• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ahh iki hafta neki birde ayda bire cikinca gör sen meragi :)) Ben gecende yuzunude goremedim bu ay bitmek bilmedi bi kontrole gideyim :)
Insallah canim..
daha ayda bire de mi cikacak ohooo bitmez :)

Kızlar bugün bende gittim dr a sevda nın başına gelen benm başımada geldi 8+1 olması gerekirken 7+2 çıktı bebiş moralim bozuldu ama dr sorun değil bu haftalarda olur öyle dedi inşallah büyür haftasına yetirşir bizimki de geçen kontrolde tam günüyle uyumluydu aslında neden öyle oldu bilmem.. hayırlısı bakalım

Kızlar bugün bende gittim dr a sevda nın başına gelen benm başımada geldi 8+1 olması gerekirken 7+2 çıktı bebiş moralim bozuldu ama dr sorun değil bu haftalarda olur öyle dedi inşallah büyür haftasına yetirşir bizimki de geçen kontrolde tam günüyle uyumluydu aslında neden öyle oldu bilmem.. hayırlısı bakalım
Bak oluyormuş doktorun demis sıkma canını stres yapma lütfen.
Bak sevdanınki yetişmiş oluyor böyle şeyler..
Bebişin seninle ;)

Bak oluyormuş doktorun demis sıkma canını stres yapma lütfen.
Bak sevdanınki yetişmiş oluyor böyle şeyler..
Bebişin seninle :KK66:
Çok şükür canım kalp atışı var dedi dinletmedi ama zaten eşimi almadıkları in bende dinlemek istemedim zarar görmesin boşuna dedim zaten dr bebeği bile göstermediya hoş dinliyim desem dinletirmiydi Allah bilir.. bu cuma özele gidicem inşallah güzel haber alırım bende sevda gibi

Hic takilma öyle seylere biz hala 1 hafta geriden geliyoruz doktor gerilik ilerlemedikce sorun yok diyor..
Sen bol su ic beslenmene dikkat et gerisi Allaha kalmis benim 2 aydir boyle doktor sagolsun rahatlatiyor beni korkmamam gerektigini acikliyor..

Kızlar tek tek alıntı yapamadım çok teşekkür ederim hepinize...
Hiç takılmayın hamileliğinizin gzl gzl tadını Çıkarın canlarım... maşallah tek tek sıraya girdik dahada gelecek minik mucizeler❤
Bu arada ultrasyonda gördüğünüzü doğuruyorsunuz resmen ben gördüğümde kızcemi hiç şaşırmadım ;) tabi gösterirlerse yüzlerini, Bnmkide hep elini yüzüne koyardı bakmayın bana der gibi... şimdi koysunda göreyim...
_Verda_ _Verda_ hayırlı hbrlerini alırız inşallah ❤

Hic takilma öyle seylere biz hala 1 hafta geriden geliyoruz doktor gerilik ilerlemedikce sorun yok diyor..
Sen bol su ic beslenmene dikkat et gerisi Allaha kalmis benim 2 aydir boyle doktor sagolsun rahatlatiyor beni korkmamam gerektigini acikliyor..
İşte bende ilerlemez inşallah diye korkuyorum canım birde mide bulantım başlamadan önce çok iyi besleniyodum suyumu içiyodum her akşam muz yiyodum süt içiyodum ceviz yiyodum bulantı başladığından beri sadece çubuk kraker yiyebiliyodum son zamanlarda azcık düzelmeye başladım.. İnşallah bi sorun olmaz ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.. bu arada eşim diyo ki küçük ya kızdır belki kızlar biraz daha küçük oluyo erkeklerden:KK48: nerden aklına geldiyse:KK48:

İşte bende ilerlemez inşallah diye korkuyorum canım birde mide bulantım başlamadan önce çok iyi besleniyodum suyumu içiyodum her akşam muz yiyodum süt içiyodum ceviz yiyodum bulantı başladığından beri sadece çubuk kraker yiyebiliyodum son zamanlarda azcık düzelmeye başladım.. İnşallah bi sorun olmaz ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.. bu arada eşim diyo ki küçük ya kızdır belki kızlar biraz daha küçük oluyo erkeklerden:KK48: nerden aklına geldiyse:KK48:
Heheh ne guzel bak esin dogru demis kizdır o kız ondan kucüktur :)) Bak benimde kız ondan kucuk erkekler kaslı oluyor :-p
Ben ceviz findik bademden tiksinmistim halada zorla yerim ilk aylar cok israrla yemeye calisinca :)
En tatli mide bulantilari onlar gecince panik oluyorsun :)

Canım hic dert etme ben bi gittim 7+4 tu iki gun sonra ikili test randevusu icin başka bir dr gittim 9 haftalik çıkmışti bu tamamen olcumle alakali. Mm farki hafta oynatiyor...

