• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım üzüldüm.. Bu drla yeni başladınız. Rabbim diğeri denemelerinizde nasip etsin etsin ins.

Gözün aydın canim. Rabbim tamamına erdirsin ins. :KK66:

Allah çok büyük canım herşeyi o kadar güzel düzende yaratıyor ki hiç bişey sebepsiz değil.. cinsiyet önemli değil sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun kız olsun erkek olsun.. bende kendimi bi yöne şartlandırmak istemiyorum ekşi seviyorum diye kız kız derim erkek çıkar birden şaşırırım

Canım umudunu kaybetme başka arkadaş o da hamile ben eski ters lale şimdinin umutlu lalesi çook şükür Rabbime Al_pi Al_pi nin dediği gibi bende hamileyim inşallah kucaklarımıza almak nasip olur yavrularımızı tüm hamileler olarak

Ablacım kendini üzmemeye çalış ilk aşılamada tutmayabiliyo inşallah 2. De tutar bebeğin aminnnnn

Canım hadi gözün aydın Allah vakti geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin kızlar Sağolun. Inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

Allah çok büyük canım herşeyi o kadar güzel düzende yaratıyor ki hiç bişey sebepsiz değil.. cinsiyet önemli değil sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun kız olsun erkek olsun.. bende kendimi bi yöne şartlandırmak istemiyorum ekşi seviyorum diye kız kız derim erkek çıkar birden şaşırırım

Canım umudunu kaybetme başka arkadaş o da hamile ben eski ters lale şimdinin umutlu lalesi çook şükür Rabbime Al_pi Al_pi nin dediği gibi bende hamileyim inşallah kucaklarımıza almak nasip olur yavrularımızı tüm hamileler olarak

Ablacım kendini üzmemeye çalış ilk aşılamada tutmayabiliyo inşallah 2. De tutar bebeğin aminnnnn

Canım hadi gözün aydın Allah vakti geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amın allah razı olsun

LeYLa_21 LeYLa_21 canım çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır.
Güzel kızına sarıl bol bol, kokusunu içine çek.
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim. Yazını yeni gördüm kusura bakma bir sürü mesaj vardı arada kaynamış. Öğlen kızımı okuldan aldık eşimle yemeğe gittik. Ona sarılmak gerçekten iyi geldi. Önümüze bakacaz hayırlısı. Adetin 3.günü tekrar gidecem. 2.aşılama için önce yumurtalara bakacak inşallah dk hapına gerek kalmaz canım.. Hayırlısı için duâ ettim aşılama yapılırken belkide böylesi hayırlıymış bizim için. Rabbim zamanını ayarlamıştır inşallah ben inanıyorum hayırlısı ile..

u-mutlu lale u-mutlu lale canim benim cok sevindim hamis olmana rabbim devamını nasip etsin saglikla kucagina aldigini da duyarım insallah darisi tüm isteyenlere .:KK200::anne:
Sen Gonal-f ile hamile kalmıştın. Aşılama banada Gonal-f iğne ile yapıldı o yüzden çok umutluydum. Hatta senin durumunu eşime bile anlattım ama bu ay nasip olmadı bize...

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..

Ablacim
Kv kp geldi bugün memleketten
Yoğunluk vardı
Teli ancak elime alabildim
Rabbim geciktiriyosa, güzelleştiriyordur...
Vardır bir bildiği. .

Kızına sarıl ablam
Gelicek kardesı
İnş. . Hiç ummadığın anda..

Operimmm..♡♡♡

u-mutlu lale u-mutlu lale canim benim cok sevindim hamis olmana rabbim devamını nasip etsin saglikla kucagina aldigini da duyarım insallah darisi tüm isteyenlere .:KK200::anne:
Amiiiin inşallah o günleri görürüz hepimiz :KK200:
umutlular karismis bende :)) neyseki ikinizde hamilesiniz :KK66:
Aynen canım önemli değil zaten sadece yeni adımı bilsin diye söledim yoksa çok şükür hamilelik kısmında ikimizde aynı durumdayız:anneadayı::anneadayı::KK200:

Sen Gonal-f ile hamile kalmıştın. Aşılama banada Gonal-f iğne ile yapıldı o yüzden çok umutluydum. Hatta senin durumunu eşime bile anlattım ama bu ay nasip olmadı bize...
Leylacim rabbim yardimcin olsun sinavin büyük inşallah bu gunler de gececek inaniyorum ki senin de bir evladin daha olacak kardes olacak melegine.. sen imanli bi insansin rabbim gönlüne göre versin.
Evet gonal f di benim cok yumurtam olusmustu rabbim mucizesi cnm benim gibi igne kullanip bir cok yumurtasi oldugu halde hic tutmayan da var rabbim yeter ki istesin geri kalan her sey bahane..
Umudunu kaybetme canim benim dualarim seninle.

