Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gözün aydın CNm ben de seni merak ettmiştim:)

:)) gözünaydın canım çook sevindim. Bol bol su iç hiçbir sorun çıkmayacak boşuna kendinede bebişede
Stres yapma
Sağol canım su içiyorum çokça inşallah herşey güzel olacak çok şükür
Gözün aydın CNm ben de seni merak ettmiştim:)
Allah razı olsun canım herşey yolunda şükür çok sağol

Ohh be güzel haber çok cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Evet canım bugün kürtaj oldu , boş gebelikmiş..
Rabbim en iyisi için hazırlıyor onu..
Bir zamanı var..

Sen nasılsın,
prenses nsl ebrulim
eltin hamile kaldı mı
kız merak ettim
Hayırlısı olsun gülüm.

Biz iyiyiz şükür, dişlerimiz çıktı :) uyku sorunumuz var hala onu da atlatacağız Allah'ın izniyle. Sen nasılsın canım?

Yok henüz hamile değil bekliyor bakalım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimse evlat hasretiyle yanmasın.

Canım cok sukur o haftalarda mm farki hafta oynatir. Biraz daha buyusun aradaki farkı kapatır

Saye- ayy bu ismine alisamadim ya etiketlemek icin 40 saat ugrasiyorum :))
Canim simdi gordum gozun aydin icimden prenses demek gecti bak buyuyor masallah ona. Haftaya cumaya kadar bol bol ye ic moralini hep yuksek tut gidince bak gor bebis nasil buyumus olacak

Alpim Allah razı olsun bende hep öyle seviyorum :) inşallah canım hiç iştahım Yok ama söz verdim onun için daha dikkatli olacağım artık yediklerime dikkat edeceğim. Haftaya daha büyük olur inşallah canım size ultrason resmini atayım

Dahaöncede bir düşük yaptım bebeğim yok evim bomboş. Çok üzülüyorum. 9+4 canım. hala benimle ama gidecek:-( uyuyorum tam uyanınca aklıma geliyor içim nasıl yanıyor anlatamam:-(

Dahaöncede bir düşük yaptım bebeğim yok evim bomboş. Çok üzülüyorum. 9+4 canım. hala benimle ama gidecek:-( uyuyorum tam uyanınca aklıma geliyor içim nasıl yanıyor anlatamam:-(

Allah sabır versın hakknda en hayrlısı neyse onu versın

Ilk sayfaya baktimda bir tek mayis ayinda hamilemiz olmamis ve yarin 1 mayis insalalh ugurlu gelir de bekleyenlerde bize mayis ayinda müjde verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…