• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

vesselam_ vesselam_ cAnım ben hamileliğimi çok stres altında yaşadım. Eşim sağolsun sinirimi bozuyordu kaynanam desen hiç anlatmiyim. Az buçuk ağlak bir bebek doğuracağimi biliyordum ki öylede oldu:) şimdiden bunlari düşünüp kendini sıkma çünkü ne olursa olsun insan evladina sabır taşı oluyor can sonuçta

Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim güzel yürekli arkadaşım.. Valla Veson un testini görünce ağladım inanki.. O benden önce histeropkopi olmuştu. Kaç aydır normal deniyordu. Bu ay bende normal deniyorum inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder yüzümüz güler canım.. Sen nasılsın bebiş nasıl seni üzüyormu annesi?
Allah senden razı olsun CNm inşallah senden burdan güzel haberler yazarsın:)

Bu topiğin ben de ayrı bir yeri vardır.çok girip yazamasam da ara ara girip okur çıkarım güzel haber var mı? Diye bakar güzel haberlerle mutlu olurum.birkaç arkadaş toplanıp kurmuştuk.ismine bile hep beraber karar vermiştik.üzerinden onca zaman geçti.kimileri doğurdu kimileri hala hamile.ben de bu güzel haberi dün aldım.çok mutluyum rabbim bu sefer nasip etsin inşallah.çoğu beni tanır tanımayanlar için kısaca özet geçmek isterim.bir kızım 4 kaybım var.bebek için 3 seneyi doldurduk 4. Seneye girdik ki mucize geldi.7 ay önce histereskopi oldum iki ay korunduk sonra çalışmalar...dr birkaç ay doğal dene olmazsa gelin tüp bebek dedi.biz tam artık olmayacak sanırım tüp mü yaptırsak şu zaman mı bu zaman mı? Derken 5. Ayda rabbim nasip etti.

Güzel allahım bu uğurda uğraşanları en kısa zamanda sevindirsin ben gibi hamileler de sağlıcakla kucağımıza alalım mucizelerimizi inşallah.ümidinizi kesmeyin rabbim en doğru zamanı biliyor

Bu topiğin ben de ayrı bir yeri vardır.çok girip yazamasam da ara ara girip okur çıkarım güzel haber var mı? Diye bakar güzel haberlerle mutlu olurum.birkaç arkadaş toplanıp kurmuştuk.ismine bile hep beraber karar vermiştik.üzerinden onca zaman geçti.kimileri doğurdu kimileri hala hamile.ben de bu güzel haberi dün aldım.çok mutluyum rabbim bu sefer nasip etsin inşallah.çoğu beni tanır tanımayanlar için kısaca özet geçmek isterim.bir kızım 4 kaybım var.bebek için 3 seneyi doldurduk 4. Seneye girdik ki mucize geldi.7 ay önce histereskopi oldum iki ay korunduk sonra çalışmalar...dr birkaç ay doğal dene olmazsa gelin tüp bebek dedi.biz tam artık olmayacak sanırım tüp mü yaptırsak şu zaman mı bu zaman mı? Derken 5. Ayda rabbim nasip etti.

Güzel allahım bu uğurda uğraşanları en kısa zamanda sevindirsin ben gibi hamileler de sağlıcakla kucağımıza alalım mucizelerimizi inşallah.ümidinizi kesmeyin rabbim en doğru zamanı biliyor
Amin canim.. Rabbim insallah sag salim kucagina almayi da nasip etsin.. Birgun olacak bu topikte kimse kalmayacak insallah sayi gitgide dusuyor..
sende ilk yola ciktiklarimizdansin Bu yol zor agir ama umut oldukca hersey geliyor ardi sira cok sukur ..
Not:Takvimini yesinler ;)♡♡

Her yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...

Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)

Minik mucizelerimiz
babies-smiley.gif

ANNE adayi
preggersmilie.gif
BAT
00002836.gif
Sonuc
aufgeregt.gif
LeYLa_21 LeYLa_21 ?
rausputz.gif
Beklemede
@umutLatahzen?
rausputz.gif
Beklemede
Veson Veson ?
rausputz.gif
Beklemede
@altunn?
rausputz.gif
Beklemede
@Enyalios?
rausputz.gif
Beklemede
@Saadetim33?
rausputz.gif
Beklemede
@Ebush_354?
rausputz.gif
Beklemede
@gzm43?
rausputz.gif
Beklemede

UGUR GETIRSIN INSALLAH
118.gif

Topigimizin güzel ANNE'leri:

ANNE adayi
pregnant_smiley.gif
Test tarihi
familie_smilies_0006.gif
@Hira love10 Kasim:nazar: 1. hamişimiz
@kilincoglu8712 Kasim:nazar: 2. hamişimiz
@DESIGNER2722 Kasim:nazar: 3. hamişimiz
@minnta26 Kasim:nazar: 4. hamişimiz
@cornella27 Kasim:nazar: 5. hamişimiz
E-brulim E-brulim 11 Ocak:nazar: 6. hamişimiz
@annesiyavrusu18 Ocak:nazar: 7. hamişimiz
-Lisaaa- -Lisaaa- 26 Ocak:nazar: 8. hamişimiz
@grpaysgl8 Subat:nazar: 9. hamişimiz
@TaeYang20 Mart:nazar: 10. hamişimiz
derandiren derandiren 7 Haziran:nazar: 11. hamişimiz
@pinkpin12 Haziran:nazar: 12. hamişimiz
@Semra2425 Auğustos:nazar: 13. hamişimiz
@Kartanesi_2623 Eylül:nazar: 14. hamişimiz
@Mor Seven11 Ekim:nazar: 15. hamişimiz
vesselam_ vesselam_ 21 Ekim:nazar: 16. hamişimiz
Al_pi Al_pi 25 Ekim:nazar: 17. hamişimiz
@deeploneliness1 Aralık:nazar: 18. hamişimiz
@svd_a3 Nisan:nazar: 19. hamişimiz
u-mutlu lale u-mutlu lale 7 Nisan:nazar: 20. hamişimiz
@umudunu-kaybetme14 Nisan:nazar: 21. hamişimiz

♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡

Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah.
12292741_1487615851548231_287457542_n.jpg

Dua ve tesbihat siralamasi:

-10.000 ihlas
-1001 fatiha
-100 Rabbi hebli mines salihin - Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlât ver
-5000 Hasbünallahi ve niğmel vekil - Bize Allah yeter .O ne güzel vekildir
-7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
-12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin -
Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
-4444 salat-i tefriciye
-10.000 El-Kadir -
Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
-41 Felak suresi - nazara karsi
-21 Nas suresi - nazara karsi
-1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
-100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
-100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
-1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin
Rabbim hepimizin gönlünden gecirdigi dualari kabul etsin insallah ♥
Altunu silip vesonuda asagiya kaydirirsan iyi olur o zamn 6 kisi kalmis oluyor listede :) Ayy bitiyor insallah liste insallhhhh..

Amin canim.. Rabbim insallah sag salim kucagina almayi da nasip etsin.. Birgun olacak bu topikte kimse kalmayacak insallah sayi gitgide dusuyor..
sende ilk yola ciktiklarimizdansin Bu yol zor agir ama umut oldukca hersey geliyor ardi sira cok sukur ..
Not:Takvimini yesinler :KK66:♡♡
:))Aynen CNm zorlu bir yol rabbim sabır versin bizi bizden başkası anlamaz

Canım konuşma imkanımız olmadı belki ama hayırlı olsun hamileliğin. Allah 9 ay sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Veson Veson canim.benim inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu o kadar sevindim ki Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ayrı bir yerin var bende ovulasyon ateş ölçme sayende öğrendim bikmadan usanmadan her seferinde cevap vermistin bana Allah razi olsun insallah güzel bir hamilelik gecirirsin sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda sağlıcakla kucağına alsınlar insallahhh

Allah senden razı olsun CNm inşallah senden burdan güzel haberler yazarsın:)
Amin gülüm inşallah.. Birbirimize ettiğimiz dualarımızı Rabbim kabul edecek inşaallah.. Rabbim sendende Razı olsun canım benim tatlı arkadaşım.. Rabbim sana ve tüm hamişlerimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...

Hamişler bu ay banada duâ edin olur mu? Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
Hep ediyorum Leyla abla eminim diğer hamile arkadaşlarda öyledir. Hepimiz bu yollardan geçtik sadece kendimiz için dua etmemeyi öğrendik.. inan dilimden düşmüyor Allah tüm isteyenlere versin aratmasın diyorum hep. Allah'ın izniyle sizlerinde olacak.. Herşey gönlüne göre olsun inşallah daha fazla bekletmeden sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah:dua:

