Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Hayırlısı olsun abla nasipte yokmuş bir dahaki aşılama da hayırlı sonuç alırsın inşallah

Sağolun kızlar.. Çilemiz dolmamış. Sonuç negatif malesef. Aşılama tekrar yapılacak. Doktor epey konuştu üzülmek yok gebelik elde edeceğiz.herşeyin gayet güzel dedi. Hayırlısı hakkımızda..
Herşeyin hayırlısı abla rabbim tez vakitte nasip eder InsaAllah

Ewet. Canm ewdeym anca kendıme geldım. Kalp atısı duyuldu cok sukur bı hafta snra gebe polknlgne gıdeblrsın dedı
Çok şükür canım cok sevindim Rabbim her daim yanında olsun.o kapıya her girmende yüzün gülerek çıkarsın insaAllah
Çok heyecanlı zamanlar...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Masallah canim hepinize rabbim sag salim kucaginiza da almayi nasip etsin. Cok seviniyorum hamiş görünce.
Benimkiler ah benimkiler:) kv 15 gün koye gitti geçtiğimiz pazartesi geldi iste.. bende alistim tek basima da idare ediyorum artık yuruyorlar geziolar evin icinde çekmece dolap fiş:) bende peşlerinde işte cok şükür bu gunumze rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun.

Amin canim. Sen kalabaliga alistin kv gidince bile bosluga dusersin :) Kuzucuklarin okula gittigini dusunemiyorum ne oluyor dersin gider okulun kapisinda beklersin :)) Herkes bir yerden cikiyordur evde ya minnaklar ne tatlilardir Allah saglik versin hepsinede..

Şükür rabbıme kalp atısı duyuldu
Rabbım ısteyen bekleyen herkese tez Zamanda saglıkla hayırla nasıp etsn ınsaallah bızede saglkla kolaylkla kucagımıza almayo nasıp etsın yüce mevlam
Hadi bakalim bunuda atlattin hayirlisiyla .. Artik zaman bebegine kavusman icin geciyor hizla

Çok şükür canım cok sevindim Rabbim her daim yanında olsun.o kapıya her girmende yüzün gülerek çıkarsın insaAllah
Çok heyecanlı zamanlar...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amın allah razı olsun gepmze kolaylık nasup etsn rabbım ısteyen herksede nasp etsn ınsallah

Canım üzüldüm.. Bu drla yeni başladınız. Rabbim diğeri denemelerinizde nasip etsin etsin ins.

Rabbım ısteyen bekleyen herkese tez Zamanda saglıkla hayırla nasıp etsn ınsaallah bızede saglkla kolaylkla kucagımıza almayo nasıp etsın yüce mevlam
Gözün aydın canim. Rabbim tamamına erdirsin ins.

Haklisin cnm alistim ama yanliz olmayi hep sevdim ben rabbim yokluklarini vermesin artik neyi sevdiginin de onemi kalmiyor.. ama hep şükür hep şükür canlari sagolsun da onlarsiz olmayi düşünemiyorum artik zaten. Ev kres gibi cnm civil civil masallah. Senin bebis de dogsun bak evin havasi nasil değişiyor

Degismez mi ya iki kisilik hayat 6.yilimizda 3kisilik olacak insallah ♡
Rabbim herkese nasip etsin insallah..

Allah çok büyük canım herşeyi o kadar güzel düzende yaratıyor ki hiç bişey sebepsiz değil.. cinsiyet önemli değil sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun kız olsun erkek olsun.. bende kendimi bi yöne şartlandırmak istemiyorum ekşi seviyorum diye kız kız derim erkek çıkar birden şaşırırım
Canım umudunu kaybetme başka arkadaş o da hamile ben eski ters lale şimdinin umutlu lalesi çook şükür Rabbime Al_pi nin dediği gibi bende hamileyim inşallah kucaklarımıza almak nasip olur yavrularımızı tüm hamileler olarak
Ablacım kendini üzmemeye çalış ilk aşılamada tutmayabiliyo inşallah 2. De tutar bebeğin aminnnnn

Canım hadi gözün aydın Allah vakti geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…