• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

hic takintilarim yok kolik olacaksa olur ne yapsan da olur :)) Saglikli olsunda saglikla dogsunda herseyin caresi vardir canim..
Takma simdiden o olur mu bu olur mu diye :KK66: Ben gunlerin hatta saatlerin tadini cikariyorum bu gunler bi daha gelmeyebilir.
Yaa ben aslında hiç takmam araştırmam her çocuğun kendine has özelikleri olur çünkü o öyle olacak diye benimkide öyle olacak gibi bir durum yok..o an takıldı kafama işte..nyse biz her dakikanın tadını çıkaralım en iyisi...
Zaten psikopat gibi oldum karnımı açıp onu izliyorum..surekli güldürüyor beni. Iyice kuvvetlendi bazen ağrıtıyor ama o bile güzel..

Yaa ben aslında hiç takmam araştırmam her çocuğun kendine has özelikleri olur çünkü o öyle olacak diye benimkide öyle olacak gibi bir durum yok..o an takıldı kafama işte..nyse biz her dakikanın tadını çıkaralım en iyisi...
Zaten psikopat gibi oldum karnımı açıp onu izliyorum..surekli güldürüyor beni. Iyice kuvvetlendi bazen ağrıtıyor ama o bile güzel..
Heh aynen öyle yap ne kendine guzel gunleri strest yapiyorsun..
Napalim kolik olursa sokagami atacagiz :-p oyy yerim ben onlari ya saglikla zamaninda gelsinler insalalh..

u-mutlu lale u-mutlu lale Amin Canım Amin inşallah. Kısa dönem gitti canim vakit geçmiyor sanki bir hafta olması gerçi hayirlisyla bir gelseydi. Bebisin nasıl canim sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok şükür kısa dönemmiş canım.. Zaman geçmez yine de ama oğlun var onunla vakit geçirirsin iyi gelir:KK200: Benimde biraz bulantılar var canım arada daha yoğun arada hafif atlatmaya çalışıyoruz bugünleri.. Sağlıkla doğsun da bugünlerde geçer :KK200:

Kızlar bel agrısı.nrmalmı bu donemde belmden kalcama dgru bıcak gırıyo gbı agrı gırıyo gecesı gunduzu ypk. Dktra sylesem ne yapar bu durumda öncden bel fıtıgı baslangıcım vardı buyuk ogtmal ondan agrıyodr ama su drmda ne yaplır fıkrı olan bılen varmı

Kzlar cok soru soruyorm ama sıze guvenıyorum. Nette sakatat yemek hamılelkte ıyı olmaz dıye okmstm bılgınz varmı bu konuda bıde baska onerecegnz bısey varmı abur cubur ve hazr gıdalar dısnda

Al_pi Al_pi Inşallah Canim Benim inşallah ah ah arkasında duran olmayınca böyle oldu iste borçlar bitti tam tecil hakkida bitti Allah resmen güzelce ayarlamış. Sen neler yapıyorsun canim az kalmış kuzuna kavusmaya

u-mutlu lale u-mutlu lale aynen canim şükür yine de kısa dönem zaten yaramaz yerinde durmayan bir oğlum olduğu için nasıl vakit geçiyor anlamıyorum Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasin. Ilk 3ay bittikten sonra azalir biraz canim bulantin zaman nasıl geçiyor anlamazsin bile güzelce geçir bu günlerini inşallah sağlıklı bir hamilelik gecirirsin kuzum

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme canim bel ağrısı normal nasıl bel ağrısı çekmiştim kopacak gibiydi sanki sakin ol hamileligini güzelce yaşa çay kahve salam sosis gibi şeyler önermiyor doktorlar sağlıklı beslenmeye bak

