• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizlar ebush annesinin yanına gitmisti şehir dışına.
Bir süre yoktu yeni geldi
Size dönecektir kısa zamanda..

♡♡♡

Yani bir haber almak mutlu etti..
Çok şükür canım

Sen ne yaptın gelebildin mi istanbula

Dün geldim canım hızlı trenle.
İstanbul gitmiş. Kars gelmiş sanki şehire. .
Her yer kar içinde. Ara sokaklar kapalı.
Sıkıntı büyük. .
Sen.nasılsın.
Bebis.nsl

Dün geldim canım hızlı trenle.
İstanbul gitmiş. Kars gelmiş sanki şehire. .
Her yer kar içinde. Ara sokaklar kapalı.
Sıkıntı büyük. .
Sen.nasılsın.
Bebis.nsl
Hoş geldin canım ortalık çok fena ya geri yogun bir kar başladı burda sabahtan beri.
Biz iyiyiz hamd olsun canim.
19unda asım var sonra kontrol..
İnsaAllah herşey yolundadır

Kızlar merhaba,
vesselam_ vesselam_ , Kartanesi_26 Kartanesi_26 , derandiren derandiren özellikle sizlerden çok özür dilerim kızlar çok merak etmişsiniz hakkınızı helal edin... Açıkcası merak edileceğimi de düşünmemiştim.. Uzunca bir zaman girmedim foruma hem elim ermedi işlerden, hem de uzaklaşmak istedim biraz.. Sürekli sağlık sorunlarım oldu her zamanki şeylerden.. Sonra şehir dışına çıktım.. Neden uzak kalmak istediğime gelirsek de.. Geçen ay idrar testi yaptım ve 2 kez hayalet çizgi oluştu dolayısıyla gerçekten çok heveslendim kan testi yaptırdım negatif çıktı.. Bu durum beni gerçekten çok yıprattı.. Psikolojik olarak resmen çöküşe geçtim her şeyden elimi eteğimi çektim.. Tabi bu süreçte de ailevi bazı problemlerimiz oldu bu da iyice bu konudan uzaklaşmama vesile oldu.. Anlayacağınız bir dönemden geçiyorum sanırım iyi ya da kötü umarım atlatabilirim.. Bu arada o negatif teste rağmen hala adet olmadım yani pcos devam.. merakta bıraktırdığım için de tekrar özür dilerim..

Hoş geldin canım ortalık çok fena ya geri yogun bir kar başladı burda sabahtan beri.
Biz iyiyiz hamd olsun canim.
19unda asım var sonra kontrol..
İnsaAllah herşey yolundadır

İnş canım herşey yolundadır.
Sen içini ferah tut bizim burda da hala yagiyo
Boğaz çevresindeki yerler çok etkili olmuş
Şu an haberlerde söylüyor. .

♡♡♡

Kızlar merhaba,
vesselam_ vesselam_ , Kartanesi_26 Kartanesi_26 , derandiren derandiren özellikle sizlerden çok özür dilerim kızlar çok merak etmişsiniz hakkınızı helal edin... Açıkcası merak edileceğimi de düşünmemiştim.. Uzunca bir zaman girmedim foruma hem elim ermedi işlerden, hem de uzaklaşmak istedim biraz.. Sürekli sağlık sorunlarım oldu her zamanki şeylerden.. Sonra şehir dışına çıktım.. Neden uzak kalmak istediğime gelirsek de.. Geçen ay idrar testi yaptım ve 2 kez hayalet çizgi oluştu dolayısıyla gerçekten çok heveslendim kan testi yaptırdım negatif çıktı.. Bu durum beni gerçekten çok yıprattı.. Psikolojik olarak resmen çöküşe geçtim her şeyden elimi eteğimi çektim.. Tabi bu süreçte de ailevi bazı problemlerimiz oldu bu da iyice bu konudan uzaklaşmama vesile oldu.. Anlayacağınız bir dönemden geçiyorum sanırım iyi ya da kötü umarım atlatabilirim.. Bu arada o negatif teste rağmen hala adet olmadım yani pcos devam.. merakta bıraktırdığım için de tekrar özür dilerim..
Canım bende pek sık girip yazamıyorum fakat yokluğunu farkettim. Neden merak etmeyelim iyi gündede kötü gündede arkadaşız hep beraberiz canım.
Seni çok iyi anlıyorum o hayalet çizgileri o hüsranları hayal kırıklıklarını çok iyi bilirim. Güçlü olmaya lütfen herşeyden önce hayırlısını dile Rabbimden,inan herşeyin zamanı var ve zamanı gelmeden olmuyor. Sen sadece stres yapma elinden geleni yap oluruna bırak canım. Geçen sene doktorumun bana kağıda yazıp verdiği sözü yazayım,
''Herşey vaktini bekler ; Ne gül vaktinden önce açar, ne de güneş vaktinden erken doğar... Bekle, senin olan zaten sana gelecektir...''
Hz. Mevlana

