• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Hayırlısı olsun abla nasipte yokmuş bir dahaki aşılama da hayırlı sonuç alırsın inşallah

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Herşeyin hayırlısı abla rabbim tez vakitte nasip eder InsaAllah

Ewet. Canm ewdeym anca kendıme geldım. Kalp atısı duyuldu cok sukur bı hafta snra gebe polknlgne gıdeblrsın dedı :anneadayı::KK200:
Çok şükür canım cok sevindim Rabbim her daim yanında olsun.o kapıya her girmende yüzün gülerek çıkarsın insaAllah
Çok heyecanlı zamanlar...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ;)

Evet bizim ters lale :)) Hamis hamis bereket geldi topige insallah guzel haberler cogalir.
Iyiyiz bizde buyuduk ya 30.haftayi gorunce zaten tamam artik yaklastim dedim zaman zalim cabuk geciyor kiymetini bilmek lazim :) Minnoslar nasil kocaman oldular onlarda yaa ..❤
Masallah canim hepinize rabbim sag salim kucaginiza da almayi nasip etsin. Cok seviniyorum hamiş görünce.
Benimkiler ah benimkiler:) kv 15 gün koye gitti geçtiğimiz pazartesi geldi iste.. bende alistim tek basima da idare ediyorum artık yuruyorlar geziolar evin icinde çekmece dolap fiş:) bende peşlerinde işte cok şükür bu gunumze rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun.

Masallah canim hepinize rabbim sag salim kucaginiza da almayi nasip etsin. Cok seviniyorum hamiş görünce.
Benimkiler ah benimkiler:) kv 15 gün koye gitti geçtiğimiz pazartesi geldi iste.. bende alistim tek basima da idare ediyorum artık yuruyorlar geziolar evin icinde çekmece dolap fiş:) bende peşlerinde işte cok şükür bu gunumze rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun.
Amin canim. Sen kalabaliga alistin kv gidince bile bosluga dusersin :) Kuzucuklarin okula gittigini dusunemiyorum ne oluyor dersin gider okulun kapisinda beklersin :)) Herkes bir yerden cikiyordur evde ya minnaklar ne tatlilardir Allah saglik versin hepsinede..

Şükür rabbıme kalp atısı duyuldu:KK200:
Rabbım ısteyen bekleyen herkese tez Zamanda saglıkla hayırla nasıp etsn ınsaallah:KK200: bızede saglkla kolaylkla kucagımıza almayo nasıp etsın yüce mevlam:KK200::KK200::KK200:
Hadi bakalim bunuda atlattin hayirlisiyla .. Artik zaman bebegine kavusman icin geciyor hizla ;)

Çok şükür canım cok sevindim Rabbim her daim yanında olsun.o kapıya her girmende yüzün gülerek çıkarsın insaAllah
Çok heyecanlı zamanlar...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK66:

Amın allah razı olsun gepmze kolaylık nasup etsn rabbım ısteyen herksede nasp etsn ınsallah

Canım üzüldüm.. Bu drla yeni başladınız. Rabbim diğeri denemelerinizde nasip etsin etsin ins.

Rabbım ısteyen bekleyen herkese tez Zamanda saglıkla hayırla nasıp etsn ınsaallah:KK200: bızede saglkla kolaylkla kucagımıza almayo nasıp etsın yüce mevlam:KK200::KK200::KK200:
Gözün aydın canim. Rabbim tamamına erdirsin ins. ;)

Amin canim. Sen kalabaliga alistin kv gidince bile bosluga dusersin :) Kuzucuklarin okula gittigini dusunemiyorum ne oluyor dersin gider okulun kapisinda beklersin :)) Herkes bir yerden cikiyordur evde ya minnaklar ne tatlilardir Allah saglik versin hepsinede..
Haklisin cnm alistim ama yanliz olmayi hep sevdim ben rabbim yokluklarini vermesin artik neyi sevdiginin de onemi kalmiyor.. ama hep şükür hep şükür canlari sagolsun da onlarsiz olmayi düşünemiyorum artik zaten. Ev kres gibi cnm civil civil masallah. Senin bebis de dogsun bak evin havasi nasil değişiyor

Haklisin cnm alistim ama yanliz olmayi hep sevdim ben rabbim yokluklarini vermesin artik neyi sevdiginin de onemi kalmiyor.. ama hep şükür hep şükür canlari sagolsun da onlarsiz olmayi düşünemiyorum artik zaten. Ev kres gibi cnm civil civil masallah. Senin bebis de dogsun bak evin havasi nasil değişiyor
Degismez mi ya iki kisilik hayat 6.yilimizda 3kisilik olacak insallah ♡
Rabbim herkese nasip etsin insallah..

E-brulim E-brulim cok saol cnm bnm❤
@Enyalios amiiiiin, bu arada bnm içinde sıra geldi demek çok hoşuma giderdi diğer arkadaşlarada o çıkartmalardan yollamıştın... inşallah bizde sana yollarız en kısa zmnda :KK66: hep ama heeep duamdasınız cnm bnmm❤
@Saadetim33 evet kuzum hayırlısıyla geliyor kızcem, darısı dileyen isteyen herkese olsun, hayırlı hbrlerini bekliyorum en kısa zmnda inşallah :KK66:
@derandiren ahhhhh o heyacan.... doruk noktasındayım... kızın odası eşyaları bitti evime yöneldim temizlikmiş, yok eksiklerimi almakmış, onu bunu yenilemekmiş... bugün gidip su bardağı aldım misafirlere ikram için, düşün hiiiiç bitiremedim eksiklerimi annem gülüyor artık...Rabbim herkese ama isteyen herkese yaşatsın ❤
u-mutlu lale u-mutlu lale ben hala o dediğiniz meyveleri yiyorum :KK66: senin için hayırlısı ne ise o olsun... Bnm dr um cinsiyeti öğrenince çok rahatlamıştı... kız bebekler anneye extra östrojen hormonu salgıladığı için riskli gebeliklerde daha bir avantaj olurmuş... Allah'ın işi adaleti işte ben hem dışardan hormon bantı kullanmıştım, hemde kızım içerden takviye vermişti annesine❤..Mevlam neylerse güzel eyler gerçekten buna çok inanıyorum... bakalım sizin için hayırlısı neymiş :KK66: oda ayrı bir heyacan yahuuuu...
Allah çok büyük canım herşeyi o kadar güzel düzende yaratıyor ki hiç bişey sebepsiz değil.. cinsiyet önemli değil sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun kız olsun erkek olsun.. bende kendimi bi yöne şartlandırmak istemiyorum ekşi seviyorum diye kız kız derim erkek çıkar birden şaşırırım
Canim iyi ettin.. nasilsin her sey yolunda mi .. masallah 31 hafta olmuş nasil da gecio zaman daha dun gibi.. ne var ne yok kusurma bakmayin topige ugrayamadim hic aksamlari bdv ye bakip çıkıyorum okuyorum öyle..
Bu arada umudunu kaybetme bizim ters lale mi hamiş mi o da
Canım umudunu kaybetme başka arkadaş o da hamile ben eski ters lale şimdinin umutlu lalesi çook şükür Rabbime Al_pi Al_pi nin dediği gibi bende hamileyim inşallah kucaklarımıza almak nasip olur yavrularımızı tüm hamileler olarak
Ablacım kendini üzmemeye çalış ilk aşılamada tutmayabiliyo inşallah 2. De tutar bebeğin aminnnnn

Canım hadi gözün aydın Allah vakti geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back