Veson canimmmmmm senin de hamis olmana o kadar sevindim ki anlatamam eskilerden cok az hamis olmayan rabbim digerlerine de nasip etsin insallah leyla abla zeynebim hepsine insallah.
Cok emek verdin rabbim sonunda mucizeni verdi saglikla dogmak nasip olsun insallah.
Diger hamis arkadaşlar size naçizane bir iki bisey soyliyim gittigim her dr cok iyi bakmışsın cok güzel gelişimleri diyor miniklerim icin bende hamilelikte dikkat edeceğiniz bi kac bisey söyleyeyim olumlu da olumsuz da her sey rabbimden elimizden geleni yaptıktan sonra.
Benim cocuklar kolik degildi cok huzurlu bi hamilelik gecirdim sürekli yattım gaz sancilari bile pek yoktu.
Kahvaltinizda yumurtaniz yeşilliginiz eksik olmasin cay icecekseniz bile ymeketen en az yarım saat sonra icin ki demir emilimini engellemesin.
Bol bol meyve yiyin ben ayip soylemesi 1 tepsi evet 1 tepsi meyve yerdim özellikle kocaman 1 nar gunluk mutlaka yerdim yogurt yerdim ara ogun surekli yapardim hamur isi hazir gidalar yemezdim.
Günlük 1 tane maden suyu hem kemik gelisimi hem gazsiz bi bebek olmasi icin
Kuru yemis ihmal etmeyin ara ogunlerde
Balik yaginin hapini icin hafyada bir balik yeseniz dahi yeterli olmaz
Benim gunluk kullandigim haplar kan hapi vitamin haplari ve balik yagi idi.
Agriniz olduugunda hemen ayaklarinizi uzatip dinlenin
Bir de son olarak hamile yastigi ozellikle bel fitiginiz var agrilariniz var ise karniniz buyuk ise hamile yastigi çok ise yariyor netten alabilirsiniz
Umarim işe yarar.
4 cocuk olmasina ragmen 70 ile hamile kalip 95 le doguma girip 85 le çıktım. Sonra emzirmeyi bırakınca bi de emzirirken alistigim yemek yemeye devam edince kilom.artti o ayri :)