Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim güzel yürekli arkadaşım.. Valla Veson un testini görünce ağladım inanki.. O benden önce histeropkopi olmuştu. Kaç aydır normal deniyordu. Bu ay bende normal deniyorum inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder yüzümüz güler canım.. Sen nasılsın bebiş nasıl seni üzüyormu annesi?Leylacım görünce yazdım vesona :)
Ne güzel Allah tamamına erdirir inşallah.
Bu ay senin yavrunun da sağlıklı bir kardeşi gelir inşallah kuzum.
Selam canım hoşgeldin iyiyiz biz büyüyoruz çok şükür..sen nasılsın oğlus nasıl ıyi mi?Selam kızlar nasılsınız
Canım eşin askere mi gitti Allah kavuştursunvesselam_ iyiyim şükür canim oglus çok yaramaz dislerimiz çıktı eşim askere gitti sünnet yaptırdık bide oglusu böyle iste canim saç taramaya bile vakit olmuyor bugunlerinizi iyi değerlendirin sen nasılsın canim bebis nasıl az kalmış maşallah evet biliyorum hamislerimizi Allah sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah canım ☺
Ayy kiyamam esin askere mi gitti kisa donem mi Allah kavustursun canim..vesselam_ iyiyim şükür canim oglus çok yaramaz dislerimiz çıktı eşim askere gitti sünnet yaptırdık bide oglusu böyle iste canim saç taramaya bile vakit olmuyor bugunlerinizi iyi değerlendirin sen nasılsın canim bebis nasıl az kalmış maşallah evet biliyorum hamislerimizi Allah sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah canım ☺
Ayrıldığın gibi kavuş canım zaman size hemencik geçsin InşaaAllah...rabbim yardımcın olsun kıyamam zor günler ama gececek insaAllah.vesselam_ iyiyim şükür canim oglus çok yaramaz dislerimiz çıktı eşim askere gitti sünnet yaptırdık bide oglusu böyle iste canim saç taramaya bile vakit olmuyor bugunlerinizi iyi değerlendirin sen nasılsın canim bebis nasıl az kalmış maşallah evet biliyorum hamislerimizi Allah sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah canım ☺
Gecendede beraber gitmistik kontrole yine 3 gun arayla beraber gidiyorux :)Ayrıldığın gibi kavuş canım zaman size hemencik geçsin InşaaAllah...rabbim yardımcın olsun kıyamam zor günler ama gececek insaAllah.
Kaç aylık oldu paşa..
Bizde iyiyiz bir ay olacak oğlanı gormeyeli göstermiyorda yüzünü çarşamba görüş günümüz InşaaAllah herşey yolundadır.
Evet canım aynen öyle oldu aramızda pek fark yok zaten pespesede doğum yaparizGecendede beraber gitmistik kontrole yine 3 gun arayla beraber gidiyorux :)
Guzel guzel gorelim iyi habeeler alalim insallah :) sonrasi artik 2 haftaya duser sanirim gorusler
bizim topikte yurtdisinda birisi dogum yapti ilk annemiz :)Evet canım aynen öyle oldu aramızda pek fark yok zaten pespesede doğum yapariz
beyfendi yüzünü gösterecek mi donmus mu merak ediyorum :)
Ee düşsün artik 2 haftaya özlüyoruz bebeleri..nstler ne alemde onuda merak ediyorum yalancı kasılmalarım başladı benim..
O değilde yurt dışındakilere sabır versin sadece üç dört kere görüyorlarmis
Topik okuyunca dertleniyorum biraz alpi bazen benim oğlanında hıçkırığı çok tutuyor biri yazmış ya kolik oluyor doğunca diye..bizim topikte yurtdisinda birisi dogum yapti ilk annemiz :)
Bebis sabirsiz cikti aman zamaninda gelsinler artik nst baslar . Ay iyi olsunlar zamaninda gelsinlerde dogunca goruruz bol bol yuzlerini..
Korkutmak istemem ama hep hıçkırırdı canım ama alakası olduğunu düşünmüyorum. Emme refleksi çok olan çocuklarda su yutup hıçkırabilir. Kötüyü çağırmaTopik okuyunca dertleniyorum biraz alpi bazen benim oğlanında hıçkırığı çok tutuyor biri yazmış ya kolik oluyor doğunca diye..
Bilene sormak lazim
derandiren senin kiz anne karnındayken çok hıçkırığı tutuyormuydu?
Benimki çok hıçkırırdı hatta hala öyle ama şükür kolik değildi canımTopik okuyunca dertleniyorum biraz alpi bazen benim oğlanında hıçkırığı çok tutuyor biri yazmış ya kolik oluyor doğunca diye..
Bilene sormak lazim
hic takintilarim yok kolik olacaksa olur ne yapsan da olur :)) Saglikli olsunda saglikla dogsunda herseyin caresi vardir canim..Topik okuyunca dertleniyorum biraz alpi bazen benim oğlanında hıçkırığı çok tutuyor biri yazmış ya kolik oluyor doğunca diye..
Bilene sormak lazim
Korkutmak istemem ama hep hıçkırırdı canım ama alakası olduğunu düşünmüyorum. Emme refleksi çok olan çocuklarda su yutup hıçkırabilir. Kötüyü çağırma
O zaman gerçeklik payı yok ben en iyisi vesvese yapmiyayim anın tadını cikarayimBenimki çok hıçkırırdı hatta hala öyle ama şükür kolik değildi canım
Ah kuzum kiyamam ona ama iste askere gitmeden evlenince boyle oluyor hele bide cocuk olunca insallah su gibi gecer zaman ..Al_pi amin canım amin sagolasin kısa dönem gitti hemde nasıl özlemiş canim aşırı dokundu bana ya bugun babasinin resmini gösterdim nasıl heyecanlandı nasil almaya çalıştı telefonu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?