• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

LeYLa_21 LeYLa_21 leylaaa naber ne zaman test yapıyorsun :)
yarın doktortan randevu aldım canım..sabah kan testi yapılacak...inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin Rabbim...bugün bir tuhafım psikolojim bile tuhaf..çişim geliyor akıntım var sanki çamaşırım ıslanıyor valla peçete koydum şimdi.bişeymi geliyor diye habire tuvalete koşuyorum...hayırlısı Rabbimden..dualarınızı bekliyorum canım....sen nasılsın oğluşun nasıl?

Günaydın kızlaaar, bnm koşturmaca son hzrlıklar devam ettiği için buraya ugrayamadım... kısmetse bu Cuma yada haftaya pzrtesi 1 Mayıs ta Doğumum olacak ❤ cok heyacanlıyım... nst de sancı çıkmıyor ama artık dünyaya gelme vaktiymiş kızımın, birde saolsun okadar hareketli ki göbek bağını boynuna dolamış,orda bile haylaz bnm kız :KK66:
Ben dün geçmişi okudum biraz mutsuz hüzünlü hbrler duydum, Rabbim hepimize şifa versin hepimizin gönlündekini yaşatsın... dualarımda olacaksınız Doğum anında bile...
Hbr bekleyen herkesin yüzünün güleceği hbrler olsun inşallah ❤
Canım senin durumunu sormak için girdim yazmışsın. Doğum tarihiniz netleşmiş. Zaman ne çabuk geçiyor geçen sene bu zamanlarda ikimizde ne hallerdeydik şimdi mucizeni kucaklamana az kaldı. Sağlıkla sıhhatle gelsin, mutlu ve huzurlu büyütün inş ;)

Günaydın kızlaaar, bnm koşturmaca son hzrlıklar devam ettiği için buraya ugrayamadım... kısmetse bu Cuma yada haftaya pzrtesi 1 Mayıs ta Doğumum olacak ❤ cok heyacanlıyım... nst de sancı çıkmıyor ama artık dünyaya gelme vaktiymiş kızımın, birde saolsun okadar hareketli ki göbek bağını boynuna dolamış,orda bile haylaz bnm kız :KK66:
Ben dün geçmişi okudum biraz mutsuz hüzünlü hbrler duydum, Rabbim hepimize şifa versin hepimizin gönlündekini yaşatsın... dualarımda olacaksınız Doğum anında bile...
Hbr bekleyen herkesin yüzünün güleceği hbrler olsun inşallah ❤
Ayy seni de yolculuyoruz doguma ne guzel ya ❤ saglikla kucagina al sonra sira bize geliyor :KK17: Kordon dolanmasi cok rastlaniyor belki yaramaz kiz dogumdan önce kordonu tekrar acar :))
Duygularin cok karisik dimi su anda ben bile sanki doguracakmisim gibi hissettim Gun gun sayarken acaba hamile kalirmiyiz derken bu gunleri rabbim nasip etti.

Ayy duygusal mod :)

Maşallah Alpcim ya size bakıyorum gerçekten çabuk geçmiş gibi geliyo ama kendimde olunca hiç geçmiyo sanki hani asker yolu beklerken de öle olur ya aynen o durum işte:KK48: Herkesin bebeği zamanını doldurup sağlıkla gelsin inşallah canım büyüyene kadar dursunlar en rahat yer orası :KK51:
inanki ben ilk 3 ay gecmiyo gecmiyo dedim zaman sonrasindan ne olur yavas gec hamilelige doyayim dedim haftaya 1 mayis kaliyor haziran geriye nasil bitti gitti bu zaman anlamadim yahu. O yuzden korkular endiseler olsaada tadini cikarin inanki sonra cok pisman olursunuz belki de ilk ve tek olacak bir daha hamile kalmayacagiz.

Ayy seni de yolculuyoruz doguma ne guzel ya ❤ saglikla kucagina al sonra sira bize geliyor :KK17: Kordon dolanmasi cok rastlaniyor belki yaramaz kiz dogumdan önce kordonu tekrar acar :))
Duygularin cok karisik dimi su anda ben bile sanki doguracakmisim gibi hissettim Gun gun sayarken acaba hamile kalirmiyiz derken bu gunleri rabbim nasip etti.