Canım bende pek sık girip yazamıyorum fakat yokluğunu farkettim. Neden merak etmeyelim iyi gündede kötü gündede arkadaşız hep beraberiz canım.
Seni çok iyi anlıyorum o hayalet çizgileri o hüsranları hayal kırıklıklarını çok iyi bilirim. Güçlü olmaya lütfen herşeyden önce hayırlısını dile Rabbimden,inan herşeyin zamanı var ve zamanı gelmeden olmuyor. Sen sadece stres yapma elinden geleni yap oluruna bırak canım. Geçen sene doktorumun bana kağıda yazıp verdiği sözü yazayım,
''Herşey vaktini bekler ; Ne gül vaktinden önce açar, ne de güneş vaktinden erken doğar... Bekle, senin olan zaten sana gelecektir...''
Hz. Mevlana
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. aynen öyle hayal kırıklıklarımızı tamir etmek çok zor olabiliyor bazen.. fikri tamamen atmak bir anlamda da iyi geldi.. birqz daha serbest bıraktım kendimi sanırım.. inşallah o vakit hayırlısıyla gelir benim için de. Ama gelmiyorsa da vardır bir sebebi diyorum artık.. çok güzel söz ve de çok haklı.. Bu arada takvimden gördüm doğum yaklaşmış canım.. Allahım bir avazda kurtarsın inşallah

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. aynen öyle hayal kırıklıklarımızı tamir etmek çok zor olabiliyor bazen.. fikri tamamen atmak bir anlamda da iyi geldi.. birqz daha serbest bıraktım kendimi sanırım.. inşallah o vakit hayırlısıyla gelir benim için de. Ama gelmiyorsa da vardır bir sebebi diyorum artık.. çok güzel söz ve de çok haklı.. Bu arada takvimden gördüm doğum yaklaşmış canım.. Allahım bir avazda kurtarsın inşallah
Ben kendimi başka şeylere odaklayıp konuyu kapattiğim 2. Ay hamile kalmıştım canım:) Evet yaklaştı doğum,darısı seninde sizinde başınıza olsun inşallah,seninde burda takvimin olacağına yürekten inanıyor ve dua ediyorum

Ben kendimi başka şeylere odaklayıp konuyu kapattiğim 2. Ay hamile kalmıştım canım:) Evet yaklaştı doğum,darısı seninde sizinde başınıza olsun inşallah,seninde burda takvimin olacağına yürekten inanıyor ve dua ediyorum
İnşallah canımm umarım ben de gün gelir aynı cümleyi kuracağım günler nasip olur :) Allah razı olsun çok

