• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım beniiiim.... 2 kere başarısız aşılamam oldu şuanda okadar iyi hissediyorum ki seni... nedense bende hep bu sefer oldu dediğimde yaşamıştım o hayal kırıklığını... ağlama demiyecem hatta tam tersi içini güzelce dök,battaniyeni al uzan bir gzl uyu... uyumadan önce dua et... uyandığında herşey bitmiş geçmiş hayal kırıklığın azalmış olsun... bak Kocaman bir ay daha var.. Rabbim inşallah en kısa zmnda müjdeli hbrini almayı nasip eder bize... ruhun sıkıldıkça yaz paylaş ❤
Her ay aynı umutla en baştan başlıyorum ama çok yıprandım eşim de öyle artık tedavileri kesme kararı aldık biraz kendimize vakit ayıralım dedik yorulduk ama içimde bi yara geçmek bilmiyo ağla ağla bitmiyo sanki düğümleniyo boğazımda kelimelerim nasip deyip susuyorum elden bişey gelmiyo keşke gelse.boş bi odam var evimde ona bebek mobilyaları yerleştiriyorum boyuyorum süslüyorum içinde ailemi düşünüyorum ama hayallerim hep boş kalıyo yine aynı oldu ama nasip işte.

Karli bir günden:KK66:
Kocamam bir günaydin hanimlar.
Guz haberler alacagimiz bie hafta olur insaAllah:KK200:

Ben Ebush_354 Ebush_354 ciddi anlamda merak ediyorum watsapptan yazmıyor mu kızlar yaa
grpaysgl grpaysgl de vardı sanki :)
Evet cnm bende vardım çok gazlı ve sancılı bi oğlusum var onu la ilgilenmekten hic bisey yapamıyorum.bu ayda bobreklerine kum çıktı idrar tahlili verdik ıdrarindada kum çıktı yavrum kum döküyormuş cnm arada bakıp çıkıyorum buraya

Bugün sabah hastalandım kızlar yine olmadı bu sefer umutluydum yine hüsran yine gözyaşı kaldı
Ayy cnm bnm kıyamam ya çok üzüldüm senin için ama nasipten öte köy yok hayırlııs böyleymiş ama acını yaşıycaksın bir kaç güne rahatlayacaksın merak etme.. aşılama yolunda birisi olan ben de bu konuyu tekrr mı düşünmeliyim bilmiyorum...
Evet cnm bende vardım çok gazlı ve sancılı bi oğlusum var onu la ilgilenmekten hic bisey yapamıyorum.bu ayda bobreklerine kum çıktı idrar tahlili verdik ıdrarindada kum çıktı yavrum kum döküyormuş cnm arada bakıp çıkıyorum buraya
Oyyy koyamam ya minicik bedende kummu olmuş büyük insan dayanamıyo ağrısına ne kadar rahatsız olmuştur kim bilir çok geçmiş olsun hemen geçsin inşallah

Ebush_354 Ebush_354 canım yaa çok şükür iyisin sağlığın yerinde bir haber almak mutlu etti..
O anları bende yaşadım inan tam vazgeçmişken o hayalet çizgiler umut oluyor içim coşuyor ama sonra koskoca bir hayal kırıklığı..
Sonra hep sığındım Rabbime hep sabır diledim en büyük ilaç o..
Bak ben devlette 10 ay sonra başladım tedaviye başkası olsa vazgeçmişti.
Yıprandım mi hemde çok psikolojim altüst oldu sabır-şükür-dua hep vardır hayır var dedim..
Ama bak sabrın sonu selamet çıktı geldi bizim minik dört yıl sonra..
Gelecek insaAllah sanada gelecek minigin Allahın izniyle..
Hep duamdasin..
Herkes duamda.
Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin hayırlısıyla insaAllah..
Teşekkür ederim canım.. sizler de hep benim duamdasınız belki girmedim ama duamdan da eksik etmedim hiç sizleri.. İnşallah günü gelir de ben de dediğiniz gibi umudu kestiğim anda geldi mühdem diyebilirim.. Şimdi nasip etmiyorsa vardır bir sebebi demeyi öğrendim.. Hep tepetaklak düştük sonra güzel düşenlerimiz oldu, Rabbim isterse ben de o 4 ayak üstüne düşenlerden olurum.. Allah razı olsun canım

