• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar basım bıkac saattr agrıyo ne yapablrm fıkrı olan varmı yardmcı olun lutfen parol ıcılırmıkı
Canım Alpiye katılıyorum çok çok zor durumda kalmadan içme ilaç sonuçta çoo ağrıyosa tansiyon ölçtürme imkanın varsa ölçtürebilirsin ondan ağrıyo olabilir inşallah hemen geçer..
Alirsin haci sakir sabun tozu yikarsin miss gibi :)) Ben oyle yaptim yumusatici da kullanmadim sabun tozuda en kimyasalsizi :KK66: Yok öyle dunya oda cikacak oda dunyaya alisacak anne olmak istiyorsun disariya cikarmiyorsun :))) Cokta sey yapmamak lazim ya ayristirdikca cocugu daha cok hasta olur mikropta lazim :KK66:
Hacışakir e baktım markette arkadaş kötü kokuyo dedi ama kişiden kişiye değişir tabi bu zevk ben bilmiyorum kokusunu.. dalin in sıvısı vardı o normal dalin gibi kokuyodu bide roxy di yanlış hatırlamıyosam o da toz gibiydi güzel kokuyodu.. daha çok var tabi ama ufaktan araştırmaya başladım.. çok tititz davranmak konusunda ise rahat insanlara bayılıyorum ama kendim içinde fazla rahat değilim uzun süre istenilen bebek içinde fazla rahat olabileceğimi sanmıyorum belki zaman geçtikçe rahatlarım diyendüşünüyorum doğduktan sonra

iyi akşamlar kızlar
kv kp gitti dün gece sabaha karşı..
evde abartmıyorum 20 kişi vardı
misafir olarak,,
vakit bulamadım testi yapmaya..
bugün yaptım, oda test bozuk çıktı
yarın eşim iş dönüşü bir tane daha alır..
pembe akıntım bitti..

eşim kan vermemi istemiyor,
hayal kırıklığı olmasın diye,
ikinci çizgiyi görmeden de
kan veremiycem sanırım..

not:şehir dışından misafirim var
kaçtım geldim bir aralıkta...

:KK66: vesselam_ vesselam_

@Kartanesi_26

mis gibi büyüt prensesini,
annesi gibi güçlü olsun..
öperim ikinizi de.
sevgiler..​
Canım ne şans yaa test nasıl bozuk çıktı o da sana mı denk geldi.. idrar da pozitifi görmeden kan verme bencede zaten varsa testte kesin çıkar.. inşallah güzel haber verirsin bize canıımm

iyi akşamlar kızlar
kv kp gitti dün gece sabaha karşı..
evde abartmıyorum 20 kişi vardı
misafir olarak,,
vakit bulamadım testi yapmaya..
bugün yaptım, oda test bozuk çıktı
yarın eşim iş dönüşü bir tane daha alır..
pembe akıntım bitti..

eşim kan vermemi istemiyor,
hayal kırıklığı olmasın diye,
ikinci çizgiyi görmeden de
kan veremiycem sanırım..

not:şehir dışından misafirim var
kaçtım geldim bir aralıkta...

:KK66: vesselam_ vesselam_

@Kartanesi_26

mis gibi büyüt prensesini,
annesi gibi güçlü olsun..
öperim ikinizi de.
sevgiler..​
Yaa her dakika girip bakıyorum yazmışsındir belki diye insaAllah güzel haberler verirsin bizlere canım merakla bekliyoruz..
Herşeyin hayırlısı Allahtan

Elif aygörkemimmÜye
Kızlar bir sorum olacak âdetlerim düzensiz normaldeen son ayın 3de adet görmüştüm bu ay üstümden 3 gün geçti ayın 1 de kan tahlili yaptim negatif çıktı 6 gün geçti dün leke gördüm ağrı hafif var göğüslerim sis kahverengi leke aksama kadar oldu bu sanatatekrar kahverengi leke gördüm ondan sonrakurudum galiba hiç birşey yok yarında adetimgelmezse acaba bir kan testi daha yapayım mi kafam karıştı başına hiç böyle birşey gelen oldu mu 1 senedoldu korunmuyoruz

Elif aygörkemimmÜye
Kızlar bir sorum olacak âdetlerim düzensiz normaldeen son ayın 3de adet görmüştüm bu ay üstümden 3 gün geçti ayın 1 de kan tahlili yaptim negatif çıktı 6 gün geçti dün leke gördüm ağrı hafif var göğüslerim sis kahverengi leke aksama kadar oldu bu sanatatekrar kahverengi leke gördüm ondan sonrakurudum galiba hiç birşey yok yarında adetimgelmezse acaba bir kan testi daha yapayım mi kafam karıştı başına hiç böyle birşey gelen oldu mu 1 senedoldu korunmuyoruz
Hamile olsan 1 inde yaptırdığın kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme filan olabilir tabi öyle şeyler duyuyoruz

