Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bılgıler ıcın teskrler canım bu hamılelık yastgnı bn dsnuyorm daha yenı ama bende vardı fıtık su an kalçama dgruda agrıyor bauhausta falan vardr heralde netten alamamda ordan bakarm artık. Kuruyems meyve yogrtta yıyorm ama bulantm basladı dnden berı bı onerınz varmı bu konuda acaba hapmı sorsam dktra

Canım. Benmde bırden yogun bı koku duydugmda mıdem bulanıyodu ama bugun otrdgm yerde geldı bastrdm elma falan yedm ne yapcazkı azaltmak ıcın

Rica ederim cnm .. genelde hap vermiolar cnm bulanti icin tuzlu cubuk kraker ile bastirabilirsin ama cok yapacak bisey yok ben kahvaltimi yapardım mis gibi hic bulanti yokken bir an sandalyeden kalkinca direk lavaboya goder hepsini cikarirdim afedersin biraz kotu oldu ama :) oyle yani sabahlari yataktan ani kalkış yapma bi 5 dk otur mesela ekşi yiyebilirsin o da bastirir kendini dinle cnm ama ben 1 ay boyunca full cikardim

Anladm cnm.olacaksa pek bı önlemı yk galıba bn zatn hep eksı yıyorm eksı neyve tursu falan krakerıde eksk etmeym oldugu kadr artık

CNm benim süper anne Allah razı olsun tavsiyeler için de teşekkürler ellerine sağlık

Allah razı olsun CNm amin inşallah.yardımcı oldu isem ne mutlu bana:)

Tek seferde nur topu gibi 4 yavru birden doğuran anneden altın niteliğinde bilgiler sağol canım İlk öğrendiğim günlerde herşeye dikkat ediyodum ama şuanda bulantılardan saçma sapan besleniyorum. Umarım şuanda çok önemli değildir yemem gereken şeyleri yiyemiyor olmam. ve yine umarım bulantılar geçer de gerektiği gibi beslenebiliriz

Canım. Benmde bırden yogun bı koku duydugmda mıdem bulanıyodu ama bugun otrdgm yerde geldı bastrdm elma falan yedm ne yapcazkı azaltmak ıcın
Ben yemeği düşündüğümde bile bulanıyo zaman zaman canım. Sabırla 3 ayın dolmasını bekliyoruz. Buna şükür ya 27 yıl yedim 2 ay da yemesem bişey olmaz herhalde Sadece vitamin alamadığımdan dolayı üzülüyorum yine bebek için.. Allah'a emanetler..

Rabbım bıseklde yoluna koyar canım merhametı genstr onn bebslerı besler bıseklde ac brakmaz

Öncelikle kocaman bir MasaAllah diyorum
rabbim evlatlarına sana eşine sağlık sıhhat versin InşaaAllah ..
Bilgiler için çok sağol güzel anne tecrübeli anne

Rica ederim bebem. Ilk 3 ay önemli degil cnm kandaki depodan yiyorlar ben 1 ya da 2 gun hic bisey yiyememistim mesela serum takviyesi almistim nufus kalabalik die:) gecer cnm insallah canlari sagolsun

CNm benim süper anne Allah razı olsun tavsiyeler için de teşekkürler ellerine sağlık
hepimizden razi olsun canim ne demek

Öncelikle kocaman bir MasaAllah diyorum
rabbim evlatlarına sana eşine sağlık sıhhat versin InşaaAllah ..
Bilgiler için çok sağol güzel anne tecrübeli anne
Amiin amin hepimize insallah cnm allah razi olsun

Selam kızlar aslında yarın gidecektim doktora ama iki gündür karnımdaki sertlesmeler artınca bugün gittim.
Herşey yolunda hamd olsun..yine göstermedi yüzünü ve tabiki daha dönmemiş
Ama daha döner suyu ıyi dedi.
Herşeyin hayırlısı bakalım..15 gün sonra gidecem sonra haftada cagiracakmis
Ilk nst tecrübesini yaşamış bulunuyoruz oda gayet iyi cıktı...

LeYLa_21 abla ahh dua etmem mi hergun hemde.. rabbim isteyene cok bekletmeden saglikli bir gebelik nasip etsin insaAllah..
Amin gülüm Allah razı olsun.. Sizin gibi temiz yürekli insanlar duâ ettikçe hepimiz hamile kalacaz Allahın izniyle gülüm... Rabbim sizlerede sağlıklı doğum nasip etsin inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…