Bugün sabah hastalandım kızlar yine olmadı bu sefer umutluydum yine hüsran yine gözyaşı kaldı

Canim kaybettiğim bebeğimi ben
3 sene beklemiştim. .
İnan ki 1 vakti var..
Rabbim ol deyince oluyor. .
Üzülme ağlama. .
Sabır sadece birazcık daha. .

Ebush_354 Ebush_354 cnm yokluğunu tabiki hissettik... olur arada insan yalnız kalmak ister... yaşadıklarımız hep sınav Cnm ve İnan aslında bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor... bende ilk adetimden beri pcoluyum nzmn çocuk istedik bunun engel olduğunu ögrendim bana @Hira love umut olmuştu, içimden bak ama o hamile kalabildi diyordum... kendime gelince hala nasıl hamile kaldığımı bilmiyorum İnan bana... soğan suyumu,incir yemek mi hepsi mi aracıydı bilmiyorum... sen o içindeki umudu hiç kaybetme çok inanıyorum birgün bnm gibi nasıl ya hamilemiyim ben şimdi diyeceksin... Dualarım hep sizinle ❤
Biraz öyle oldu canım çoğu şey yolunda gitmedi.. iyice yalnızlaştım, içe döndüm.. Belki de bu da bir vesiledir dedim, bunu da yaşamak gerekiyordur.. O pco nun bana bir gün dert açacağını hep biliyordum belki de bunu düşüne düşüne ben kötüyü çağırdım kendime diyorum, bilemeyiz.. Soğan kürü yaptım ben de ama sökmedi beni lekelenmelerim oldu o ay işte hayalet çizgi oldu.. Bilmiyorum canım bakalım kısmet artık inşallah o günler de gelir.. Duamdasınız..

Sinavimiz agir ama bize sabretmek düser sana bir örnek vereyim mi .. Bir arkadas evleniyor 3.ayinda hamile kaliyor ve doktora kalp atislari icin gittiginde gogus kanseri oldugunu ogreniyor ..
Doktor bebegi almak zorunda oldugunu soyluyor bebegi aldiriyor 2 sene tedavi goruyor doktor artik gebe kalabilirsin dediginde tekrar gebe kaliyor ve 14.haftasinda doktora gittiginde bebeginin kiz oldugunu ogreniyor o kadar mutluydu ki 3 gun sonra ikili testin sonucu icin doktora gittiginde kizini da gormek istiyor bi bakiyorlar ki bebegin kalbi durmus ..
Ben neler yasadim ne zorluklarla kavustum diyordum bu arkadasi ogrenince dedim ki benim sinavim zor degilmis ...
Yani inanki bazen olmamasinda daha cok hayir var .. Rabbim sana hayirli zamanda hic beklemedigin anda nasip edecek ayni bizlere oldugu gibi..

Esinle kendine vakit ayir cocuk fikrinden uzaklas kiş bitene kadar tedaviye ara ver o sirada kafanda atmaya calis bi bakmissin ki gelmis ;)

Biraz öyle oldu canım çoğu şey yolunda gitmedi.. iyice yalnızlaştım, içe döndüm.. Belki de bu da bir vesiledir dedim, bunu da yaşamak gerekiyordur.. O pco nun bana bir gün dert açacağını hep biliyordum belki de bunu düşüne düşüne ben kötüyü çağırdım kendime diyorum, bilemeyiz.. Soğan kürü yaptım ben de ama sökmedi beni lekelenmelerim oldu o ay işte hayalet çizgi oldu.. Bilmiyorum canım bakalım kısmet artık inşallah o günler de gelir.. Duamdasınız..
Bazen kelimeler yetersiz kaliyor ne desen yarana merhem olmuyor ..
insallah Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin canim.. Ben inaniyorum birgun herkes anne olacak insallah ..

