• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar Dra gittim bu gün çok şükür kalp atışını çok iyi duyduk bebek 7+2 olması gerek sata göre şu an 6+2 ama kalp atışı da kesede olması gerektiği gibi dedi şükür. Haftaya cuma tekrar bakacak içim rahatladı çok şükür
Gözün aydın CNm ben de seni merak ettmiştim:)

:halay::halay: :)) gözünaydın canım çook sevindim. Bol bol su iç hiçbir sorun çıkmayacak boşuna kendinede bebişede
Stres yapma:KK200:
Sağol canım su içiyorum çokça inşallah herşey güzel olacak çok şükür :KK200:
Gözün aydın CNm ben de seni merak ettmiştim:)
Allah razı olsun canım herşey yolunda şükür çok sağol :KK200:

Selam kızlar Dra gittim bu gün çok şükür kalp atışını çok iyi duyduk bebek 7+2 olması gerek sata göre şu an 6+2 ama kalp atışı da kesede olması gerektiği gibi dedi şükür. Haftaya cuma tekrar bakacak içim rahatladı çok şükür
Ohh be güzel haber çok cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Evet canım bugün kürtaj oldu , boş gebelikmiş..
Rabbim en iyisi için hazırlıyor onu..
Bir zamanı var..

Sen nasılsın,
prenses nsl ebrulim
eltin hamile kaldı mı
kız merak ettim :KK66:
Hayırlısı olsun gülüm.

Biz iyiyiz şükür, dişlerimiz çıktı :) uyku sorunumuz var hala onu da atlatacağız Allah'ın izniyle. Sen nasılsın canım?

Yok henüz hamile değil bekliyor bakalım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimse evlat hasretiyle yanmasın.

Canım cok sukur o haftalarda mm farki hafta oynatir. Biraz daha buyusun aradaki farkı kapatır ;)

Saye- Saye- ayy bu ismine alisamadim ya etiketlemek icin 40 saat ugrasiyorum :))
Canim simdi gordum gozun aydin icimden prenses demek gecti bak buyuyor masallah ona. Haftaya cumaya kadar bol bol ye ic moralini hep yuksek tut gidince bak gor bebis nasil buyumus olacak ;)

Saye- Saye- ayy bu ismine alisamadim ya etiketlemek icin 40 saat ugrasiyorum :))
Canim simdi gordum gozun aydin icimden prenses demek gecti bak buyuyor masallah ona. Haftaya cumaya kadar bol bol ye ic moralini hep yuksek tut gidince bak gor bebis nasil buyumus olacak :KK66:
Alpim Allah razı olsun bende hep öyle seviyorum :) inşallah canım hiç iştahım Yok ama söz verdim onun için daha dikkatli olacağım artık yediklerime dikkat edeceğim. Haftaya daha büyük olur inşallah canım size ultrason resmini atayım

IMG_2650.JPG
IMG_2651.JPG

Dahaöncede bir düşük yaptım bebeğim yok evim bomboş. Çok üzülüyorum. 9+4 canım. hala benimle ama gidecek:-( uyuyorum tam uyanınca aklıma geliyor içim nasıl yanıyor anlatamam:-(

Dahaöncede bir düşük yaptım bebeğim yok evim bomboş. Çok üzülüyorum. 9+4 canım. hala benimle ama gidecek:-( uyuyorum tam uyanınca aklıma geliyor içim nasıl yanıyor anlatamam:-(

Allah sabır versın hakknda en hayrlısı neyse onu versın :(

Her yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...

Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)

Minik mucizelerimiz
babies-smiley.gif

ANNE adayi
preggersmilie.gif
BAT
00002836.gif
Sonuc
aufgeregt.gif
LeYLa_21 LeYLa_21 ?
rausputz.gif
Beklemede
@umutLatahzen?
rausputz.gif
Beklemede
Veson Veson ?
rausputz.gif
Beklemede
@altunn?
rausputz.gif
Beklemede
@Enyalios?
rausputz.gif
Beklemede
@Saadetim33?
rausputz.gif
Beklemede
@Ebush_354?
rausputz.gif
Beklemede
@gzm43?
rausputz.gif
Beklemede

UGUR GETIRSIN INSALLAH
118.gif

Topigimizin güzel ANNE'leri:

ANNE adayi
pregnant_smiley.gif
Test tarihi
familie_smilies_0006.gif
@Hira love10 Kasim:nazar: 1. hamişimiz
@kilincoglu8712 Kasim:nazar: 2. hamişimiz
@DESIGNER2722 Kasim:nazar: 3. hamişimiz
@minnta26 Kasim:nazar: 4. hamişimiz
@cornella27 Kasim:nazar: 5. hamişimiz
E-brulim E-brulim 11 Ocak:nazar: 6. hamişimiz
@annesiyavrusu18 Ocak:nazar: 7. hamişimiz
@lisaa-8926 Ocak:nazar: 8. hamişimiz
@grpaysgl8 Subat:nazar: 9. hamişimiz
@TaeYang20 Mart:nazar: 10. hamişimiz
@derandiren7 Haziran:nazar: 11. hamişimiz
@pinkpin12 Haziran:nazar: 12. hamişimiz
@Semra2425 Auğustos:nazar: 13. hamişimiz
@Kartanesi_2623 Eylül:nazar: 14. hamişimiz
@Mor Seven11 Ekim:nazar: 15. hamişimiz
vesselam_ vesselam_ 21 Ekim:nazar: 16. hamişimiz
Al_pi Al_pi 25 Ekim:nazar: 17. hamişimiz
@deeploneliness1 Aralık:nazar: 18. hamişimiz
Saye- Saye- 3 Nisan:nazar: 19. hamişimiz
@u-mutlu lale7 Nisan:nazar: 20. hamişimiz
umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme 14 Nisan:nazar: 21. hamişimiz

♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡

Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah.
12292741_1487615851548231_287457542_n.jpg

Dua ve tesbihat siralamasi:

-10.000 ihlas
-1001 fatiha
-100 Rabbi hebli mines salihin - Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlât ver
-5000 Hasbünallahi ve niğmel vekil - Bize Allah yeter .O ne güzel vekildir
-7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
-12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin -
Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
-4444 salat-i tefriciye
-10.000 El-Kadir -
Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
-41 Felak suresi - nazara karsi
-21 Nas suresi - nazara karsi
-1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
-100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
-100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
-1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin
Rabbim hepimizin gönlünden gecirdigi dualari kabul etsin insallah ♥
Ilk sayfaya baktimda bir tek mayis ayinda hamilemiz olmamis ve yarin 1 mayis insalalh ugurlu gelir de bekleyenlerde bize mayis ayinda müjde verir..

Back