- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Tabi haklısın en ufak bişi de baya umutlanıyoruz normal olarak. Şükür umudumuz dualarımız var . Hiç üzülme aklına öyle şeyler getirme her dua vaktine ulaşır kuzumCanım dr da öyle söyledi cevap vermesi de güzel dedi ama insan kendini hazırlıyo ya sanki hamilelik testi yapmışım da negatif olduğunu öğrenmişim gibi üzüldüm meğer ne kadar umut bağlamışım bu aşılama işine kendimden korktum olmazsa çok üzülcem diye.. Allaha şükür inancımız var hayır arıyoruz bunda da. Eminim ki bizim bilmediğimiz bir hayır var..
Evet canm çok uyarılmış sayı fazla olduğu için 2 den fazla gebelil riski yüksek bunu göze alamayız dedi.. üzüldüm tabi ama neler atlatmadık canım bi hauır vardır diyoruz işte.. Allah beterinden korusun bu ne ki..
Hahahha bende senin gibi dedim Alpi ama fazla sayıda yumurta görünce sıkı sıkı tembih ettiler biz demeden ilişki olmasın diye yasak kalktımı onuda bilmiyorum hala da yasaktır herhalde e2 testi sonucu için aradılar duphaston yazmıştı onu ben aramadan alma test sonucuna göre al diycem dedi. Aradığında onu kullanmasam da kendimiz denesek olmazmı dedim kş o adet söktürücü olmaz ağrın olur çok baskılanması lazım dedi
Yasak canım çoklu gebelik riskinden dolayı duhaston diye söktürücü verdi.. keşke ddiğin gibi bişey olsaydı..
Büyüklükten dolayı iptal edilmedi canım 5 - 6 adet yumurta oluşmuş saydığı kadarıyla 2 den fazla gebelik olabiliyomuş o durumda büyüklüklri anormal değil normalde sanırım.. ilk kontrole iğneden 4 gün sonra çağırdı onda farketti zaten dozu düşürdü ama ne fayda benmkiler coşkuyu almış. Herkese veridğimiz dozu verdik sende çok etki yapmış bunu bilemezdik denemeden dedi.. buarada sende canını üzme ailevi konularda içinde en güzel mucizeyi taşıyosun Allahın sana hediyesi o çok şükür