- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta dr gittim genetik ve pıhtılaşma testi yaptık. Dr 2 ay daha bekle mutlaka dedi korunmaya devam promulat diye adet söktürücü verdi . Kistler oluşmuş dedi .yani anlayacağınız üzere sil baştan başlıyorum
herkese hayirli pazarlar kizlar ben hatice nickimi degistirdim. herkesler iyi sükür ben ugrasmaya devam tüp bebek raporum cikti ilac raporunu bekliyorum. bu arada esimde ürologa gitti ileri hizli spermler az dedi dr cesitli testler istedi sali sonuclari cikacak adet olunca bi aksilik cikmazsa insallah tüp bebege baslyoruz.
Haklisin cnm zaman su gibi akiyor biz farkina bile varamadan..Herkesin ayri kosusturmasi var walla haklisin :-/ Olsun siz iyi olunda bi sekilde haberlesiriz .. Dogum gununde ne yapacaksin parti var mi Gelen 4 tane hediye alacak Kolay mi cocuk buyutmek hemde 4 tane ayni boydan Rabbim saglik versin onlara bi bakarsin buyumusler tek tek evleniyorlar ..
Sagol canim benim .. Sende iki ay daha sabret o kadar bekledin ki iki aydan birsey olmaz .. Sansina duzelmemis senin hormonlar kaldigi yerden devam ugrastirmayaGünaydın güzeller nasılsınız
Al_pi gülüm evin hayırlı uğurlu olsun kızçenle mutlu yuvanız daim olsun
Hayirli olsun insallah tedavin canim simdiden takviyeye basla esin icin keciboynuzu pekmezine .. Cok faydasi var özünü bul ama .herkese hayirli pazarlar kizlar ben hatice nickimi degistirdim. herkesler iyi sükür ben ugrasmaya devam tüp bebek raporum cikti ilac raporunu bekliyorum. bu arada esimde ürologa gitti ileri hizli spermler az dedi dr cesitli testler istedi sali sonuclari cikacak adet olunca bi aksilik cikmazsa insallah tüp bebege baslyoruz.
Günaydın güzeller nasılsınız
Al_pi gülüm evin hayırlı uğurlu olsun kızçenle mutlu yuvanız daim olsun@u-mutlu lale gülüm aşılaman hayırlı olsun inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile tutunur @Enyalios kuzum nasılsın bence tedavi olacaksan erteleme.@LeYLa_21 abla nasılsın görünmüyorsun
E-brulim kuzum nasıl oldun. Allah korusun neler getirmişsin aklına öyle hassas anne
Canım görüşmeyeli yol katetmişsin ne güzel inşallah ilk denemenizde tutacak tatlı bekleyişe bırakacak yerini bu telaşlarherkese hayirli pazarlar kizlar ben hatice nickimi degistirdim. herkesler iyi sükür ben ugrasmaya devam tüp bebek raporum cikti ilac raporunu bekliyorum. bu arada esimde ürologa gitti ileri hizli spermler az dedi dr cesitli testler istedi sali sonuclari cikacak adet olunca bi aksilik cikmazsa insallah tüp bebege baslyoruz.
Hayırlı olsun canım umarım işe yarar bende hamile kalmadan önce inofolic kullandım o ay hamile kaldım .Canım tedavin hayırlı olsun senin de.
Rabbim yardımcımız olsun bu yolda,
bende folik combiye başladım
bu ay..
Güzelim fark ettim, yakışmış yeni adın..
Rabbim tüp bebek sürecinde yardımcınız olsun inşallah..
Hayırlı haberler olsun. .
Allah razı olsun kuzum hormonlarım normal alpim ama adet olmuyorum sanırım yumurta tembelliği inci tanen nasılSagol canim benim .. Sende iki ay daha sabret o kadar bekledin ki iki aydan birsey olmaz .. Sansina duzelmemis senin hormonlar kaldigi yerden devam ugrastirmaya
Hayirli olsun insallah tedavin canim simdiden takviyeye basla esin icin keciboynuzu pekmezine .. Cok faydasi var özünü bul ama .
Sağol kuzum allah razı olsun hepimize inşallahAmin canım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla işlem gerçekleşir ve tutunur sağlıklı hayırlı bi bebek.. sende 2 ay daha koruncakmışsın olsun geç olsunda güç olmasın Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
Canım görüşmeyeli yol katetmişsin ne güzel inşallah ilk denemenizde tutacak tatlı bekleyişe bırakacak yerini bu telaşlar
Iyi canim cok sukur kontrolumuz vardi gecen persembe detayliyi sag salim atlattik Yumurtalar ahh o yumurtalar hepimize cektirdi .. Ilac kullanacaksin canim basa sardin tekrar ama insallah iyi olacak bu sefer hersey ..Allah razı olsun kuzum hormonlarım normal alpim ama adet olmuyorum sanırım yumurta tembelliği inci tanen nasıl
Sağol kuzum allah razı olsun hepimize inşallah
Çok şükür kuzum maşallah prensese aynen imtihanımız bu şükür her halimizeIyi canim cok sukur kontrolumuz vardi gecen persembe detayliyi sag salim atlattik Yumurtalar ahh o yumurtalar hepimize cektirdi .. Ilac kullanacaksin canim basa sardin tekrar ama insallah iyi olacak bu sefer hersey ..
amin canim inallah bekleyen isteyen herkese insallah...Güzelim fark ettim, yakışmış yeni adın..
Rabbim tüp bebek sürecinde yardımcınız olsun inşallah..
Hayırlı haberler olsun. .
amin insallah canim ...keciboynuzu özünü drla görüstükten sonra baslayacagiz..Hayirli olsun insallah tedavin canim simdiden takviyeye basla esin icin keciboynuzu pekmezine .. Cok faydasi var özünü bul ama .
insalah seninde asilaman hayirla sonuclanir canim...Canım görüşmeyeli yol katetmişsin ne güzel inşallah ilk denemenizde tutacak tatlı bekleyişe bırakacak yerini bu telaşlar
insallah canim bende sabirsizim bakalim yarin ürolog ne diyecek isin bide o kismi var tedaviyi erteleyin demese bariSaye- canım güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah en yakın zamanda dosyan tamamlanır bize burdan mutlu haberi verirsin
Hayırlı olsun canım umarım işe yarar bende hamile kalmadan önce inofolic kullandım o ay hamile kaldım .
_Verda_ canım bende tozunu kullandım inofolicin insaAllah sanada faydası olur.kuri incirde tüket onunda yararı çok:)
amin canim inallah bekleyen isteyen herkese insallah...
İnşallah demez, güzel haberlerle gelir eşin de. Bol bol keçi boynuzu pekmezi ve gitmeden önce de sert bir türk kahvesi hızı arttırır. Güzel haberle gelin inşallahinsallah canim bende sabirsizim bakalim yarin ürolog ne diyecek isin bide o kismi var tedaviyi erteleyin demese bari
Canim benim insallah herşeyin hayırlısı olur benim eşimin de ilk testinde ileri hareketlilerin az olduğunu söylemişlerdi sonrasında bende keçiboynuzu pekmezi ve taze havuç suyu sıkıp veriyordum sonrasında normale döndü ama onların etkisi varmı bilmiyorum :) tüp bebekte zaten az da olsa iyilerini seciyorlar ertelemezler sanmıyorum :)insallah canim bende sabirsizim bakalim yarin ürolog ne diyecek isin bide o kismi var tedaviyi erteleyin demese bari