Ebush_354 Ebush_354 canım yaa çok şükür iyisin sağlığın yerinde bir haber almak mutlu etti..
O anları bende yaşadım inan tam vazgeçmişken o hayalet çizgiler umut oluyor içim coşuyor ama sonra koskoca bir hayal kırıklığı..
Sonra hep sığındım Rabbime hep sabır diledim en büyük ilaç o..
Bak ben devlette 10 ay sonra başladım tedaviye başkası olsa vazgeçmişti.
Yıprandım mi hemde çok psikolojim altüst oldu sabır-şükür-dua hep vardır hayır var dedim..
Ama bak sabrın sonu selamet çıktı geldi bizim minik dört yıl sonra..
Gelecek insaAllah sanada gelecek minigin Allahın izniyle..
Hep duamdasin..
Herkes duamda.
Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin hayırlısıyla insaAllah..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
@derandiren dr un yazdığı mevlana sözğne bayıldım tam ben ve benm gibi bebeğini bekleyenler içşn sabır etmeye işaret eden bi söz söylemiş.. hem o ne güzel bi dr muş yaa öyle şeylerde yaparmıymış drlar şaşırdım ve çok hoşuma gitti

Hayirli aksamlar kizlar
Nasilsinizzz

♡♡♡
Hayırlı akşamlar canım iyiyim şükür seni sormalı,kartopu oynadınmı:)
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
@derandiren dr un yazdığı mevlana sözğne bayıldım tam ben ve benm gibi bebeğini bekleyenler içşn sabır etmeye işaret eden bi söz söylemiş.. hem o ne güzel bi dr muş yaa öyle şeylerde yaparmıymış drlar şaşırdım ve çok hoşuma gitti
evet canım duvarına asmıştı kadın yazıyı,çünkü yanına gelenlerin çoğu tedavi amaçlı geliyordu. O an bana verdi okudum birazda olsa güç toplamiştım sanki:) sizlerde okuyup inanın umutlu olun böyle

derandiren derandiren

Oynadık canım kardan adam bile yaptik
İstanbul istanbul olalı böyle kar görmedi. .
Prenses nsl son zamanlar..
Rabbim sağlıkla kucağına almanı
Nasip etsin. .

♡♡♡

derandiren derandiren

Oynadık canım kardan adam bile yaptik
İstanbul istanbul olalı böyle kar görmedi. .
Prenses nsl son zamanlar..
Rabbim sağlıkla kucağına almanı
Nasip etsin. .

♡♡♡
Ayy ne iyi etmişsiniz:) bende çok severim kar,herkese huzur veriyor gerçekten bembeyaz. Tabi evsiz barksız insanlara yardım etsin Rabbim.
Amin sağol canım Allahım en yakın zamanda sanada nasip etsin,Prenseste iyidir teyzesi sayılı gün kaldı son hazırlıklarımızı yapıyoruz artık

Bugün sabah hastalandım kızlar yine olmadı bu sefer umutluydum yine hüsran yine gözyaşı kaldı
Canım beniiiim.... 2 kere başarısız aşılamam oldu şuanda okadar iyi hissediyorum ki seni... nedense bende hep bu sefer oldu dediğimde yaşamıştım o hayal kırıklığını... ağlama demiyecem hatta tam tersi içini güzelce dök,battaniyeni al uzan bir gzl uyu... uyumadan önce dua et... uyandığında herşey bitmiş geçmiş hayal kırıklığın azalmış olsun... bak Kocaman bir ay daha var.. Rabbim inşallah en kısa zmnda müjdeli hbrini almayı nasip eder bize... ruhun sıkıldıkça yaz paylaş ❤

Ebush_354 Ebush_354 cnm yokluğunu tabiki hissettik... olur arada insan yalnız kalmak ister... yaşadıklarımız hep sınav Cnm ve İnan aslında bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor... bende ilk adetimden beri pcoluyum nzmn çocuk istedik bunun engel olduğunu ögrendim bana @Hira love umut olmuştu, içimden bak ama o hamile kalabildi diyordum... kendime gelince hala nasıl hamile kaldığımı bilmiyorum İnan bana... soğan suyumu,incir yemek mi hepsi mi aracıydı bilmiyorum... sen o içindeki umudu hiç kaybetme çok inanıyorum birgün bnm gibi nasıl ya hamilemiyim ben şimdi diyeceksin... Dualarım hep sizinle ❤

Back