Ayy duygusal mod :)
inanki ben ilk 3 ay gecmiyo gecmiyo dedim zaman sonrasindan ne olur yavas gec hamilelige doyayim dedim haftaya 1 mayis kaliyor haziran geriye nasil bitti gitti bu zaman anlamadim yahu. O yuzden korkular endiseler olsaada tadini cikarin inanki sonra cok pisman olursunuz belki de ilk ve tek olacak bir daha hamile kalmayacagiz.
Dediğin gibi korkular insanın keyfini çıkartmasına biraz engel oluyor ama bugünümüze şükür.. Mutsuz olduğum anda bile aklıma geldikçe içimi huzur kaplıyo bebeğin için sinirlenme sakin ol diyorum:anneadayı:.. Bu süreçte çalışmamak en iyisi sanırım çünkü iş acayip yıpratıyo insanı kimseyi çekemez oldum ve açıkçası işler üstüme üstüme geliyo.. Evde de olsam sürekli aklım bebeğimde olurdu o da belki zor olurdu diyorum ama nebiliyim kafam karışık. Acaba çalışarak haksızlık mı yapıyorum ona diyorum çünkü stresli bi işim ve patronum var ve bu durum yıpratıyo beni :KK51:

Dediğin gibi korkular insanın keyfini çıkartmasına biraz engel oluyor ama bugünümüze şükür.. Mutsuz olduğum anda bile aklıma geldikçe içimi huzur kaplıyo bebeğin için sinirlenme sakin ol diyorum:anneadayı:.. Bu süreçte çalışmamak en iyisi sanırım çünkü iş acayip yıpratıyo insanı kimseyi çekemez oldum ve açıkçası işler üstüme üstüme geliyo.. Evde de olsam sürekli aklım bebeğimde olurdu o da belki zor olurdu diyorum ama nebiliyim kafam karışık. Acaba çalışarak haksızlık mı yapıyorum ona diyorum çünkü stresli bi işim ve patronum var ve bu durum yıpratıyo beni :KK51:
Cok strestli ise seni cok yorup üzüyorsa tabiki evde olman en guzeli. Ben hic sıkılmadim evde yattim uyudum doya doya gecirdim gunlerimi en azindan ögün atlamadim yemem gerekenleri yedim.
Calismak güzel tabiki vucut hareket ediyor enerjik oluyorsun ama huzurun yerindeyse birde zaten bebek dogunca cikacaksin nasilsa bizimki zorunlu calismak degil devlette olsan tamam bi sekilde katlan derdim ama bunda gercekten strestli isen hic dusunme cik .

Hayırlısı bakalım:) amın cnm herkese nasıp etsın rabbım. Bıde ben bsey sormak ıstıyorum. BıZ eltmlerle ortak bı dukkan acmayı dusunuyor olrsa eger eleman olmucak kendmz ısletcez . Yerı gelck 10 saat yerı gelcek 6 saat dullana gtcem sureklı ayakta olmam tabıkı ama ılk zamanlrada yerlesene kadr vı tempo ol ak tabıkı. Icgym esarp cock gum falan olck. Tecrubemde var bu konularda ne dersını kızlar cok yorarmyım kendımı bebegıme zararı olrmu son ayına kadr calısan anneler var dıye blıyorm ama tedrgnde oluyorum yınede ay gectkce rahats olrmyym dıye. Tecrubeı kozlardan yardm ıstıyorumm:))
Bnm riskli gebelikti evde olmam dinlenmem gerekiyordu... senin durumun nasıl bilmiyorum cnm, bence drunada bir danış evet ilk zmnlar seni çok yorar...

Ayy canım benim azkaldı demek minik kızını kucağına almana:anne: Allah'ım ne güzel yaa kavuşuyosunuz artık.. Sağlıkla kolayca al inşallah kızını kucağına :anne:

Hadi ya öylemi oluyomuş bende de çıktı birkaç tane ama bilemedim bide tatlıya karşı acayip bi tiksinmem var hiç yiyemiyorum gördüğüm için zorla bi çatal alırım o kadar o da hamilesin tat diyolar diye.. Benim için farketmez ama ister kız ister erkek olsun sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun da gerisi boş:KK51:
Aminnnn kuzum bnm hepimize nasip olsun yavrularımızı koklamak ❤
Ben hala tatlı yiyemiyorum, sadece muz... normalde kaşık kaşık Nutella yiyen biriydim,ye ekşiyi doğur Ayşe'yi bende tuttu anlayacağın ;)

Al_pi Al_pi @deeploneliness vesselam_ vesselam_
Kızlaaaar az önce nst den çıktım sancı görünmüyor, drum bize müsade ediyor ayın 2,3 üne kadar gidebiliriz dedi ;) artık pzrtesi netleşir herhalde... bnm kıs hep sürpriz yaptı devamda ediyor... çok duygusalım hiç sormayın onu düşündükçe gözyaşımı tutamıyorum... özlemcim dediğin gibi birazda geçen yıl aklıma geliyor gerçekten çok ağırdı yaşadıklarımız Rabbim herkese o acıları dindirecek mutluluklar nasip etsin ;) bu arada bende hamileliği sevmişim okadar riskli okadar stresli olduğu halde... Yen'i gebelik hbrlerine ayyyy ne gzl diyorum nasıl bir özlem yaşamışsak içimizde doyamadım ❤
Kızlar rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sizlerle yine dertleştim rahatladım... iyi ki böyle bir grubumuz varmış... kocaman öptüm herkesi ❤

Bnm riskli gebelikti evde olmam dinlenmem gerekiyordu... senin durumun nasıl bilmiyorum cnm, bence drunada bir danış evet ilk zmnlar seni çok yorar...