Geçmiş olsun canım benim ayni seyleri bende yaşamıştım ama İnan bu da geçecek herseyde bir hayır vardır, içine atma sakin olur mu. Herşey yoluna girer merak etme demek ki zamanı var daha

Bazen kelimeler yetersiz kaliyor ne desen yarana merhem olmuyor ..
insallah Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin canim.. Ben inaniyorum birgun herkes anne olacak insallah ..
Aynen öyle ne desen ne söylesen boş geliyor bazen, artık ağlayamıyorum bile, bazen istemiyorum diyorum... Vermiyorsa belki de olmaması hayırlı olandır diyorum o yüzden istemenin çok da manası yok bence diyorum.. Bazen de bir bebek gördüğümdee burnumun direği sızlıyor acaba bir gün bana da böyle bir şey anne der mi diyorum.. Sonra vazgeçiyorum... İnşallah Rabbim nasip ederse herkes olsun...

Aynen öyle ne desen ne söylesen boş geliyor bazen, artık ağlayamıyorum bile, bazen istemiyorum diyorum... Vermiyorsa belki de olmaması hayırlı olandır diyorum o yüzden istemenin çok da manası yok bence diyorum.. Bazen de bir bebek gördüğümdee burnumun direği sızlıyor acaba bir gün bana da böyle bir şey anne der mi diyorum.. Sonra vazgeçiyorum... İnşallah Rabbim nasip ederse herkes olsun...
İnşallah Rabbim nasip kısmet eder canım benim sadece bazı şeylerin zamanı oluyor , bazısının cok kolay bazının çok çok zor oluyor bunlar hep imtihanımız biraz uzaklaşıp kafayı bosaltmak her zaman iyidir inşallah beklemediğin bir anda bebeğin seninle oluverir Rabbim güzel günler göstersin bize inşallah

Çok agladim cok ic gecirdim aklimdan bir gun bile atamadim artik önume bakacagim dedigimde bile gun gun takip ettim ..
Biz ne yaparsak yapalim vakit saat geldimi geliyorlar iste .. O kadar igne tedavisi ilac tedavisi asilama rahim filmi hepsinde umut ettim bekledim olmadi ..
Kendiliginden geldi demekki hayirli zamani bu zamanmis ..

gzm43 gzm43 canimcok sevdigim bir soz var:
Rabbimden ben isterim,verirse yuceligidir,vermezse imtahinidir..

Demem o ki bu bir sinav ilacimiz hep diyorum sabır, şükür,dua ve hayırlısı demek..
Üzülme elbet olacak.benim aşılama tuttu ama kürtaj olmuştum..Çok çok acıydi.ben daha ne yasamisim ki buna şükür diyorum..
Rabbim sağlıklı gebelik yaşamayı, hayırlısıyla evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insaAllah.

Ayy cnm bnm kıyamam ya çok üzüldüm senin için ama nasipten öte köy yok hayırlııs böyleymiş ama acını yaşıycaksın bir kaç güne rahatlayacaksın merak etme.. aşılama yolunda birisi olan ben de bu konuyu tekrr mı düşünmeliyim bilmiyorum...

Oyyy koyamam ya minicik bedende kummu olmuş büyük insan dayanamıyo ağrısına ne kadar rahatsız olmuştur kim bilir çok geçmiş olsun hemen geçsin inşallah

Olcağı varsa oluyo ama böyle olmucaksa ne aşılama ne tüp bebek hiç bişey işe yaramıyo vakti daha varmış demekki elden bişey gelmiyo inşallah sana vesile olur canım

Canim kaybettiğim bebeğimi ben
3 sene beklemiştim. .
İnan ki 1 vakti var..
Rabbim ol deyince oluyor. .
Üzülme ağlama. .
Sabır sadece birazcık daha. .

