• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Leylacım görünce yazdım vesona :)
Ne güzel Allah tamamına erdirir inşallah.
Bu ay senin yavrunun da sağlıklı bir kardeşi gelir inşallah kuzum.
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim güzel yürekli arkadaşım.. Valla Veson un testini görünce ağladım inanki.. O benden önce histeropkopi olmuştu. Kaç aydır normal deniyordu. Bu ay bende normal deniyorum inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder yüzümüz güler canım.. Sen nasılsın bebiş nasıl seni üzüyormu annesi?

vesselam_ vesselam_ iyiyim şükür canim oglus çok yaramaz dislerimiz çıktı eşim askere gitti sünnet yaptırdık bide oglusu böyle iste canim saç taramaya bile vakit olmuyor bugunlerinizi iyi değerlendirin sen nasılsın canim bebis nasıl az kalmış maşallah evet biliyorum hamislerimizi Allah sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah canım ☺

vesselam_ vesselam_ iyiyim şükür canim oglus çok yaramaz dislerimiz çıktı eşim askere gitti sünnet yaptırdık bide oglusu böyle iste canim saç taramaya bile vakit olmuyor bugunlerinizi iyi değerlendirin sen nasılsın canim bebis nasıl az kalmış maşallah evet biliyorum hamislerimizi Allah sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah canım ☺
Canım eşin askere mi gitti Allah kavuştursun :dua: Kısa dönem mi gitti yoksa uzun dönem mi? İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer:dua:

Ayy kiyamam esin askere mi gitti kisa donem mi Allah kavustursun canim..
Oglus babasini babasi oglunu nasil özler ..

Ayrıldığın gibi kavuş canım zaman size hemencik geçsin InşaaAllah...rabbim yardımcın olsun kıyamam zor günler ama gececek insaAllah.
Kaç aylık oldu paşa..
Bizde iyiyiz bir ay olacak oğlanı gormeyeli göstermiyorda yüzünü çarşamba görüş günümüz InşaaAllah herşey yolundadır.

Ayrıldığın gibi kavuş canım zaman size hemencik geçsin InşaaAllah...rabbim yardımcın olsun kıyamam zor günler ama gececek insaAllah.
Kaç aylık oldu paşa..
Bizde iyiyiz bir ay olacak oğlanı gormeyeli göstermiyorda yüzünü çarşamba görüş günümüz InşaaAllah herşey yolundadır.
Gecendede beraber gitmistik kontrole yine 3 gun arayla beraber gidiyorux :)
Guzel guzel gorelim iyi habeeler alalim insallah :) sonrasi artik 2 haftaya duser sanirim gorusler

Gecendede beraber gitmistik kontrole yine 3 gun arayla beraber gidiyorux :)
Guzel guzel gorelim iyi habeeler alalim insallah :) sonrasi artik 2 haftaya duser sanirim gorusler
Evet canım aynen öyle oldu aramızda pek fark yok zaten pespesede doğum yapariz;)
beyfendi yüzünü gösterecek mi donmus mu merak ediyorum :)
Ee düşsün artik 2 haftaya özlüyoruz bebeleri..nstler ne alemde onuda merak ediyorum yalancı kasılmalarım başladı benim..
O değilde yurt dışındakilere sabır versin sadece üç dört kere görüyorlarmis:(

Evet canım aynen öyle oldu aramızda pek fark yok zaten pespesede doğum yapariz:KK66:
beyfendi yüzünü gösterecek mi donmus mu merak ediyorum :)
Ee düşsün artik 2 haftaya özlüyoruz bebeleri..nstler ne alemde onuda merak ediyorum yalancı kasılmalarım başladı benim..
O değilde yurt dışındakilere sabır versin sadece üç dört kere görüyorlarmis:KK43:
bizim topikte yurtdisinda birisi dogum yapti ilk annemiz :)
Bebis sabirsiz cikti aman zamaninda gelsinler artik nst baslar . Ay iyi olsunlar zamaninda gelsinlerde dogunca goruruz bol bol yuzlerini..

bizim topikte yurtdisinda birisi dogum yapti ilk annemiz :)
Bebis sabirsiz cikti aman zamaninda gelsinler artik nst baslar . Ay iyi olsunlar zamaninda gelsinlerde dogunca goruruz bol bol yuzlerini..
Topik okuyunca dertleniyorum biraz alpi bazen benim oğlanında hıçkırığı çok tutuyor biri yazmış ya kolik oluyor doğunca diye..
Bilene sormak lazim
derandiren derandiren senin kiz anne karnındayken çok hıçkırığı tutuyormuydu?

Topik okuyunca dertleniyorum biraz alpi bazen benim oğlanında hıçkırığı çok tutuyor biri yazmış ya kolik oluyor doğunca diye..
Bilene sormak lazim
Korkutmak istemem ama hep hıçkırırdı canım ama alakası olduğunu düşünmüyorum. Emme refleksi çok olan çocuklarda su yutup hıçkırabilir. Kötüyü çağırma ;)

u-mutlu lale u-mutlu lale Amin Canım Amin inşallah. Kısa dönem gitti canim vakit geçmiyor sanki bir hafta olması gerçi hayirlisyla bir gelseydi. Bebisin nasıl canim sen nasılsın nasıl gidiyor

Al_pi Al_pi amin canım amin sagolasin kısa dönem gitti hemde nasıl özlemiş canim aşırı dokundu bana ya bugun babasinin resmini gösterdim nasıl heyecanlandı nasil almaya çalıştı telefonu :((

vesselam_ vesselam_ amin canım amin inşallah.
7.5aylik oldu canim şükür.
Seninde baya ilerlemiş az kalmış Al_pi Al_pi nin de öyle hepiniz sağlıcakla minnaklariniza kavusun insallahhh güzel haberlerinizi almak nasip olsun artık boş vaktiniz olmayacak ☺

Bilene sormak lazim
hic takintilarim yok kolik olacaksa olur ne yapsan da olur :)) Saglikli olsunda saglikla dogsunda herseyin caresi vardir canim..
Takma simdiden o olur mu bu olur mu diye ;) Ben gunlerin hatta saatlerin tadini cikariyorum bu gunler bi daha gelmeyebilir.

Korkutmak istemem ama hep hıçkırırdı canım ama alakası olduğunu düşünmüyorum. Emme refleksi çok olan çocuklarda su yutup hıçkırabilir. Kötüyü çağırma :KK66:
Benimki çok hıçkırırdı hatta hala öyle ama şükür kolik değildi canım
O zaman gerçeklik payı yok ben en iyisi vesvese yapmiyayim anın tadını cikarayim
Sagolun güzel anneler :KK66:

Al_pi Al_pi amin canım amin sagolasin kısa dönem gitti hemde nasıl özlemiş canim aşırı dokundu bana ya bugun babasinin resmini gösterdim nasıl heyecanlandı nasil almaya çalıştı telefonu :KK43:(
Ah kuzum kiyamam ona ama iste askere gitmeden evlenince boyle oluyor hele bide cocuk olunca insallah su gibi gecer zaman ..
Hayirlisiyla bitirip gelsinde sonrasi sizin zaten butun gunler

Back