Bu gebe polknlgne gttgmde bellı olr sanırım . Yarn kalp atısı ıcın gtcem ordnda bı hafta snra gene ğoşlnlğne gt dıyolarms rısk olp olmadıgı yarn bellı olrmukı

Kızlaaaar az önce nst den çıktım sancı görünmüyor, drum bize müsade ediyor ayın 2,3 üne kadar gidebiliriz dedi :KK66: artık pzrtesi netleşir herhalde... bnm kıs hep sürpriz yaptı devamda ediyor... çok duygusalım hiç sormayın onu düşündükçe gözyaşımı tutamıyorum... özlemcim dediğin gibi birazda geçen yıl aklıma geliyor gerçekten çok ağırdı yaşadıklarımız Rabbim herkese o acıları dindirecek mutluluklar nasip etsin :KK66: bu arada bende hamileliği sevmişim okadar riskli okadar stresli olduğu halde... Yen'i gebelik hbrlerine ayyyy ne gzl diyorum nasıl bir özlem yaşamışsak içimizde doyamadım ❤
Kızlar rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sizlerle yine dertleştim rahatladım... iyi ki böyle bir grubumuz varmış... kocaman öptüm herkesi ❤

Buradaki herkes hamilelik bebek vs yönünden imtihan edildi canım,
çok şükür teker teker kavuşuyosunuz bebeklerinize..
Doğuma girmeden bize de çok dua et olur mu..
Prenses annesini yormadan gelsin inşallah..
Rabbim hayırlı evlat eylesin..

Kartanesi_26 Kartanesi_26

kiz-bebek-dogum-icin-konusma-balonu-800x800.jpg
_ml_p2p_pc_badge_taller1
891b40d0ad9ac61e44daa62794c0852e.jpg
itsagirlfootprints.gif

source.gif
ea613a7e.gif
k_z_bebek_puantiyeli_balon_pembe_b-1002.jpg
He-S8bd7ExlveqYxwI3NhEwez8k.gif
il_340x270.1063851211_ejhd.jpg

fcef251804d3f8bcf3e0af41ed80e2ca.jpg

img_0781.jpg

Son düzenleme:
Kızlaaaar az önce nst den çıktım sancı görünmüyor, drum bize müsade ediyor ayın 2,3 üne kadar gidebiliriz dedi :KK66: artık pzrtesi netleşir herhalde... bnm kıs hep sürpriz yaptı devamda ediyor... çok duygusalım hiç sormayın onu düşündükçe gözyaşımı tutamıyorum... özlemcim dediğin gibi birazda geçen yıl aklıma geliyor gerçekten çok ağırdı yaşadıklarımız Rabbim herkese o acıları dindirecek mutluluklar nasip etsin :KK66: bu arada bende hamileliği sevmişim okadar riskli okadar stresli olduğu halde... Yen'i gebelik hbrlerine ayyyy ne gzl diyorum nasıl bir özlem yaşamışsak içimizde doyamadım ❤
Kuzummm sağlıkla bebişin gelsin inşallah. Şükür ki birimiz daha meleğine kavuşuyor ❤️

Aminnnn kuzum bnm hepimize nasip olsun yavrularımızı koklamak ❤
Ben hala tatlı yiyemiyorum, sadece muz... normalde kaşık kaşık Nutella yiyen biriydim,ye ekşiyi doğur Ayşe'yi bende tuttu anlayacağın :KK66:
Aminn canım inşallah.. bana herkes erkek tahmini yapıyo ama ekşi ve Ayşe hikayesi bende tutcakmı bakalım:KK48: Normalde bende oldukça tatlı yiyen biriyim şimdi ekşi diyince ağzım sulanıyo özellikle mevsiminde olduğumuz yaz ekşi yaz meyveleri:kk77:

Aminn canım inşallah.. bana herkes erkek tahmini yapıyo ama ekşi ve Ayşe hikayesi bende tutcakmı bakalım:KK48: Normalde bende oldukça tatlı yiyen biriyim şimdi ekşi diyince ağzım sulanıyo özellikle mevsiminde olduğumuz yaz ekşi yaz meyveleri:kk77:
Banada herkss erkek demisti hep eksi yemistim tatli hic canim.cekmezdi taki bu haftalara kadar simdi cikolata ekmek yemekten kendimi alikoyamiyorum :)
Kese sagda solda muhabbetinde kesinlikle icime kiz dogmustu doktor kiz deyince hic sasirmamistim :)

Back