u-mutlu lale u-mutlu lale aynen canim şükür yine de kısa dönem zaten yaramaz yerinde durmayan bir oğlum olduğu için nasıl vakit geçiyor anlamıyorum Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasin. Ilk 3ay bittikten sonra azalir biraz canim bulantin zaman nasıl geçiyor anlamazsin bile güzelce geçir bu günlerini inşallah sağlıklı bir hamilelik gecirirsin kuzum
Amin canım bizde nişanlıydık eşim askere gittiğinde gelene kadar ağladım her konuşmada ağlıyodum ki Allaha şükür rahattı ama hasretlik zor.. senin için en güzel olan şey tatlı minik meşgalen olması Allah sağlık huzur versin bugünlerde geçer unutursunuz canım benim.. Bnde günler geçsin bir an önce büyüsünde iyice görelim diye istiyorum sürecin tadını çıkartmak yerine Şuan çok minik olduğu için tam seçemiyoruz da kendisini

vesselam_ vesselam_ canim benim oğlan bu hickirir di karnımda artik gecse diye beklerdim korkma sakin
u-mutlu lale u-mutlu lale canim bebis geri diye takma kafana ben ilk gittiğimde 8haftalik olması gerekirken 6cikti doktor hatta korkuttu beni sonra 2hafta öne geçti sağlıklı beslen sen ayrıca bu şeyler normal sakin takma kafaya benim gorumcem 1ay geriden dogurdu o biraz kötü 1 2 haftadan korkma canim bebeğine kendine iyi bak

Al_pi Al_pi Inşallah Canim Benim inşallah ah ah arkasında duran olmayınca böyle oldu iste borçlar bitti tam tecil hakkida bitti Allah resmen güzelce ayarlamış. Sen neler yapıyorsun canim az kalmış kuzuna kavusmaya
Evet canim az kaldi cok sukur herseyimiz tamam kizimin saglikla vaktinde gelmesini bekliyoruz artik.
Olsun canim insallah bugunlerde gecer gider ;)

vesselam_ vesselam_ canim benim oğlan bu hickirir di karnımda artik gecse diye beklerdim korkma sakin
u-mutlu lale u-mutlu lale canim bebis geri diye takma kafana ben ilk gittiğimde 8haftalik olması gerekirken 6cikti doktor hatta korkuttu beni sonra 2hafta öne geçti sağlıklı beslen sen ayrıca bu şeyler normal sakin takma kafaya benim gorumcem 1ay geriden dogurdu o biraz kötü 1 2 haftadan korkma canim bebeğine kendine iyi bak
Ay inanmıyorum ya karnınızda hıçkırdığını mı duyuyosunuz ne güzel geçen kontrolde tam günündeydi neden geri kaldı diye üzüldüm ama sonrada daha sakinleştim oluyomuş böle şeyler hrkes öyle sölüyo inşallah bir daha gittiğimizde yetişir haftasına..
u-mutlu lale u-mutlu lale Amin kuzum amin buda geçip gidecek elbet. Oo annesi bak nasıl buyuycek o her gittiğinden sasiracaksin sonra bir bakmissin koynunda minik kuzun
Ay canım ne güzel söylüyosun o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz❤

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme canim bel ağrısı normal nasıl bel ağrısı çekmiştim kopacak gibiydi sanki sakin ol hamileligini güzelce yaşa çay kahve salam sosis gibi şeyler önermiyor doktorlar sağlıklı beslenmeye bak

Canm benım bel fıtıgı baslangıcı vardı daha önceden o ılerlıyo dıye korkuyorm allah bıyuk bakaşım. Salam sosıs almayız zaten kahvede ıcmıyorm ama cat gnde ıkı ıc bardak ıcıyorm onuda mmkun oldgnca kıssam daha ıyı olcak gnı tesekr ederım

Al_pi Al_pi öyle bir bakıyorsun ki canım herşey o oluyor eşim geliyor gidiyor haberim olmuyor çogu zaman oglus gık dese ayaktayim Rabbim nasıl bir his veriyorsa bazen eşim numara yapıyorsun zannediyorum diyir☺

Ay inanmıyorum ya karnınızda hıçkırdığını mı duyuyosunuz ne güzel geçen kontrolde tam günündeydi neden geri kaldı diye üzüldüm ama sonrada daha sakinleştim oluyomuş böle şeyler hrkes öyle sölüyo inşallah bir daha gittiğimizde yetişir haftasına..

Ay canım ne güzel söylüyosun o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz❤
Evet tatlım sende hissedeceksin pit pit hic durmuyor kalp gibi atiyor hıçkırık oluyormuş :-)

Back