• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Veson Veson canimmmmmm senin de hamis olmana o kadar sevindim ki anlatamam eskilerden cok az hamis olmayan rabbim digerlerine de nasip etsin insallah leyla abla zeynebim hepsine insallah.
Cok emek verdin rabbim sonunda mucizeni verdi saglikla dogmak nasip olsun insallah.

Diger hamis arkadaşlar size naçizane bir iki bisey soyliyim gittigim her dr cok iyi bakmışsın cok güzel gelişimleri diyor miniklerim icin bende hamilelikte dikkat edeceğiniz bi kac bisey söyleyeyim olumlu da olumsuz da her sey rabbimden elimizden geleni yaptıktan sonra.
Benim cocuklar kolik degildi cok huzurlu bi hamilelik gecirdim sürekli yattım gaz sancilari bile pek yoktu.
Kahvaltinizda yumurtaniz yeşilliginiz eksik olmasin cay icecekseniz bile ymeketen en az yarım saat sonra icin ki demir emilimini engellemesin.
Bol bol meyve yiyin ben ayip soylemesi 1 tepsi evet 1 tepsi meyve yerdim özellikle kocaman 1 nar gunluk mutlaka yerdim yogurt yerdim ara ogun surekli yapardim hamur isi hazir gidalar yemezdim.
Günlük 1 tane maden suyu hem kemik gelisimi hem gazsiz bi bebek olmasi icin
Kuru yemis ihmal etmeyin ara ogunlerde
Balik yaginin hapini icin hafyada bir balik yeseniz dahi yeterli olmaz
Benim gunluk kullandigim haplar kan hapi vitamin haplari ve balik yagi idi.
Agriniz olduugunda hemen ayaklarinizi uzatip dinlenin
Bir de son olarak hamile yastigi ozellikle bel fitiginiz var agrilariniz var ise karniniz buyuk ise hamile yastigi çok ise yariyor netten alabilirsiniz
Umarim işe yarar.
4 cocuk olmasina ragmen 70 ile hamile kalip 95 le doguma girip 85 le çıktım. Sonra emzirmeyi bırakınca bi de emzirirken alistigim yemek yemeye devam edince kilom.artti o ayri :)

Bılgıler ıcın teskrler canım bu hamılelık yastgnı bn dsnuyorm daha yenı ama bende vardı fıtık su an kalçama dgruda agrıyor bauhausta falan vardr heralde netten alamamda ordan bakarm artık. Kuruyems meyve yogrtta yıyorm ama bulantm basladı dnden berı bı onerınz varmı bu konuda acaba hapmı sorsam dktra

Amin ablacım Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kızına da çook geçmiş olsun inşallah hemen atlatır. Hem çalışan kadın hemde anne olmak çok zor ama onlar için çalışıyoruz sonuçta.. Kızına bir kardeş gelirde o da sizde mutlu olursunuz inşallah abla. Senin açından da öyle bir baskı olması zor yani.. Bende iyiyim abla çok şükür. Biraz bulantılar var onlarla savaşıyoruz sağlıklı olsun da ben razıyım ne yapalım hamileliğin cilveleri.. Cuma günü gidiyorum dr a ablacım

Canım. Benmde bırden yogun bı koku duydugmda mıdem bulanıyodu ama bugun otrdgm yerde geldı bastrdm elma falan yedm ne yapcazkı azaltmak ıcın

Bılgıler ıcın teskrler canım bu hamılelık yastgnı bn dsnuyorm daha yenı ama bende vardı fıtık su an kalçama dgruda agrıyor bauhausta falan vardr heralde netten alamamda ordan bakarm artık. Kuruyems meyve yogrtta yıyorm ama bulantm basladı dnden berı bı onerınz varmı bu konuda acaba hapmı sorsam dktra
Rica ederim cnm .. genelde hap vermiolar cnm bulanti icin tuzlu cubuk kraker ile bastirabilirsin ama cok yapacak bisey yok ben kahvaltimi yapardım mis gibi hic bulanti yokken bir an sandalyeden kalkinca direk lavaboya goder hepsini cikarirdim afedersin biraz kotu oldu ama :) oyle yani sabahlari yataktan ani kalkış yapma bi 5 dk otur mesela ekşi yiyebilirsin o da bastirir kendini dinle cnm ama ben 1 ay boyunca full cikardim :KK43:

Rica ederim cnm .. genelde hap vermiolar cnm bulanti icin tuzlu cubuk kraker ile bastirabilirsin ama cok yapacak bisey yok ben kahvaltimi yapardım mis gibi hic bulanti yokken bir an sandalyeden kalkinca direk lavaboya goder hepsini cikarirdim afedersin biraz kotu oldu ama :) oyle yani sabahlari yataktan ani kalkış yapma bi 5 dk otur mesela ekşi yiyebilirsin o da bastirir kendini dinle cnm ama ben 1 ay boyunca full cikardim :KK43:

Anladm cnm.olacaksa pek bı önlemı yk galıba bn zatn hep eksı yıyorm eksı neyve tursu falan krakerıde eksk etmeym oldugu kadr artık

Veson Veson canimmmmmm senin de hamis olmana o kadar sevindim ki anlatamam eskilerden cok az hamis olmayan rabbim digerlerine de nasip etsin insallah leyla abla zeynebim hepsine insallah.
Cok emek verdin rabbim sonunda mucizeni verdi saglikla dogmak nasip olsun insallah.

