• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

18525521557b4528b4.gif

derandiren derandiren Canım ses ver,
images

doğurdun muuu :KK70:
images

=)

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::anne::KK37::KK36:

images

Son düzenleme:
Canım benim ne güzel resimler öyle:) yok doğurmadım ptesi kontrol var yine bakacak son duruma sizde benim için dua edin çok stresliyim

Minik prensese hoşgeldin resimleri zeynep teyzesinden.. =)
sesin çıkmayınca kesin doğum yaptı dedim ben de
hayırlısıyla sağlıkla deranım, duamdasın..

Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah..

upload_2017-2-17_21-59-24.jpeg

Minik prensese hoşgeldin resimleri zeynep teyzesinden.. =)
sesin çıkmayınca kesin doğum yaptı dedim ben de
hayırlısıyla sağlıkla deranım, duamdasın..

Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah..

Eki Görüntüle 1955919
Allah razı olsun teyzesi,senin de diğer arkadaşlarımında yüzünü tez zamanda güldürsün.
Allahın izniyle kucağıma alırsam yazacağım tabi size

Cansın:KK60: Rabbim hepimize böyle tatlış Evlatlar nasip etsin

Amin canım..
Sen de cansın, hemde canında bir can daha var..
Kucağında aldığında doğum hikayeni de bekliyoruz inşallah..
Bütün olup biteni yaz bize.
Mutluluğunla mutlu olalım..

W4mdcQfd5oYaNBZd-1VtlUrAjw4.gif

Amin canım..
Sen de cansın, hemde canında bir can daha var..
Kucağında aldığında doğum hikayeni de bekliyoruz inşallah..
Bütün olup biteni yaz bize.
Mutluluğunla mutlu olalım..

W4mdcQfd5oYaNBZd-1VtlUrAjw4.gif
Allah razı olsun bitanem,Allah o günleride göstersin,sizleri kardeşim yerine koyduğuma emin olabilirsin. Hep duamdasınız. Sizlerin mutluluğuda benimki olacak inşallah

Allah razı olsun bitanem,Allah o günleride göstersin,sizleri kardeşim yerine koyduğuma emin olabilirsin. Hep duamdasınız. Sizlerin mutluluğuda benimki olacak inşallah

İnşallah canım benim o günler de gelecek,
Rabbim nasip etsin inşallah..
Sen bizleri duandan ayırma olur mu
Öpüyorum hayırlı gecelerin olsun. .

4üzlerin anasi walla aklimdasin ama adini bulamadim etiketlemek icin kimseyede sormadim yazsam da okumaz etiket olmadigi icin dedim :) yoksa @Ebush_354 @umutLatahzen @hsevda sizleride merak ediyorum ama merak edince kızıyorlar bir daha buralar sesiz demeyin diye bende kimseyi etiketleyemiyorum :)
Masallah miniklerine kocaman oldular bak ya ❤
Özel mesajlarımız var ya cnm orda kaliyor sanirim.. ama sorun degil ay herkes kendi telasesinde ne diyelim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Evlat sahibi olabilmek zor anne olmak daha bi zor rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cucuklerimle ugrasiyrum bende pek bi yere dahil olamıyorum
Büyüyorlar teyzesi ama ne büyüme masallah her gecen gun bir sıkıntı çıkıyor canlari sagolsun da bi zarar gelmesin ben ugrasmaya raziyim

İnşallah canım benim.Benim tutmadı ama inşallah senin yüzün güler güzel haberlerle gel haberdar et bizi:KK19:
Amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah.. en yakın zamanda güzel haberleri alalım hayırlısıyla.. haberdar ederim tabi etmem mi :KK66:
u-mutlu lale u-mutlu lale canım hadi bakalım insaAllah güzel haberler verirsin bizlere nasıl yumurta durumların herşey yolunda insaAllah:KK66:

_Verda_ _Verda_ tatlim ben o kadar çok dua ediyorum ki hayırlı doktorlarla karşılaşalım diye.. umarım sende öyle doktorlarla karşılaşir derdine derman olur..şuan herşeyi tedavisi var Hamd olsun..
Hakkında hayırlısı insaAllah. Duamdasin.

Al_pi Al_pi canım yaa çok sevindim çok hemde herşeyin yolunda olmasına bakalım bizim minik nasıl bende çarşamba gidecem nasipse bir gün önce aşım var sıkıntı olmaz insaAllah..

Rabbim isteyen herkese bu duyguları tattirsin tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin insaAllah..
Aminnnnn....

