olmaya çalışıyor bana..
Bendede başladı yalancı kasılmalar.bugun nst ye girdim ama herşey yolundaydı..
Birde şu evi temizlesek dolabı gelecek oğlumun eşyaları yıkanacak utulunecek...daha büyük işler duruyor anlayacagin haftaya başlarız bizde..
Anneler doğuma yakın gelecekler InşaaAllah..
Heyecan bastı:-)

Mor Seven Mor Seven canım sorma gurbette olmak çok zor benimde kimsem yok eşimden Allah razı olsun yardımcı olmaya çalışıyor bana..
Bendede başladı yalancı kasılmalar.bugun nst ye girdim ama herşey yolundaydı..
Birde şu evi temizlesek dolabı gelecek oğlumun eşyaları yıkanacak utulunecek...daha büyük işler duruyor anlayacagin haftaya başlarız bizde..
Anneler doğuma yakın gelecekler InşaaAllah..
Heyecan bastı:-)

Ben kendi memleketimdeyim canım ama ablam İzmirde. Kayınvaldem uzak eşim bu sıralar gece 12 lere kadar çalışıyor.
Ama zordur gurbet canım. Allah yardımcın olsun inş. Çok sona doğru iş bırakmamaya çalış canım zor olur. Erken gelebilir bebek Allah korusun sancıların sıklaşabilir elinden geldiğince bitirmeye çalış.
Artık doktor yalancı sancı olur dedi. Çok su içiyorum o rahatlattı. Sola yatınca girmişse sağa yat dedi. Yatıyorsan ayağa kalk ayaktaysan yat dedi.
Allah yardımcımız olsun cümlemizin inş.

Amin leylam senin de her sey gonlunce olsun sıkı bi sınavdan geciosun bu kadar bunalman bundan bu sinavdan da alninin akiyla cikacaksin biliyorum ve sabrinin meyvesi de gelecek insallah gönlümde dualarimdasin leylam. Girmedigime yazmadigima bakma sen e mi:)

Canım Maşallah size. Ins. bizimkiler de sorunsuz uslu bebisler olurlar.. Tavsiyeleri icin de çok teşekkür ederiz :KK66:
Insallah canim benim rabbim hepinizin yardimcisi olsun dualarim sizinle.

Gözün aydın canim. Her seyin yolunda olmasına sevindim :KK66:

Amin leylam senin de her sey gonlunce olsun sıkı bi sınavdan geciosun bu kadar bunalman bundan bu sinavdan da alninin akiyla cikacaksin biliyorum ve sabrinin meyvesi de gelecek insallah gönlümde dualarimdasin leylam. Girmedigime yazmadigima bakma sen e mi:)
Amin gülüm inşallah. Rabbim sevdiği insanı imtihan edermiş. Inşallah Rabbimin sevdiği kullar arasındayızdır.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşallah... Güzel duaların için Allah razı olsun canım benim.. Inşallah bu sınavıda başarıyla geçerim.. İnanç herşeyi başarır Allahın izniyle gülüm... Sende kendine ve bebişlere iyi bak Rabbim sanada kolaylıklar güç kuvvet versin.. Zira O kadar afacanla başetmek kolay değil...

Amin gülüm inşallah. Rabbim sevdiği insanı imtihan edermiş. Inşallah Rabbimin sevdiği kullar arasındayızdır.Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşallah... Güzel duaların için Allah razı olsun canım benim.. Inşallah bu sınavıda başarıyla geçerim.. İnanç herşeyi başarır Allahın izniyle gülüm... Sende kendine ve bebişlere iyi bak Rabbim sanada kolaylıklar güç kuvvet versin.. Zira O kadar afacanla başetmek kolay değil...
Bende güzel dualarina amin diyorum canim haklisin rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Ağır hamiş oldum giremiyorum nete ama okuyorum nadirde olsa yazdıklarınızı yeni hamişler var çok sevindim. Lale ve özellikle sevdaya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben izne ayrıldım kızlar. Biliyorsunuz her işimi kendim yapmak zorundayım babamla da ilgileniyorum. Kayınvaldemler uzakta bi de elim dursa ayağım durmaz. 3 haftadır ev işleriyle uğraşıyorum yardımcım var haftada bir geliyor çok şükür ama araya bahar temizliği kışlık yazlık eşya misafir için pasta börek bebişin hazırlıkları girince şaftım kaydı en son iş yapmaktan hafta sonu yalancı sancılarım başladı. Herkes kızınca mecburen biraz el ayak çektim işlerden dinleniyorum daha iyiyim. 34. Haftadayız oğluşumla ana oğul az eksiğimiz kaldı
Sizler nasılsınız inş hepiniz iyisinizdir. Arada girebilirim inşallah artık pek bi işim kalmadı sayılır.
Canım tek zordur eminim ama sen cok güçlü bir annesin ;) her seyini üstesinden gelirsiniz Rabbim yardimciniz olsun az kaldi yakında oğluşun kucaginda olacak ;) Ama sen yine de cok yorma isler dogum sonrasına da kalsa halledilir her yerde avm var eksikler tamamlanır. Su an ikiniz iyi olun yeter ;)
Sağol canım Allah razı olsun gülüm.. Amin inşallah kuzum.. Bebişin nasıl iyimi canım?

Hayırlısı olsun Zeynepcim.. Inşallah öbür ay yeşerir umutlar...
Allah senden de razı olsun canim. Bizler de iyiyiz haftaya kontrolumuz var ins.dr da güzel seyler söyler ;)

Canım tek zordur eminim ama sen cok güçlü bir annesin :KK66: her seyini üstesinden gelirsiniz Rabbim yardimciniz olsun az kaldi yakında oğluşun kucaginda olacak :KK66: Ama sen yine de cok yorma isler dogum sonrasına da kalsa halledilir her yerde avm var eksikler tamamlanır. Su an ikiniz iyi olun yeter :KK66:

Allah senden de razı olsun canim. Bizler de iyiyiz haftaya kontrolumuz var ins.dr da güzel seyler söyler :KK66:

Sağol kuzucum. Senin oğluşun ne yapıyor bakalım annesi. Oğluşumun kankisi. Bilmiyorum ama içimden laleninki de kız diyor o da gelinim mi olacak aceba :halay:

Kıyafetleri tamam canım. Takı yastığını süslemem lazım o kaldı. Hala ne dağıtacam karar veremedim ona bi an önce karar vermem lazım. Tacımı kendim yapacam o kaldı. Terlik beğenemedim daha:işsiz: öyle güzel işler kaldı.
Siz siz olun sakın en geç 32 de bitir ama ütüyü 30 da bitirn hurca koyun çünkü perişan olursunuz. Rabbim güç veriyor işte. İnş kolaylıkla kucağımıza alırız.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu ilk ve son olur sanırım benim başka çocuk düşünmüyorum.

Back