Diger hamis arkadaşlar size naçizane bir iki bisey soyliyim gittigim her dr cok iyi bakmışsın cok güzel gelişimleri diyor miniklerim icin bende hamilelikte dikkat edeceğiniz bi kac bisey söyleyeyim olumlu da olumsuz da her sey rabbimden elimizden geleni yaptıktan sonra.
Benim cocuklar kolik degildi cok huzurlu bi hamilelik gecirdim sürekli yattım gaz sancilari bile pek yoktu.
Kahvaltinizda yumurtaniz yeşilliginiz eksik olmasin cay icecekseniz bile ymeketen en az yarım saat sonra icin ki demir emilimini engellemesin.
Bol bol meyve yiyin ben ayip soylemesi 1 tepsi evet 1 tepsi meyve yerdim özellikle kocaman 1 nar gunluk mutlaka yerdim yogurt yerdim ara ogun surekli yapardim hamur isi hazir gidalar yemezdim.
Bir de son olarak hamile yastigi ozellikle bel fitiginiz var agrilariniz var ise karniniz buyuk ise hamile yastigi çok ise yariyor netten alabilirsiniz
Umarim işe yarar.
4 cocuk olmasina ragmen 70 ile hamile kalip 95 le doguma girip 85 le çıktım. Sonra emzirmeyi bırakınca bi de emzirirken alistigim yemek yemeye devam edince kilom.artti o ayri :)
CNm benim süper anne Allah razı olsun tavsiyeler için de teşekkürler ellerine sağlık

Veson Veson canim.benim inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu o kadar sevindim ki Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ayrı bir yerin var bende ovulasyon ateş ölçme sayende öğrendim bikmadan usanmadan her seferinde cevap vermistin bana Allah razi olsun insallah güzel bir hamilelik gecirirsin sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda sağlıcakla kucağına alsınlar insallahhh
Allah razı olsun CNm amin inşallah.yardımcı oldu isem ne mutlu bana:)

Umarim işe yarar.
Tek seferde nur topu gibi 4 yavru birden doğuran anneden altın niteliğinde bilgiler :KK200: sağol canım:KK200: İlk öğrendiğim günlerde herşeye dikkat ediyodum ama şuanda bulantılardan saçma sapan besleniyorum. Umarım şuanda çok önemli değildir yemem gereken şeyleri yiyemiyor olmam. ve yine umarım bulantılar geçer de gerektiği gibi beslenebiliriz:kk77:

Canım. Benmde bırden yogun bı koku duydugmda mıdem bulanıyodu ama bugun otrdgm yerde geldı bastrdm elma falan yedm ne yapcazkı azaltmak ıcın
Ben yemeği düşündüğümde bile bulanıyo zaman zaman canım. Sabırla 3 ayın dolmasını bekliyoruz. Buna şükür ya 27 yıl yedim 2 ay da yemesem bişey olmaz herhalde:KK48: Sadece vitamin alamadığımdan dolayı üzülüyorum yine bebek için.. Allah'a emanetler..

Ben yemeği düşündüğümde bile bulanıyo zaman zaman canım. Sabırla 3 ayın dolmasını bekliyoruz. Buna şükür ya 27 yıl yedim 2 ay da yemesem bişey olmaz herhalde:KK48: Sadece vitamin alamadığımdan dolayı üzülüyorum yine bebek için.. Allah'a emanetler..

Rabbım bıseklde yoluna koyar canım merhametı genstr onn bebslerı besler bıseklde ac brakmaz

Umarim işe yarar.
Öncelikle kocaman bir MasaAllah diyorum
rabbim evlatlarına sana eşine sağlık sıhhat versin InşaaAllah ..
Bilgiler için çok sağol güzel anne tecrübeli anne;)

Tek seferde nur topu gibi 4 yavru birden doğuran anneden altın niteliğinde bilgiler :KK200: sağol canım:KK200: İlk öğrendiğim günlerde herşeye dikkat ediyodum ama şuanda bulantılardan saçma sapan besleniyorum. Umarım şuanda çok önemli değildir yemem gereken şeyleri yiyemiyor olmam. ve yine umarım bulantılar geçer de gerektiği gibi beslenebiliriz:kk77:
Rica ederim bebem. Ilk 3 ay önemli degil cnm kandaki depodan yiyorlar ben 1 ya da 2 gun hic bisey yiyememistim mesela serum takviyesi almistim nufus kalabalik die:) gecer cnm insallah canlari sagolsun

CNm benim süper anne Allah razı olsun tavsiyeler için de teşekkürler ellerine sağlık
hepimizden razi olsun canim ne demek :KK50:

Öncelikle kocaman bir MasaAllah diyorum
rabbim evlatlarına sana eşine sağlık sıhhat versin InşaaAllah ..
Bilgiler için çok sağol güzel anne tecrübeli anne:KK66:
Amiin amin hepimize insallah cnm allah razi olsun

Selam kızlar aslında yarın gidecektim doktora ama iki gündür karnımdaki sertlesmeler artınca bugün gittim.
Herşey yolunda hamd olsun..yine göstermedi yüzünü ve tabiki daha dönmemiş
Ama daha döner suyu ıyi dedi.
Herşeyin hayırlısı bakalım..15 gün sonra gidecem sonra haftada cagiracakmis
Ilk nst tecrübesini yaşamış bulunuyoruz oda gayet iyi cıktı...

LeYLa_21 LeYLa_21 abla ahh dua etmem mi hergun hemde.. rabbim isteyene cok bekletmeden saglikli bir gebelik nasip etsin insaAllah..
Amin gülüm Allah razı olsun.. Sizin gibi temiz yürekli insanlar duâ ettikçe hepimiz hamile kalacaz Allahın izniyle gülüm... Rabbim sizlerede sağlıklı doğum nasip etsin inşallah canım..

Back