• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın herkese uyuyamayan anne var burda:(

Evet Al_pi Al_pi ya insaAllah mayıs güler diğer arkadaşlara rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah..

Kartanesi_26 Kartanesi_26 ne yaptın canım bugün doğum var mi?

Maşallah minnak kuzuya kesesi büyümüş, kendi oluşmuş, kanama alanı da görülmüyor :KK66: Sağlıkla dogsun. .Bir tahmin de benden gelsin o zaman..Bence erkek bu bebis :KK66:
Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder erkek mi tahminin :)
oyyy ne tatli faotograf en guzel ani bende minnak keseyi gordugumde cok mutlu olmustum hayatimin en guzel resmi o resim :)
Konusurken prenses dedim ama buna gore erkek diyorum :)) Saglikla dogsun yeter ki nasilsa ikiside yok :KK66:
Sağol Alp'i inşallah sağlıkla doğar sağlıkla devam eder :) neye göte tahmin ettiniz kızlar çok merak ettim

Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder erkek mi tahminin :)

Sağol Alp'i inşallah sağlıkla doğar sağlıkla devam eder :) neye göte tahmin ettiniz kızlar çok merak ettim
Kesenin seklinden canım ;)

Hadi canim yaa senin baya olmustu ama ne zaman ögrendin cok mu oldu.
Gecmis olsun canim iyimisin peki?
Canım çok sağol daha iyiyim 2 aylıktı normalde ama nasip değilmiş hayırlısı olur inşallah hakkımda hemen yazamadım kusura bakmayın çalıştığım için akşamları geç
Geçmiş olsun canım..Rabbim inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin...
Sağol leyla abla hayırlısı olsun inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Canım geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrardan...
Sağol özlemcim hayırlısı olsun inşallah nasipimiz neyse onu yaşıyoruz
geliyorum

Benim
Hımmm benimki de uzun bakalım ne çıkcak biyerde de kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diye duydum bakalım ne olcak :KK51: benim için hiç farketmezde zaten merak işte
Bende bi tek o teori tuttu :) Kese sagda kafasi sagda kız dedim durdum icimden doktor erkek dese hayir derdim o kadar emindim artik kizdan :) Yoksa kesem fasulye gibiydi ..
Insanoglu elimizde yokken bi hamile kalsam diyoruz sonra cinsiyet merakina sonra kime benzeyecek :)) En guzel meraklar bunlar tabiki saglikli olmalari en buyuk temennimiz ama merakta olmazsa olmaz :)

Benim
Hımmm benimki de uzun bakalım ne çıkcak biyerde de kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diye duydum bakalım ne olcak :KK51: benim için hiç farketmezde zaten merak işte
Canım benimki de sağdaydı bence içine ne doğuyorsa o tutuyor.. Sağlıklı olsunlar yeter ki ;)

Canım çok sağol daha iyiyim 2 aylıktı normalde ama nasip değilmiş hayırlısı olur inşallah hakkımda hemen yazamadım kusura bakmayın çalıştığım için akşamları geç

Sağol leyla abla hayırlısı olsun inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin

Sağol özlemcim hayırlısı olsun inşallah nasipimiz neyse onu yaşıyoruz
geliyorum
Amin gülüm inşallah bu iman ve ihlas gücümüzle Rabbim tekrar sağlıklısını nasip edecek...

Kızlar. Bu catlak kremı dalan ne zaman kıllanlmaya baslanıyo benım daha erken heralde ama merak ettm

Bende bi tek o teori tuttu :) Kese sagda kafasi sagda kız dedim durdum icimden doktor erkek dese hayir derdim o kadar emindim artik kizdan :) Yoksa kesem fasulye gibiydi ..
Insanoglu elimizde yokken bi hamile kalsam diyoruz sonra cinsiyet merakina sonra kime benzeyecek :)) En guzel meraklar bunlar tabiki saglikli olmalari en buyuk temennimiz ama merakta olmazsa olmaz :)
aa süper kesesi sağda olup kızı olanda duydum yani o teori varya acaba doğrumu diye düşünüyodum bende.. Benim yumurtalar sağdaydı yani beybide sağda ayrıca kesenin sağına yakın birde keisnlikle tatlı yiyemiyorum ama ekşi diyince ağzım sulanıyo resmen ve şuan limon aldım elime yiyorum hem ekşi istediğimden hemde bulantıya iyi geliyo kokusu diye duyduğumdan dolayı.. Gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olması önemli cinsiyet önemli değil.. ne çıkcak bakalım sürpriz yumurtadan:KK45:
Canım benimki de sağdaydı bence içine ne doğuyorsa o tutuyor.. Sağlıklı olsunlar yeter ki :KK66:
canım ilk içime kız doğuyodu sonra herkes erkek dedi kafam karıştı benimde şuan ne hissettiğimi bilmiyorumHoppa hayırlısı olsun bakalım:KK68:

aa süper kesesi sağda olup kızı olanda duydum yani o teori varya acaba doğrumu diye düşünüyodum bende.. Benim yumurtalar sağdaydı yani beybide sağda ayrıca kesenin sağına yakın birde keisnlikle tatlı yiyemiyorum ama ekşi diyince ağzım sulanıyo resmen ve şuan limon aldım elime yiyorum hem ekşi istediğimden hemde bulantıya iyi geliyo kokusu diye duyduğumdan dolayı.. Gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olması önemli cinsiyet önemli değil.. ne çıkcak bakalım sürpriz yumurtadan:KK45:

canım ilk içime kız doğuyodu sonra herkes erkek dedi kafam karıştı benimde şuan ne hissettiğimi bilmiyorumHoppa hayırlısı olsun bakalım:KK68:
Benim hiçbir teori uymadı sağdaydı benimkide ama kiz demiştim hep içimden..etrafımdakiler hep erkek demisti bana da.. rabbim erkek nasip etti.
Şekerli hic yiyemedim ilk 3-4 ay..
Hep eksi şeyler canım istedi..
Tek uyan ikili test yaptirdigimizda free betamiydi ne o çok düşük çıkmıştı düşük olunca erkekmis;)

Benim hiçbir teori uymadı sağdaydı benimkide ama kiz demiştim hep içimden..etrafımdakiler hep erkek demisti bana da.. rabbim erkek nasip etti.
Şekerli hic yiyemedim ilk 3-4 ay..
Hep eksi şeyler canım istedi..
Tek uyan ikili test yaptirdigimizda free betamiydi ne o çok düşük çıkmıştı düşük olunca erkekmis:KK66:

:KK70:Süpermiş yaa bütün kuralları yıktı desene :rapci: olsun hayırlısı olsun canım yaa ne olursa hayırlı sağlıklı olsun

bende de durum ayni sekerli seyleri katiyen yiyemiyorum günde iki üc limon yiyorum :KK19: bakalim bizde neler olacak

Back