- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol özlemim aynen neler geçmiyor ki .paşan nasılGünaydın hanımlar
Güzel bir hafta bizimle olsun...
@svd_a canım güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah en yakın zamanda dosyan tamamlanır bize burdan mutlu haberi verirsin
M M_atruska canım hoş geldin. 2 ay daha bekleme sürecin var sanırım ama sonu güzel olacak 2 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer
@four dahlia dördüzleri öp teyzelerinden Maşallah size Sen nasılsın? Bel ağrıların geçti mi?
Herşey de var bir hayır kuzum üzülme şakın şükür en azından cevap veriyor tedaviye yumurtalarKızlar buarada benim 5 - 6 adet büyük yumurtam olduğu için aşılama iptal çok moralim bozuldu tedavi yarım kaldı. Herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama bakalım gelecek ay bizi ne bekliyor
Gülüm şu toz olanı sanırım şase oluyorKuzum şase olanı mı kullandın?
2 ay geçer, zaman geçiyo
o sırada sen de kendini toparlarsın güzelim.
Sağolasın canım evet incir iyi geliyoo
ilk gebeliğim olmadan önce çok yiyodum
eşime aldırayım
sen nasılsın
isme karar verdiniz mi sizde?
Amin hatişim, folik combi bende baş dönmesi yaptı an itibariyle =)
Gülüm şu toz olanı sanırım şase oluyor
_Verda_ bende pembe kutusunu icmistim inofolic'in sabah aç karnina ictim hep daha yararli oldugunu söyluyorlar ..
Kızlar buarada benim 5 - 6 adet büyük yumurtam olduğu için aşılama iptal çok moralim bozuldu tedavi yarım kaldı. Herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama bakalım gelecek ay bizi ne bekliyor
Siz kendiniz deneyin belki sizinde 4uzleriniz olur :) kesin yasak demistir doktor dimi ..Kızlar buarada benim 5 - 6 adet büyük yumurtam olduğu için aşılama iptal çok moralim bozuldu tedavi yarım kaldı. Herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama bakalım gelecek ay bizi ne bekliyor
Canım yumurtalar büyümüş bu ay kendiniz deneyin belki aşılamaya hiç gerek kalmazKızlar buarada benim 5 - 6 adet büyük yumurtam olduğu için aşılama iptal çok moralim bozuldu tedavi yarım kaldı. Herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama bakalım gelecek ay bizi ne bekliyor
Iyiyiz saadetim♥ Büyüyoruz 2 hafta sonra kontrolüm varSağol özlemim aynen neler geçmiyor ki .paşan nasıl
Ayyyy hadi inşallah...çok heyacanlanıyorum yahu düşünsene eve bir minik ile beraber dönüyorsun ❤ Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyuuuu derandiren inşallah iyisinizdir gzlim hadi hayırlı hbrini bekliyoruz❤Sanirim ela bebek dogdu derandiren bugun hic girmedi topige yoksa o her sekilde msj yazardi ..
Güzel olmaz mi ya Allahim herkese nasip etsin .. Essiz duygu tarifi imkansiz birsey insan sahip olunca daha iyi anliyormus birde dogunca kimbilir nasil olacagiz simdiden kafayi yedim :)Ayyyy hadi inşallah...çok heyacanlanıyorum yahu düşünsene eve bir minik ile beraber dönüyorsun ❤ Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyuuuu derandiren inşallah iyisinizdir gzlim hadi hayırlı hbrini bekliyoruz❤
Canım dr da öyle söyledi cevap vermesi de güzel dedi ama insan kendini hazırlıyo ya sanki hamilelik testi yapmışım da negatif olduğunu öğrenmişim gibi üzüldüm meğer ne kadar umut bağlamışım bu aşılama işine kendimden korktum olmazsa çok üzülcem diye.. Allaha şükür inancımız var hayır arıyoruz bunda da. Eminim ki bizim bilmediğimiz bir hayır var..Herşey de var bir hayır kuzum üzülme şakın şükür en azından cevap veriyor tedaviye yumurtalar
Evet canm çok uyarılmış sayı fazla olduğu için 2 den fazla gebelil riski yüksek bunu göze alamayız dedi.. üzüldüm tabi ama neler atlatmadık canım bi hauır vardır diyoruz işte.. Allah beterinden korusun bu ne ki..Hayırlısı olsun canım çok mu uyarılmış yumurtalar?