Hep ediyorum Leyla abla eminim diğer hamile arkadaşlarda öyledir. Hepimiz bu yollardan geçtik sadece kendimiz için dua etmemeyi öğrendik.. inan dilimden düşmüyor Allah tüm isteyenlere versin aratmasın diyorum hep. Allah'ın izniyle sizlerinde olacak.. Herşey gönlüne göre olsun inşallah daha fazla bekletmeden sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah:dua:
Allah razı olsun gülüm ağzına yüreğine sağlık. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum ablacım.. Rabbim sağlıkla sıhhatle sizlerede kucaklamayı nasip etsin canım benim.. Kızım o kadar çok istiyor ve soruyor ki bazen bunalıyorum. Öğretmeni ile konuştum siz bir konuşun sizi dinliyor dedim. Başımdan geçenleri bebeğimi kaybettiğimi anlattım. Oda çok üzüldü.ben konuşurum dedi.. Inşallah etkili olur..bu hafta acayip öksürük oldu gidemiyor okula.. Cumartesi özel hastane ye götürcem randevu aldım. Hem ben hem o muayene olucaz.. Inşallah benim yumurtalar iyi durumdadır.. Değilse öbür aya hak kerim diyecez... Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Gece öksürük krizi tutunca acillik olduk... Şuan daha iyi ama... İzin aldım evde kızımla ilgilenicem bu hafta.. Sonuçta elimizdekini kıymetini de bilmeliyiz.. Sen nasılsın canım? Kontrol ne zaman?

Allah razı olsun gülüm ağzına yüreğine sağlık. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum ablacım.. Rabbim sağlıkla sıhhatle sizlerede kucaklamayı nasip etsin canım benim.. Kızım o kadar çok istiyor ve soruyor ki bazen bunalıyorum. Öğretmeni ile konuştum siz bir konuşun sizi dinliyor dedim. Başımdan geçenleri bebeğimi kaybettiğimi anlattım. Oda çok üzüldü.ben konuşurum dedi.. Inşallah etkili olur..bu hafta acayip öksürük oldu gidemiyor okula.. Cumartesi özel hastane ye götürcem randevu aldım. Hem ben hem o muayene olucaz.. Inşallah benim yumurtalar iyi durumdadır.. Değilse öbür aya hak kerim diyecez... Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Gece öksürük krizi tutunca acillik olduk... Şuan daha iyi ama... İzin aldım evde kızımla ilgilenicem bu hafta.. Sonuçta elimizdekini kıymetini de bilmeliyiz.. Sen nasılsın canım? Kontrol ne zaman?
Amin ablacım Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kızına da çook geçmiş olsun inşallah hemen atlatır. Hem çalışan kadın hemde anne olmak çok zor ama onlar için çalışıyoruz sonuçta.. Kızına bir kardeş gelirde o da sizde mutlu olursunuz inşallah abla. Senin açından da öyle bir baskı olması zor yani.. Bende iyiyim abla çok şükür. Biraz bulantılar var onlarla savaşıyoruz sağlıklı olsun da ben razıyım ne yapalım hamileliğin cilveleri.. Cuma günü gidiyorum dr a ablacım

Veson Veson canimmmmmm senin de hamis olmana o kadar sevindim ki anlatamam eskilerden cok az hamis olmayan rabbim digerlerine de nasip etsin insallah leyla abla zeynebim hepsine insallah.
Cok emek verdin rabbim sonunda mucizeni verdi saglikla dogmak nasip olsun insallah.

Diger hamis arkadaşlar size naçizane bir iki bisey soyliyim gittigim her dr cok iyi bakmışsın cok güzel gelişimleri diyor miniklerim icin bende hamilelikte dikkat edeceğiniz bi kac bisey söyleyeyim olumlu da olumsuz da her sey rabbimden elimizden geleni yaptıktan sonra.
Benim cocuklar kolik degildi cok huzurlu bi hamilelik gecirdim sürekli yattım gaz sancilari bile pek yoktu.
Kahvaltinizda yumurtaniz yeşilliginiz eksik olmasin cay icecekseniz bile ymeketen en az yarım saat sonra icin ki demir emilimini engellemesin.
Bol bol meyve yiyin ben ayip soylemesi 1 tepsi evet 1 tepsi meyve yerdim özellikle kocaman 1 nar gunluk mutlaka yerdim yogurt yerdim ara ogun surekli yapardim hamur isi hazir gidalar yemezdim.
Günlük 1 tane maden suyu hem kemik gelisimi hem gazsiz bi bebek olmasi icin
Kuru yemis ihmal etmeyin ara ogunlerde
Balik yaginin hapini icin hafyada bir balik yeseniz dahi yeterli olmaz
Benim gunluk kullandigim haplar kan hapi vitamin haplari ve balik yagi idi.
Agriniz olduugunda hemen ayaklarinizi uzatip dinlenin
Bir de son olarak hamile yastigi ozellikle bel fitiginiz var agrilariniz var ise karniniz buyuk ise hamile yastigi çok ise yariyor netten alabilirsiniz
Umarim işe yarar.
4 cocuk olmasina ragmen 70 ile hamile kalip 95 le doguma girip 85 le çıktım. Sonra emzirmeyi bırakınca bi de emzirirken alistigim yemek yemeye devam edince kilom.artti o ayri :)

Back