Canım cuma günü gittim 0.75 vuruyodum iğneyi 6 tane filan yumurta olmuş bide daha 4 günde bitanesi 13 mm ye ulaşmıştı dr dozu düşürdü. Benm yumurtalar bi alem yaa hemen çoşuyolar ama kalitesiz oluyolar ptesi tekrar çağırdı bakalım ne olacak.. senin kızın napıyo bakalım..

İyi akşamlar kızlar
bugün eczaneden inofolic combi aldım..
Kullananlar olmuştur aramızda

:KK200:
Canım bana da dr o hapı verdi bu ay. Ben toz olanını kullanmıştım 2 hamile kaldığım ayda da etki ettiğini düşünüyorum. Bu süreçte dr da verdiği için mutlu oldum düşüncem desteklendi. İyi yapmışsın almakla bence inşallah sana da vesile olur.. kocaman dimi hap Allahtan kaygan da kolay yutuluyo:KK45:
Allah razı olsun teyzesi,senin de diğer arkadaşlarımında yüzünü tez zamanda güldürsün.
Allahın izniyle kucağıma alırsam yazacağım tabi size
Canım annesinin karnı rahat geldi kızçene anlaşılan çıkmaya niyeti yok:confused: benm arkadaşın kızı da öyleydi artık sezaryen için gün aldı kız birden geliverdi :KK71: inşallah hayırlısı neyse öyle olsun kızınla hakkınızda

Amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah.. en yakın zamanda güzel haberleri alalım hayırlısıyla.. haberdar ederim tabi etmem mi :KK66:

Canım cuma günü gittim 0.75 vuruyodum iğneyi 6 tane filan yumurta olmuş bide daha 4 günde bitanesi 13 mm ye ulaşmıştı dr dozu düşürdü. Benm yumurtalar bi alem yaa hemen çoşuyolar ama kalitesiz oluyolar ptesi tekrar çağırdı bakalım ne olacak.. senin kızın napıyo bakalım..

Canım bana da dr o hapı verdi bu ay. Ben toz olanını kullanmıştım 2 hamile kaldığım ayda da etki ettiğini düşünüyorum. Bu süreçte dr da verdiği için mutlu oldum düşüncem desteklendi. İyi yapmışsın almakla bence inşallah sana da vesile olur.. kocaman dimi hap Allahtan kaygan da kolay yutuluyo:KK45:

Canım annesinin karnı rahat geldi kızçene anlaşılan çıkmaya niyeti yok:confused: benm arkadaşın kızı da öyleydi artık sezaryen için gün aldı kız birden geliverdi :KK71: inşallah hayırlısı neyse öyle olsun kızınla hakkınızda
Amin canım inşallah,Öyle valla canım,zamane çocukları hep
Gecikiyor böyle.:)

Özel mesajlarımız var ya cnm orda kaliyor sanirim.. ama sorun degil ay herkes kendi telasesinde ne diyelim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Evlat sahibi olabilmek zor anne olmak daha bi zor rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cucuklerimle ugrasiyrum bende pek bi yere dahil olamıyorum
Büyüyorlar teyzesi ama ne büyüme masallah her gecen gun bir sıkıntı çıkıyor canlari sagolsun da bi zarar gelmesin ben ugrasmaya raziyim
Herkesin ayri kosusturmasi var walla haklisin :-/ Olsun siz iyi olunda bi sekilde haberlesiriz .. Dogum gununde ne yapacaksin parti var mi :eğlence: :deli: Gelen 4 tane hediye alacak :KK48: Kolay mi cocuk buyutmek hemde 4 tane ayni boydan ;) Rabbim saglik versin onlara bi bakarsin buyumusler tek tek evleniyorlar ..

Sevmek yürek ister
Umut sevmek ister
Sizdeki yürek ne ister bilmiyorum ama
Bendeki yürek Dostlarımı hep mutlu görmek ister.
Günaydın..

gunaydin-mesajlari-sevgiliye-ozel.jpg

Son düzenleme:
Günaydın güzeller nasılsınız
Al_pi Al_pi gülüm evin hayırlı uğurlu olsun kızçenle mutlu yuvanız daim olsun@u-mutlu lale gülüm aşılaman hayırlı olsun inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile tutunur ;)@Enyalios kuzum nasılsın bence tedavi olacaksan erteleme.@LeYLa_21 abla nasılsın görünmüyorsun

E-brulim E-brulim kuzum nasıl oldun. Allah korusun neler getirmişsin aklına öyle hassas anne❤️

Back