• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağolasın canım benim. Rabbim hepimize bu duygulari tez vakitte yasatsin Insallah ♥ Şimdilik Metehan diye düşündük :KK66:
Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyüsün ela bebek. Ailesin vatanina milletine hayırlı bir evlat olsun. Ağrıların da zamanla azalacak Inşallah :KK66:
Çok güzel bir isim bende bu defa oğlum olursa Metehan düşünüyorum;) ismiyle doğup Yaşar inşallah kuzum

Kızlar selam herkese nasılsınız
Bayadır yazamıyorum :KK43:
derandiren derandiren gelmiş ela kuzusu, hayırlı olsun canım
İyiyim canım sen nasılsın paşan nasıl;)

Çok şükür iyiyiz Cnm yani bnm bildiğim öyle, haftaya kontrolümüz var teyzesi inşallah bir sıkıntı sorun yoktur... bugünlerde hep gzl bir hbr alacak gibi hissediyorum bu gruptan inşallah en yakın zmnda hbrini alırız Cnm ❤
Amin gülüm allah razı olsun ❤️İnşallah meleğin iyidir . Senin kayınbabanlarda benim ki gibi o yüzden ben yaza yakın Tatvana kaçıyorum;) sanki yazın ne varsa Mersin'de insanı soğutuyorlar yemin. Ama sen 2 canlısın takma kimseyi

Kızlar selam herkese nasılsınız
Bayadır yazamıyorum :KK43:
derandiren derandiren gelmiş ela kuzusu, hayırlı olsun canım
Selamlar canım bizde iyyiz şimdilik insaAllah yarın detaylim var insaAllah herseyde yolundadır..
Minik paşayı yerim ben.. ise ne zaman başlıyorsun:(

four dahlia four dahlia amin insaAllah çok sağol kuzum evet doktorumuz erkek dedi.. yarın detaylimiz
Var özledik ya bir ay olacak :(

Selamlar canım bizde iyyiz şimdilik insaAllah yarın detaylim var insaAllah herseyde yolundadır..
Minik paşayı yerim ben.. ise ne zaman başlıyorsun:KK43:

four dahlia four dahlia amin insaAllah çok sağol kuzum evet doktorumuz erkek dedi.. yarın detaylimiz
Var özledik ya bir ay olacak :KK43:
Ay kiyamam kiz :)olsun tatli bekleyis bunlar. Benim tek avantajim buydu sanirim riskli oldugu icin her hafta giderdim ben dr yat ayaga kalkma derdi ama ben duramazdim giderdim görmeye:)
Sende bi bahane bul git araada cnm dr bosver:)

Ahhhh ahhhh Cnm hangi birini anlatayım, gezmeye geliyorlar Ankara'dan sıkılmışlar burası güneşliymiş biraz hava değişikliği iyi olurmuş?! Ben o hava değişikliğine nerelereeeee gitsem acaba :KK66:
Ay ne dusuncesizler ya gelsin de bi faydaları olsun bari cnm yazik sana bi de onlra mi hizmet edecen.
İyi insanlar mı bari cnm halden anlarlar mi

Ay kiyamam kiz :)olsun tatli bekleyis bunlar. Benim tek avantajim buydu sanirim riskli oldugu icin her hafta giderdim ben dr yat ayaga kalkma derdi ama ben duramazdim giderdim görmeye:)
Sende bi bahane bul git araada cnm dr bosver:)
Arada ozleyince hasret gidermek lazım dediğin gibi gideriz bizde ne olucu ki bişey olmaz :-)
Rabbim sana o kadar yardım etti ki masaAllah geldi geçti bir yaşına geldi bile Rabbim sağlık sıhhat versin sizlere inaaAllah canım benim

İyiyim canım çok şükür oğluşum da iyi büyüyor :)
Kızçenin ismi belli olmuş adıyla güzel güzel yaşasın inci kız ☺️

İyiyim canım ben de çok şükür :)
Oğluşum da büyüyor, birkaç gündür biraz mızmızlık yapıyor ama keyfi yerinde olunca da gülücükler atıyor sıpa :)
Senin minnoşun ismi de belli olmuş, sağlıkla güzellikle gelsin inşallah Defne kuzu :)

Saadetcim nasılsın canım:)
İyiyim canım şükür ev iş arası geçiyor zaman.sen Nasılsın paşan nasıl

İyiyim canım çok şükür oğluşum da iyi büyüyor :)
Kızçenin ismi belli olmuş adıyla güzel güzel yaşasın inci kız ☺️
Sagol canim evet adini dogumdan once belirledik :) Masallah ogluşuna buyüsün büyüsün de yaza annesiyle parklara gitsin ;)

Çok güzel bir isim bende bu defa oğlum olursa Metehan düşünüyorum:KK66: ismiyle doğup Yaşar inşallah kuzum

İyiyim canım sen nasılsın paşan nasıl:KK66:

Amin gülüm allah razı olsun ❤️İnşallah meleğin iyidir . Senin kayınbabanlarda benim ki gibi o yüzden ben yaza yakın Tatvana kaçıyorum:KK66: sanki yazın ne varsa Mersin'de insanı soğutuyorlar yemin. Ama sen 2 canlısın takma kimseyi
Canım hayırlısıyla gelsin kuzun annesini çok bekletmesin inşallah.