Leylacim rabbim yardimcin olsun sinavin büyük inşallah bu gunler de gececek inaniyorum ki senin de bir evladin daha olacak kardes olacak melegine.. sen imanli bi insansin rabbim gönlüne göre versin.
Evet gonal f di benim cok yumurtam olusmustu rabbim mucizesi cnm benim gibi igne kullanip bir cok yumurtasi oldugu halde hic tutmayan da var rabbim yeter ki istesin geri kalan her sey bahane..
Umudunu kaybetme canim benim dualarim seninle.
sağol gülüm ALLAH RAZI OLSUN canım benim...artık çok yoruldum gülüm ya...kızım için uğraşıyorum hep..Rabbim büyük inşallah olacak hayırlısıyla...güzel dualarına yürekten amin diyorum tatlı kuzum benim...bebişlerin nasıl inşallah iyidir..?büyümüşlerdir artık nasıl baş ediyorsun?

sağol gülüm ALLAH RAZI OLSUN canım benim...artık çok yoruldum gülüm ya...kızım için uğraşıyorum hep..Rabbim büyük inşallah olacak hayırlısıyla...güzel dualarına yürekten amin diyorum tatlı kuzum benim...bebişlerin nasıl inşallah iyidir..?büyümüşlerdir artık nasıl baş ediyorsun?
Sen bittim deyince rabbim yettim dicek eminim canim hepimizden razi olsun rabbim cuma hurmetine.
Canim ben artik kendimden gectim her sey butun duzen cocuklara gore o yuzden tek basima da kalsam ki kalıyorum idare ediyorum yedirip uyutabiliyorum hepsini oyunlar oynuyoruz rabbim yardim ediyor cok şükür

:KK54::KK54::KK54:
Amiiiin inşallah o günleri görürüz hepimiz :KK200:

Aynen canım önemli değil zaten sadece yeni adımı bilsin diye söledim yoksa çok şükür hamilelik kısmında ikimizde aynı durumdayız:anneadayı::anneadayı::KK200:

:KK54:
Hayırlı cumalarrrr. Rabbım hamıle olanlara kolaylık. Versın. Olmayanlarada tez zamanda saglklı bı gebelık basıp etsın inşaaallahhh.
Aminnn:KK25:

Kızlar cok sıkur eabbm bu duyguyu yasattı ama smdıde bel agrm zatn vardı rahat uyuyamıyordm smdı ay gectıkce karnım buyukce dahada bunalcakmısım gbıme gelıyo hep sıkntı olck s gbı gelıyo allıma nasıl kurtlcam ben bu dsncelerden
:işsiz:

Sen bittim deyince rabbim yettim dicek eminim canim hepimizden razi olsun rabbim cuma hurmetine.Canim ben artik kendimden gectim her sey butun duzen Çocuklara gore o yuzden tek basima da kalsam ki kalıyorum idare ediyorum yedirip uyutabiliyorum hepsini oyunlar oynuyoruz rabbim yardim ediyor cok şükür
AMİN GÜLÜM..ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DUALARIN İÇİN...DEMEKKİ ZAMANI VAR BİZİM İÇİNDE...ALLAH SANADA KOLAYLIK VERSİN..1 TANE İLE UĞRAŞMAK ZORKEN SEN 4 TANE İLE UĞRAŞIYORSUN..RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN...

Ablacim
Kv kp geldi bugün memleketten
Yoğunluk vardı
Teli ancak elime alabildim
Rabbim geciktiriyosa, güzelleştiriyordur...
Vardır bir bildiği. .

Kızına sarıl ablam
Gelicek kardesı
İnş. . Hiç ummadığın anda..

Operimmm..♡♡♡
Hayırlısı be gülüm..inşallah senin haberinle seviniriz kuzum...bugün testi tekrarladın mı?

AMİN GÜLÜM..ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DUALARIN İÇİN...DEMEKKİ ZAMANI VAR BİZİM İÇİNDE...ALLAH SANADA KOLAYLIK VERSİN..1 TANE İLE UĞRAŞMAK ZORKEN SEN 4 TANE İLE UĞRAŞIYORSUN..RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN...
Amin canim Allah razı olsun. rabbim gönlüne göre versin inşallah :KK19:

Selam kızlar Dra gittim bu gün çok şükür kalp atışını çok iyi duyduk bebek 7+2 olması gerek sata göre şu an 6+2 ama kalp atışı da kesede olması gerektiği gibi dedi şükür. Haftaya cuma tekrar bakacak içim rahatladı çok şükür

Selam kızlar Dra gittim bu gün çok şükür kalp atışını çok iyi duyduk bebek 7+2 olması gerek sata göre şu an 6+2 ama kalp atışı da kesede olması gerektiği gibi dedi şükür. Haftaya cuma tekrar bakacak içim rahatladı çok şükür
:halay::halay: :)) gözünaydın canım çook sevindim. Bol bol su iç hiçbir sorun çıkmayacak boşuna kendinede bebişede
Stres yapma:KK200:

Back