• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminn canım inşallah.. bana herkes erkek tahmini yapıyo ama ekşi ve Ayşe hikayesi bende tutcakmı bakalım:KK48: Normalde bende oldukça tatlı yiyen biriyim şimdi ekşi diyince ağzım sulanıyo özellikle mevsiminde olduğumuz yaz ekşi yaz meyveleri:kk77:

Aynen erikl ve çağlaaa :kk77:

Banada herkss erkek demisti hep eksi yemistim tatli hic canim.cekmezdi taki bu haftalara kadar simdi cikolata ekmek yemekten kendimi alikoyamiyorum :)
Kese sagda solda muhabbetinde kesinlikle icime kiz dogmustu doktor kiz deyince hic sasirmamistim :)
Benim yumurtalar sağdaydı alpicim ondan dolayı erkek diye düşünüyodum ama tatlıya karşı aşırı karşı duruş kafamı karıştırdı amaan sağlıkla hayırlı olsunda kız olsun erkek olsun:KK36:

Benim yumurtalar sağdaydı alpicim ondan dolayı erkek diye düşünüyodum ama tatlıya karşı aşırı karşı duruş kafamı karıştırdı amaan sağlıkla hayırlı olsunda kız olsun erkek olsun:KK36:
Benimde sağdaydi :-p Hep sağ kasıgım agridi bebiste sağdaydı ama prenses geliyor ♡♡
Birde dövecem sizi isim yazmayin yediginizi ictiginizi Evde tekim kocamda sehir disinda canimi cektirdiniz nerden alacam ben simdi he :(

Al_pi Al_pi @deeploneliness @vesselam_
Kızlaaaar az önce nst den çıktım sancı görünmüyor, drum bize müsade ediyor ayın 2,3 üne kadar gidebiliriz dedi :KK66: artık pzrtesi netleşir herhalde... bnm kıs hep sürpriz yaptı devamda ediyor... çok duygusalım hiç sormayın onu düşündükçe gözyaşımı tutamıyorum... özlemcim dediğin gibi birazda geçen yıl aklıma geliyor gerçekten çok ağırdı yaşadıklarımız Rabbim herkese o acıları dindirecek mutluluklar nasip etsin :KK66: bu arada bende hamileliği sevmişim okadar riskli okadar stresli olduğu halde... Yen'i gebelik hbrlerine ayyyy ne gzl diyorum nasıl bir özlem yaşamışsak içimizde doyamadım ❤
Kızlar rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sizlerle yine dertleştim rahatladım... iyi ki böyle bir grubumuz varmış... kocaman öptüm herkesi ❤
Canım benim sağlıkla al kucağina inşallah sen ve diğer arkadaşlarım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ne heyecanlısındır şimdi:) ay yerimm

E-brulim E-brulim cok saol cnm bnm❤
@Enyalios amiiiiin, bu arada bnm içinde sıra geldi demek çok hoşuma giderdi diğer arkadaşlarada o çıkartmalardan yollamıştın... inşallah bizde sana yollarız en kısa zmnda :KK66: hep ama heeep duamdasınız cnm bnmm❤
@Saadetim33 evet kuzum hayırlısıyla geliyor kızcem, darısı dileyen isteyen herkese olsun, hayırlı hbrlerini bekliyorum en kısa zmnda inşallah :KK66:
derandiren derandiren ahhhhh o heyacan.... doruk noktasındayım... kızın odası eşyaları bitti evime yöneldim temizlikmiş, yok eksiklerimi almakmış, onu bunu yenilemekmiş... bugün gidip su bardağı aldım misafirlere ikram için, düşün hiiiiç bitiremedim eksiklerimi annem gülüyor artık...Rabbim herkese ama isteyen herkese yaşatsın ❤
u-mutlu lale u-mutlu lale ben hala o dediğiniz meyveleri yiyorum :KK66: senin için hayırlısı ne ise o olsun... Bnm dr um cinsiyeti öğrenince çok rahatlamıştı... kız bebekler anneye extra östrojen hormonu salgıladığı için riskli gebeliklerde daha bir avantaj olurmuş... Allah'ın işi adaleti işte ben hem dışardan hormon bantı kullanmıştım, hemde kızım içerden takviye vermişti annesine❤..Mevlam neylerse güzel eyler gerçekten buna çok inanıyorum... bakalım sizin için hayırlısı neymiş :KK66: oda ayrı bir heyacan yahuuuu...

four dahlia four dahlia C cornella arada bir ses verin :KK15: @Hira love kayiplardasin sende.
Canim iyi ettin.. nasilsin her sey yolunda mi .. masallah 31 hafta olmuş nasil da gecio zaman daha dun gibi.. ne var ne yok kusurma bakmayin topige ugrayamadim hic aksamlari bdv ye bakip çıkıyorum okuyorum öyle..
Bu arada umudunu kaybetme bizim ters lale mi hamiş mi o da

Demin kan verdim gülüm bekliyorum. 12 de anca çıkar dediler. Duâ bekliyorum sizlerden kuzum. Sen nasılsın? Tekrar gittinmi doktora? Son durum nedir?
Yok abla ben yarın gideceğim tekrardan inşallah pozitifi görmek nasip olsun. Banada dua edin inşallah yarın hayırlı bir haber alayım

Canim iyi ettin.. nasilsin her sey yolunda mi .. masallah 31 hafta olmuş nasil da gecio zaman daha dun gibi.. ne var ne yok kusurma bakmayin topige ugrayamadim hic aksamlari bdv ye bakip çıkıyorum okuyorum öyle..
Bu arada umudunu kaybetme bizim ters lale mi hamiş mi o da
Evet bizim ters lale :)) Hamis hamis bereket geldi topige insallah guzel haberler cogalir.
Iyiyiz bizde buyuduk ya 30.haftayi gorunce zaten tamam artik yaklastim dedim zaman zalim cabuk geciyor kiymetini bilmek lazim :) Minnoslar nasil kocaman oldular onlarda yaa ..❤

Saye- Saye- aklimdan hic cikmiyorsun canim hep duamdasin insallah yarin guzel haber alacaksin.
Bu kadar emegin karsiligini heyecanini umudunu insallah yarin mutlu haberle taclandiracaksin..
Allah razı olsun canım inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim gibi bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bende inanıyorum yarın güzel haberler alacağıma

Back