İlla ki var ama kendimize söz geçiremiyoruz işte inşallah yarınlarımız daha umutlu olur Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın bizleri o duygudan mahrum bırakmasın inşallah

Sinavimiz agir ama bize sabretmek düser sana bir örnek vereyim mi .. Bir arkadas evleniyor 3.ayinda hamile kaliyor ve doktora kalp atislari icin gittiginde gogus kanseri oldugunu ogreniyor ..
Doktor bebegi almak zorunda oldugunu soyluyor bebegi aldiriyor 2 sene tedavi goruyor doktor artik gebe kalabilirsin dediginde tekrar gebe kaliyor ve 14.haftasinda doktora gittiginde bebeginin kiz oldugunu ogreniyor o kadar mutluydu ki 3 gun sonra ikili testin sonucu icin doktora gittiginde kizini da gormek istiyor bi bakiyorlar ki bebegin kalbi durmus ..
Ben neler yasadim ne zorluklarla kavustum diyordum bu arkadasi ogrenince dedim ki benim sinavim zor degilmis ...
Yani inanki bazen olmamasinda daha cok hayir var .. Rabbim sana hayirli zamanda hic beklemedigin anda nasip edecek ayni bizlere oldugu gibi..

Esinle kendine vakit ayir cocuk fikrinden uzaklas kiş bitene kadar tedaviye ara ver o sirada kafanda atmaya calis bi bakmissin ki gelmis :KK66:

Sabretmekten başka bişey gelmiyo elden canım nasipte ne varsa o oluyo işte.Rabbim hepimize hayırlısını versin arkadaş için çok üzüldüm hiç ama hiç kolay bişey değil Allah sabır güç versin böyle olunca bi dahaki tedavi zamanı geldiğinde heveste kalmıyor çünkü hiç sonuç alamıyoruz.Benim normalde klomenle bile 7 gelişmiş folikül olurken iğnelerle 1 tane olmuştu 1e 5e bakmıyo ama olmayınca olmuyo işte.Bi süre ara verip dinlenmek iyi gelir diye düşündük eşimle çok yıprandık bu sefer umut doluydum daha farklı geliyodu ama değilmiş

Geçmiş olsun canım benim ayni seyleri bende yaşamıştım ama İnan bu da geçecek herseyde bir hayır vardır, içine atma sakin olur mu. Herşey yoluna girer merak etme demek ki zamanı var daha

Geç olsun da güç olmasın diyorum artık İnşallah her şey yoluna girer canım tek umudum

gzm43 gzm43 canimcok sevdigim bir soz var:
Rabbimden ben isterim,verirse yuceligidir,vermezse imtahinidir..

Demem o ki bu bir sinav ilacimiz hep diyorum sabır, şükür,dua ve hayırlısı demek..
Üzülme elbet olacak.benim aşılama tuttu ama kürtaj olmuştum..Çok çok acıydi.ben daha ne yasamisim ki buna şükür diyorum..
Rabbim sağlıklı gebelik yaşamayı, hayırlısıyla evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insaAllah.
Güzel bi sözmüş canım sağol yıpranıp üzülmemek mümkün değil inşallah o günleri görmek nasip olur beterin beteri var bunlara da şükür.Demek bizim imtihanımızda buymuş

canım benim üzülmemek elde değil hele de çok umutlanınca biraz kendinizi dinleyin biraz düsünmemeye çalış Rabbim inşallah tez zamanda güzel haberler aldırır.

O iğneden 3 ay yedim ben :)) o degil de canim yolculuğa çıkıyorum diye doktorum bana dusuk onleyeci bir igne yazmıştı haftalık bir igneymis aman allahım böyle birşeyi daha önce görmedim duymadım bütün gun boyunca canim yanmıştı :KK43:
:-) ayyy suan vurulma ani acisi aklima geldi be :-)

Back