üzülme, olur mu bir vakti vardır. .
Hahahha bende senin gibi dedim Alpi ama fazla sayıda yumurta görünce sıkı sıkı tembih ettiler biz demeden ilişki olmasın diye yasak kalktımı onuda bilmiyorum hala da yasaktır herhalde e2 testi sonucu için aradılar duphaston yazmıştı onu ben aramadan alma test sonucuna göre al diycem dedi. Aradığında onu kullanmasam da kendimiz denesek olmazmı dedim kş o adet söktürücü olmaz ağrın olur çok baskılanması lazım dediSiz kendiniz deneyin belki sizinde 4uzleriniz olur :) kesin yasak demistir doktor dimi ..
Yasak canım çoklu gebelik riskinden dolayı duhaston diye söktürücü verdi.. keşke ddiğin gibi bişey olsaydı..Canım yumurtalar büyümüş bu ay kendiniz deneyin belki aşılamaya hiç gerek kalmaz
Iyiyiz saadetim♥ Büyüyoruz 2 hafta sonra kontrolüm var
Büyüklükten dolayı iptal edilmedi canım 5 - 6 adet yumurta oluşmuş saydığı kadarıyla 2 den fazla gebelik olabiliyomuş o durumda büyüklüklri anormal değil normalde sanırım.. ilk kontrole iğneden 4 gün sonra çağırdı onda farketti zaten dozu düşürdü ama ne fayda benmkiler coşkuyu almış. Herkese veridğimiz dozu verdik sende çok etki yapmış bunu bilemezdik denemeden dedi.. buarada sende canını üzme ailevi konularda içinde en güzel mucizeyi taşıyosun Allahın sana hediyesi o çok şüküru-mutlu lale ilk defa büyüklükten dolayı iptal duydum... Bunda da vardır bir hayır,İnan şaşırdım ama...kontrollerde neden farketmemişler ki?!
_Verda_ canım bende tozunu kullandım inofolicin insaAllah sanada faydası olur.kuri incirde tüket onunda yararı çok:)
u-mutlu lale biz iyiyiz canım yalnız benim ki oğlan.
Allah mı soyletti.bide değişmiş cinsyeti
Çarşamba detaylı var bakalım Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder insALLAh
four dahlia canım oy ben o dördüzleri yerim masaAllah doğum gününden bir kare fotoğraf görmek isterimRabbim size sağlık sıhhat versin insAllah..Op minnaklari bizim icin
Operim cnm Allah razı olsun. Kiyamam rabbim ferahlik versin sana yardima mi geliyorlar keyfi mi cnm hamile kadina yatili misafire mi gidilirmsSelam kızlar
four dahlia cnm merak edilmez mi okadar paylaşımlarımız oldu, kimsenin bilmediklerini dertleştik
O 4 kuzuyu tut öp bnm için, evet ya bende yigenime baktıkça vayyyy başıma gelecekler diyorum hiç kolay değildir Allah sana sabır versin, sağlıkları iyi olsunda...ben bu aralar biraz durgun hafif mutsuzum aile sorunları fln... üstüne birde kayınvalidem kayınpederimin gelecegini duydum yatılı İnan bu aralar Sabrımı deniyor Yaradan... tek mutlu eden şey içimdeki o minik tekmeler❤ Yinede bugünümüze şükürler olsun
Maşallah size kuzum isim düşündünüz müCanım yumurtalar büyümüş bu ay kendiniz deneyin belki aşılamaya hiç gerek kalmaz
Iyiyiz saadetim♥ Büyüyoruz 2 hafta sonra kontrolüm var