Heheh ne guzel bak esin dogru demis kizdır o kız ondan kucüktur :)) Bak benimde kız ondan kucuk erkekler kaslı oluyor :p
Ben ceviz findik bademden tiksinmistim halada zorla yerim ilk aylar cok israrla yemeye calisinca :)
En tatli mide bulantilari onlar gecince panik oluyorsun :)
Görcez bakalım kısmet olursa narin bi kızmı olcak büyüyo kaslı bi erkekmi olcak Midem bulandığında çok kötü olsamda orda olduğunu bilmek güzel oluyo ama buaralar geçti canım inşallah sağlığı yerindedir❤ göğüslerimin acııs biraz hafifledi sanki bugün farkettim içime bi korku düştü ama böle vesveselere teslim olmak istemiyorum..
Canım hic dert etme ben bi gittim 7+4 tu iki gun sonra ikili test randevusu icin başka bir dr gittim 9 haftalik çıkmışti bu tamamen olcumle alakali. Mm farki hafta oynatiyor...
Doğru diyosun canım zaten dr çok baştan savma baktı bende güvenemedim ondan dolayı inşallah herşey yolundadır içimi rahatlatıyosunuz çoook sağolun❤ Ne yapalım dr un ağzından çıkacak her kelimeyi öyle bekliyoruz ki en ufak bişeyde etkileniyoruz

Görcez bakalım kısmet olursa narin bi kızmı olcak büyüyo kaslı bi erkekmi olcak Midem bulandığında çok kötü olsamda orda olduğunu bilmek güzel oluyo ama buaralar geçti canım inşallah sağlığı yerindedir❤ göğüslerimin acııs biraz hafifledi sanki bugün farkettim içime bi korku düştü ama böle vesveselere teslim olmak istemiyorum..

Doğru diyosun canım zaten dr çok baştan savma baktı bende güvenemedim ondan dolayı inşallah herşey yolundadır içimi rahatlatıyosunuz çoook sağolun❤ Ne yapalım dr un ağzından çıkacak her kelimeyi öyle bekliyoruz ki en ufak bişeyde etkileniyoruz
Gogus agrisi doguma kadar devam etseydi ya ne yapardin :) Elim degse agliyordum o derece agriyordu .Benimde 7.haftada cogu gitmisti mide bulantisi gider gelir bu aralar korkma.
pimpirikli anne olma anın tadini cikar valla zaman su gibi geciyor pisman olursun sonra ;)

Gogus agrisi doguma kadar devam etseydi ya ne yapardin :) Elim degse agliyordum o derece agriyordu .Benimde 7.haftada cogu gitmisti mide bulantisi gider gelir bu aralar korkma.
pimpirikli anne olma anın tadini cikar valla zaman su gibi geciyor pisman olursun sonra :KK66:
:KK48: doğru söylüyosun Alpicim fazla takılmamaya çalışıyorum işte bende elimden geldiğince.. eşime diyorum ki ben çamaşırını neyşe yıkıycağımı düşündüğümde herşey kimyasal geliyo kıyamıyorum hangi hastanede doğum yapsam nereye emanet etsem edemiyorum en iyisi hep içimde kalsın doğurmim diyorum:rapci::KK70:

Kızlar basım bıkac saattr agrıyo ne yapablrm fıkrı olan varmı yardmcı olun lutfen parol ıcılırmıkı

:KK48: doğru söylüyosun Alpicim fazla takılmamaya çalışıyorum işte bende elimden geldiğince.. eşime diyorum ki ben çamaşırını neyşe yıkıycağımı düşündüğümde herşey kimyasal geliyo kıyamıyorum hangi hastanede doğum yapsam nereye emanet etsem edemiyorum en iyisi hep içimde kalsın doğurmim diyorum:rapci::KK70:
Alirsin haci sakir sabun tozu yikarsin miss gibi :)) Ben oyle yaptim yumusatici da kullanmadim sabun tozuda en kimyasalsizi ;) Yok öyle dunya oda cikacak oda dunyaya alisacak anne olmak istiyorsun disariya cikarmiyorsun :))) Cokta sey yapmamak lazim ya ayristirdikca cocugu daha cok hasta olur mikropta lazim ;)

Kızlar basım bıkac saattr agrıyo ne yapablrm fıkrı olan varmı yardmcı olun lutfen parol ıcılırmıkı
Canim belim agriyo basim agriyo diye parola saldirma bebek yeni olusuyor su donemde olabildigince ilactan uzak dur ..
Patates dilimle basina bir tulbentle sar. Bas Barmaklarinin arasina bastirarak ovala ilik dus al uyumaya calis insallah gecer..

iyi akşamlar kızlar
kv kp gitti dün gece sabaha karşı..
evde abartmıyorum 20 kişi vardı
misafir olarak,,
vakit bulamadım testi yapmaya..
bugün yaptım, oda test bozuk çıktı
yarın eşim iş dönüşü bir tane daha alır..
pembe akıntım bitti..

eşim kan vermemi istemiyor,
hayal kırıklığı olmasın diye,
ikinci çizgiyi görmeden de
kan veremiycem sanırım..

not:şehir dışından misafirim var
kaçtım geldim bir aralıkta...

;) vesselam_ vesselam_

Kartanesi_26 Kartanesi_26

mis gibi büyüt prensesini,
annesi gibi güçlü olsun..
öperim ikinizi de.
sevgiler..​

Canim belim agriyo basim agriyo diye parola saldirma bebek yeni olusuyor su donemde olabildigince ilactan uzak dur ..
Patates dilimle basina bir tulbentle sar. Bas Barmaklarinin arasina bastirarak ovala ilik dus al uyumaya calis insallah gecer..

Tulbent sardm sıktm canım bıde bu koymayı denıcem patates yk ama uykusuzlktan stresten agrıdı sanırım

Back