• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar hayırlı akşamlar... Nasılsınız?

Saye- Saye- bende erkek diyorum canım, Allah gönlünüze göre versin.

Ilk sayfaya baktimda bir tek mayis ayinda hamilemiz olmamis ve yarin 1 mayis insalalh ugurlu gelir de bekleyenlerde bize mayis ayinda müjde verir..
İnşallah gülüm inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep güzel haberlerimizi alalım hayırlısıyla. Topiğimiz cıvıl cıvıl bebişlerle dolsun ❤️

Canım çok teşekkür ediyorum zor günlerdi ama geçti inancım devam ediyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Saye- Saye- canım kontrol nasıl geçti? Bugün benimde kontrol vardı..
Ablacım benim kontrol cuma günü inşallah drun ne dedi başlıyor musun tedaviye tekrar
Selam kızlar hayırlı akşamlar... Nasılsınız?

Saye- Saye- bende erkek diyorum canım, Allah gönlünüze göre versin.

İnşallah gülüm inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep güzel haberlerimizi alalım hayırlısıyla. Topiğimiz cıvıl cıvıl bebişlerle dolsun ❤️

Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Sağol canım inşallah hayırla sağlıkla gelsin de bakalım tahminler tutacak mı:)

Ablacım benim kontrol cuma günü inşallah drun ne dedi başlıyor musun tedaviye tekrar

Sağol canım inşallah hayırla sağlıkla gelsin de bakalım tahminler tutacak mı:)
Bu ay normal deneyelim dedik canım. Yumurta takibi yapacaz. Sende güzel haberlerle gel inşallah gülüm..

Bu ay normal deneyelim dedik canım. Yumurta takibi yapacaz. Sende güzel haberlerle gel inşallah gülüm..
İnşallah hayırlı olsun abla bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım cuma günü seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

İnşallah hayırlı olsun abla bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım cuma günü seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Sağol canım inşallah bu ay yüzüm güler.. Olursa olur olmazsa öbür ay tedavi devam. Bu ay kendimi şartlandırmayacam canım. Hayırlısı hakkımızda..

Sağol canım inşallah bu ay yüzüm güler.. Olursa olur olmazsa öbür ay tedavi devam. Bu ay kendimi şartlandırmayacam canım. Hayırlısı hakkımızda..
Evet ablacım şu kafaya takmamak işini bir yapabilsek ahhh . Bu ay gez toz benim sana tavsiyem ateş de ölçme derim

Evet ablacım şu kafaya takmamak işini bir yapabilsek ahhh . Bu ay gez toz benim sana tavsiyem ateş de ölçme derim
Ah canım işler çok yoğun. Gezip tozmaya zaman yok.. İznimi sonbahara saklıyorum o zaman kullanacam bir değişiklik olmazsa... Hayırlısı bakalım... Doktor bugün yine söyledi. Rahat ol kendini şartlandırma herşey senin elinde değil insan üzülüyor ama bu iş rahat olmaya bakıyor biraz da dedi...nasip kısmet canım ya...

İyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
Sabah 08:00 doğumum var ❤ cok heyacanlıyım uyuyamıyorum... okuyan herkesten dua bekliyorum...çok isterdim normal doğumu yaşamayı ama biliyorsunuz bir sezeryanım vardı, kısmet böyle oldu... kızımı inşallah sağlıkla kucağıma alırım... Rabbim her isteyene yaşatsın bu uykusuz geceyi... hakkınızı helal edin güzel yürekliler, inşallah kızımı sağ Salim kucağıma aldım yazmak nasip olur❤ Dualarımda olacaksınız, öptüm sizi ;)

Sabah 08:00 doğumum var ❤ cok heyacanlıyım uyuyamıyorum... okuyan herkesten dua bekliyorum...çok isterdim normal doğumu yaşamayı ama biliyorsunuz bir sezeryanım vardı, kısmet böyle oldu... kızımı inşallah sağlıkla kucağıma alırım... Rabbim her isteyene yaşatsın bu uykusuz geceyi... hakkınızı helal edin güzel yürekliler, inşallah kızımı sağ Salim kucağıma aldım yazmak nasip olur❤ Dualarımda olacaksınız, öptüm sizi :KK66:

Allah kolaylık. Versın ınsaallah ıkınızde sag salim hayata. Brlkte yenıden. Baslarsınız . Ne kadar guzel bı duygu darısıda bızlere olaun artık ve tum ısteyenlere ınsaallah. Aminn

Sabah 08:00 doğumum var ❤ cok heyacanlıyım uyuyamıyorum... okuyan herkesten dua bekliyorum...çok isterdim normal doğumu yaşamayı ama biliyorsunuz bir sezeryanım vardı, kısmet böyle oldu... kızımı inşallah sağlıkla kucağıma alırım... Rabbim her isteyene yaşatsın bu uykusuz geceyi... hakkınızı helal edin güzel yürekliler, inşallah kızımı sağ Salim kucağıma aldım yazmak nasip olur❤ Dualarımda olacaksınız, öptüm sizi :KK66:
Ayy defne dogmustur simdi belki.. Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin dogumun sekli önemli degil yeterki dogsun saglikla..
Sonunda bitti ana kucagina gecis vakti ben bile heyecanlandim❤

Herkese günaydın kızlarrrr

Canım benim ya duygulandırdın beni şimdi kucağına almışsındır evladını sağlıkla inşallah:anne: Alpininde dediği gibi önemli olan sağlıkla kucağına alman ikiside doğum sonuçta:anne: Darısı tüm hamilelere ve isteyenlere inşallah:KK200:

Şimdi hayirlisiyla doğmuştur ve sen süt vermeye çalışıyorsundur:) inşallah herşey yolundadir canım buraya gelip kızım kollarımda yazarsın,güzel haberlerini bekliyoruz

Mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu, duygulandım... İnşallah sağ salim almışsındır kızını kucağına. Rabbim en güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin canım

Ah canım işler çok yoğun. Gezip tozmaya zaman yok.. İznimi sonbahara saklıyorum o zaman kullanacam bir değişiklik olmazsa... Hayırlısı bakalım... Doktor bugün yine söyledi. Rahat ol kendini şartlandırma herşey senin elinde değil insan üzülüyor ama bu iş rahat olmaya bakıyor biraz da dedi...nasip kısmet canım ya...
Benim drumda hep der nasibi varsa elbet olacak diye biraz rahat olmakta fayda var abla
Kızın doğmuştur şimdi canım hayırla sağlıkla büyüt inşallah darısı biz bekleyenlere inşallah

Kartanesi_26 Kartanesi_26 Canım Rabbim vatana millete hayırlı evlat etsin..
Babasının prensesi, senin biriciğin olacak..
Bizlere dua ettin, eminim..
Rabbim kabul buyursun..
Kavuşma anı'nı da merakla bekliyorum
anlatırsın burada..
Öpüyorum..

:KK200::KK200::KK200:

Back