Minik paşayı yerim ben.. ise ne zaman başlıyorsun:KK43:

Var özledik ya bir ay olacak :KK43:
İniallah güzel geçer canım bol bol gör oğluşunu :)
İsim buldunuz mu :)
Ben ücretsiz izin aldım canım seneye marta kadar, belki daha da uzatırım bakalım :)
İyiyim canım şükür ev iş arası geçiyor zaman.sen Nasılsın paşan nasıl
İyi canım çok şükür ben de evdeyim işte.
Oğluş da iyi çok şükür teyzesi ellerinden öper :)

Sagol canim evet adini dogumdan once belirledik :) Masallah ogluşuna buyüsün büyüsün de yaza annesiyle parklara gitsin :KK66:
Ne güzel yaa isimli şeyler yaparsın heheh :)
Kanguru alıcam inşallah canım sonra ordan oraya gezeriz inşallah.

@deeploneliness özlemcim oğluşun adı Metehan olacak sanırsam adıyla büyüsün inşallah :)

derandiren derandiren

Hoşgelmiş
Babygirl.gif

Gözün aydın olsun canım..
Rabbim hayırlı evlat eylesin..
Öperim ikinizi de. .

images
images
images
images
images
images
images
images
images

Son düzenleme:
Canlarım güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim,anca kendime gelebildim. Tek tek alıntı için vaktim yok kusurabakmayın,Dün Gece 12 den 5 e kadar sancı çektim hastaneye kaldırıldım açılma olmayınca sezeryana alındım. Doğdu ela bebek şükür.herşey yolunda ağrılarım var biraz. Sizleri öpüyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin,sizlerinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle büyüyüp vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah seninde ağrıların biran önce bitsin aminnn..
Saadetim Allah büyük vardır bunda da bir hayır. 2 ay su gibi gelir geçer inşallah.

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah kuzularına tez vakitte kavuşursun.

Vardır bunda da bir hayır kuzum, Allah gönlüne göre versin. Yavruna/yavrularına kavuşunca beklediğine değecek.

Hayırlı olsun deranım, Rabbim ela bebeğin ömrünü bahtını güzel eylesin, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sanada çok geçmiş olsun, inşallah ağrıların en kısa zamanda diner gülüm. Darısı diğer arkadaşlarımıza. Öpüyorum seni ve kızını ❤️
İnşallah dediğin gibi olur Ebru'cum bizde sizler gibi o duyguları yaşarız anne olmayı isteyen insanlar olarak.. Allah herkesin çocuğunu korusun ailesine bağışlasın..

u-mutlu lale u-mutlu lale canım sen inançlı bir insansın uzulsende vardır bir hayır demesini biliyorsun.
Güzel günler seninle olacak insaAllah az sabir çoksa dua lazım :KK66:
Hepiniz dualarımızdasiniz ..
Çok şükür canım onuda diyemesek ayakta duramayız herhalde.. İnsanız var olma amacımız sınavları verebilmek bu da benm sınavlarımdan biri elimden geleni yapıyorum inşallah boşa çıkartmaz Rabbim tüm isteyenlerin ve benim çabalarımı.. Dediğin gibi sabır dua haklısın inşallah birbirimize ettiğimiz dualarla güzel günler göreceğiz

Canım hayırlısıyla gelsin kuzun annesini çok bekletmesin inşallah.

İniallah güzel geçer canım bol bol gör oğluşunu :)
İsim buldunuz mu :)
Ben ücretsiz izin aldım canım seneye marta kadar, belki daha da uzatırım bakalım :)

İyi canım çok şükür ben de evdeyim işte.
Oğluş da iyi çok şükür teyzesi ellerinden öper :)

Ne güzel yaa isimli şeyler yaparsın heheh :)
Kanguru alıcam inşallah canım sonra ordan oraya gezeriz inşallah.

@deeploneliness özlemcim oğluşun adı Metehan olacak sanırsam adıyla büyüsün inşallah :)
Allah razı olsun canım. Ayy teyzesi yesin onu❤️ Kocaman öp yerime annesi.

@deeploneliness oglum olursa hep mete alp düsünüyordum mete ismine ayri bi hayranligim var :)
Isminiz cok guzel
Sağolasın canım beğendiğine sevindim:KK68:Han ekini de eşimin ailesinden dolayı ekliyoruz onlarda öyle bir gelenek var ;) Yoksa iki isim istiyordu eşim böylece her iki tarafın da gönlü olmuş oldu ;)

Çok güzel bir isim bende bu defa oğlum olursa Metehan düşünüyorum:KK66: ismiyle doğup Yaşar inşallah kuzum

İyiyim canım sen nasılsın paşan nasıl:KK66:

Amin gülüm allah razı olsun ❤️İnşallah meleğin iyidir . Senin kayınbabanlarda benim ki gibi o yüzden ben yaza yakın Tatvana kaçıyorum:KK66: sanki yazın ne varsa Mersin'de insanı soğutuyorlar yemin. Ama sen 2 canlısın takma kimseyi
Ay canım valla beğenmenize çok sevindim:KK19:İnşallah canım siz de oğluşuna bu ismi verirsiniz ;) İsimleriyle yaşasınlar..

Sağolasın canım beğendiğine sevindim:KK68:Han ekini de eşimin ailesinden dolayı ekliyoruz onlarda öyle bir gelenek var :KK66: Yoksa iki isim istiyordu eşim böylece her iki tarafın da gönlü olmuş oldu :KK66:
Metehan bilge kagan bu isimler bana tarih kokuyor o yüzden seviyorum .. Bilge ismini kucuk bebege yakistiramadim agir geldi diye ben vazgecmistim ondanda ..
Ama iyiki erken belirlemissniz isim işi cok zor :) Esim begeniyor ben begenmiyorum ben begeniyorum esim sen olsan isminin olmasini istermisin deyip beni sogutuyordu :)))
Saglikla gelsin kuzucuk ❤

Back