- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım Alpiye katılıyorum çok çok zor durumda kalmadan içme ilaç sonuçta çoo ağrıyosa tansiyon ölçtürme imkanın varsa ölçtürebilirsin ondan ağrıyo olabilir inşallah hemen geçer..Kızlar basım bıkac saattr agrıyo ne yapablrm fıkrı olan varmı yardmcı olun lutfen parol ıcılırmıkı
Hacışakir e baktım markette arkadaş kötü kokuyo dedi ama kişiden kişiye değişir tabi bu zevk ben bilmiyorum kokusunu.. dalin in sıvısı vardı o normal dalin gibi kokuyodu bide roxy di yanlış hatırlamıyosam o da toz gibiydi güzel kokuyodu.. daha çok var tabi ama ufaktan araştırmaya başladım.. çok tititz davranmak konusunda ise rahat insanlara bayılıyorum ama kendim içinde fazla rahat değilim uzun süre istenilen bebek içinde fazla rahat olabileceğimi sanmıyorum belki zaman geçtikçe rahatlarım diyendüşünüyorum doğduktan sonraAlirsin haci sakir sabun tozu yikarsin miss gibi :)) Ben oyle yaptim yumusatici da kullanmadim sabun tozuda en kimyasalsizi Yok öyle dunya oda cikacak oda dunyaya alisacak anne olmak istiyorsun disariya cikarmiyorsun :))) Cokta sey yapmamak lazim ya ayristirdikca cocugu daha cok hasta olur mikropta lazim