Hamile olsan 1 inde yaptırdığın kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme filan olabilir tabi öyle şeyler duyuyoruz
Benide çelişkiye düşüren şey hafif ağrılarım var yan taraflarımda ve iç bacak aralarımda birde leke oldu bir gün sonra kesildi normalde benim leke gelir ertesi gün çok yoğun kanamam olur kendimi bildim bileli böyledir yoğun kanama olurum

Canım Alpiye katılıyorum çok çok zor durumda kalmadan içme ilaç sonuçta çoo ağrıyosa tansiyon ölçtürme imkanın varsa ölçtürebilirsin ondan ağrıyo olabilir inşallah hemen geçer..

Hacışakir e baktım markette arkadaş kötü kokuyo dedi ama kişiden kişiye değişir tabi bu zevk ben bilmiyorum kokusunu.. dalin in sıvısı vardı o normal dalin gibi kokuyodu bide roxy di yanlış hatırlamıyosam o da toz gibiydi güzel kokuyodu.. daha çok var tabi ama ufaktan araştırmaya başladım.. çok tititz davranmak konusunda ise rahat insanlara bayılıyorum ama kendim içinde fazla rahat değilim uzun süre istenilen bebek içinde fazla rahat olabileceğimi sanmıyorum belki zaman geçtikçe rahatlarım diyendüşünüyorum doğduktan sonra
Canim ya kotu koksa ne olacak sonucta saglikli oldugunu biliyorum ya zaten koku moku kalmiyor camasiri asip kurutuyorsun gidiyor :)
Ben konsantreye su an icin guvenmiyorun sabun tozu su an icin en guzeli diye dusundum. Friendly vardi yoksa aklimda ama bir sure boyle degistirmem kullanirim..
Ben cok titiz davranmam heralde ya ne kadar korursak o kadar hasta olur inancindayim ben ;)

Canım ne şans yaa test nasıl bozuk çıktı o da sana mı denk geldi.. idrar da pozitifi görmeden kan verme bencede zaten varsa testte kesin çıkar.. inşallah güzel haber verirsin bize canıımm

İnşallah cnm benim.
eşim de öyle düşünüyor
testte görmeden kan vermemi istemiyor..
bakalım hayırlısı..

Yaa her dakika girip bakıyorum yazmışsındir belki diye insaAllah güzel haberler verirsin bizlere canım merakla bekliyoruz..
Herşeyin hayırlısı Allahtan

oyy kuzum allah razı olsun inşallah. .
çok yoğunluğum var bir kaç haftadır..
sen nasılsın..

b-harfi-ile-baslayan-bebek-isimleri-ve-anlamlari.jpeg

1304-0-jpg_f.jpg

067694500-1426161153-lu-pan-728x728.jpg

baby-girljpg-728x728.jpg

d%C3%BCnyan%C4%B1n-en-tatl%C4%B1-en-g%C3%BCzel-bebe%C4%9Fi-12.jpg

Ewde var tansıyon aletı akşıma gelmedı hıc ölçmek. Gece pek uyuyamadm hem bel agrısından hemde esmle tartstık dun canım sıkln stresten agrıyodr dıye dsnuyorm buzun braz faydası oldu gnı ınsallah gecer

Canim ya kotu koksa ne olacak sonucta saglikli oldugunu biliyorum ya zaten koku moku kalmiyor camasiri asip kurutuyorsun gidiyor :)
Ben konsantreye su an icin guvenmiyorun sabun tozu su an icin en guzeli diye dusundum. Friendly vardi yoksa aklimda ama bir sure boyle degistirmem kullanirim..
Ben cok titiz davranmam heralde ya ne kadar korursak o kadar hasta olur inancindayim ben :KK66:
Haklısın canım en doğalı sabundur herhalde.. korunan göze de çöp batar rahat olmak en güzeli
Ewde var tansıyon aletı akşıma gelmedı hıc ölçmek. Gece pek uyuyamadm hem bel agrısından hemde esmle tartstık dun canım sıkln stresten agrıyodr dıye dsnuyorm buzun braz faydası oldu gnı ınsallah gecer
Hımm anladım canım ondan dolayı ağrıyodur senin başın. Maalesef oluyo böyle durumlar hayatta sakin kalmaya çalışmak lazım bebeği düşünüp

İnşallah cnm benim.
eşim de öyle düşünüyor
testte görmeden kan vermemi istemiyor..
bakalım hayırlısı..

oyy kuzum allah razı olsun inşallah. .
çok yoğunluğum var bir kaç haftadır..
sen nasılsın..
Iyiyiz bizde çok şükür ne yapalım yarın doktora gidecektik ama çarşambaya kaldı görüş günümüz insaAllah keyfi yerindedir.
Duamdasin canım;)

Back