- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım cümlemize inşaallah. Başın sağolsunCanım sana Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inş.
Anneler başka. Keşke hayatta olsaydı eksikliğini hissediyorum. Rabbim başınızdan eksik etmesin hiçbirinizin.
Teşekkür ederim canım inşallah. Rabbim hepimize yavrularıyla birlikte geçireceği sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Amin canım cümlemize inşaallah. Başın sağolsunöyleler gerçekten.Annesizliği yaşamış biri olarak senin yavruna çok güzel bir anne olacağına eminim.
Oy masaAllah paşaya bana bişey demedi canım bu ay sonu normal kontrole gidecem o zaman tarih verir sanirim..Canım 19 ama bebek 1 hafta önden gidiyor maşallah 20 haftalık olacak yani. 21. Hafta izmirde olacağım. Belki dönünce de yaptırabilirim. Ama 1 ay sonra gel dedi bana o da 24 ocağın olduğu hafta. Erken değil. Benim kendi doktorum bakacak.
Sen ne zaman gideceksin ki
Amin canımm.. her süreci birlikte geçiriyoruz burada inşallah bizlerdr sizin arkanızdan gelip sizin tecrübelerinizden faydalanırız.. bilinç altın üstün şuan bu konuya odaklı olduğu için normal o kabusları görmen ama inşallah rüya gibi güzel ve kolay bi doğum yaparsın sen bile şaşırırsınRabbim size de en kısa zamanda nasip etsin canım,beraber korkalımÖyle de insan kendine mani olamıyor düşünmeden.Çatı muayenesi olmadım daha şimdilik normal duruyor,bende her gece rüyamda doğuruyorum
![]()
Sorma canım bu soğuklarda bizler sıcak evlerimizde otururken hep aklımdaydı dışardaki insanlar hayvanlar keşke elden gelsede hepsine yardımcı olabilsekOlmadı canım burda. Karı seviyorum ama dışardaki insanları hayvanları düşündükçe artık hiç isteyorum canım. Yağmasa daha iyi. Yağmur yağsın ama kar yağmasın soğuk olmasın. Çok üzülüyorum aklıma geldikçe.
İnşalah canım güzellikler hepimizi bulsun
Canım doğumun hayırlısı ile güzel geçecek ins.@Enyalios annen için çok sevindim,Rabbim başımızdan eksik etmesin onları.
Bende doğum yaklaştıkça saçma sapan rüyalar görmeye başladım korkudan
Dün gece suyum gelmiş fırlıyordum yataktan rüyamda hayırlısıyla bir doğursaydım şu stresten kurtulsaydım
Insallah canim benim. Bulantılar devam. Kilo alamadım hala. -1 ile devam ediyorum. Sabah yiyebiliyorum ben de Allah'tanKanki ne yapıyor mide bulantılarına devam mı ?
İnşallah inanıyorum içimdeki hise zamanını Rabbim bilir ama gelecek inşallah bebeği.
Ben hala kendi yaptığım şeyleri yiyemiyorum ne olacak bilmiyorum. 1,5 kilo almışım. Sabah iyi yemeye başladım ama ne yiyeceğimi şaşırdım.
Hadi bakalım hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah canım.Oy masaAllah paşaya bana bişey demedi canım bu ay sonu normal kontrole gidecem o zaman tarih verir sanirim..
Tam o zaman başlıyor sanırım detayli ultrason tarihi..
Çok heyecanlı yaa bir önce bende girmek istiyorum detayliya![]()
u-mutlu lale ohhh bee ne guzel olmus canim iyi yapmissin
@hsevda tatlim seni cok merak ediyordum Rabbim yardımcın olsun insaAllah.herkesin dediği gibi eşinle kendine vakit ayırmak size çok iyi gelecek..
gzm43 canım kaç gün kaldı teste
![]()
Sağol canım aminn cümlemiz için kolay doğumlar olsun,sorma teyzesi çok yaramaz özellikle geceleri sabahlıyor:)derandiren Rabbim kolay doğum nasip etsin inşaAllah bir avazda kurtarmayı nasip etsin ..
Prenses gelsin bakalım kime benziyor...
Çok yaramaz mı karnında
Ebush_354 bende merak ediyorum bir aydır girmiyor
Kötü bişey yoktur umarim.
amin canım Allah razı olsun,en kısa zamanda sizden de hayirli haberler gelecek Allahın izniyleAmin canımm.. her süreci birlikte geçiriyoruz burada inşallah bizlerdr sizin arkanızdan gelip sizin tecrübelerinizden faydalanırız.. bilinç altın üstün şuan bu konuya odaklı olduğu için normal o kabusları görmen ama inşallah rüya gibi güzel ve kolay bi doğum yaparsın sen bile şaşırırsın
Sorma canım bu soğuklarda bizler sıcak evlerimizde otururken hep aklımdaydı dışardaki insanlar hayvanlar keşke elden gelsede hepsine yardımcı olabilsekAllah yardımcıları olsun
![]()
İnşallah canım çok sağol. Hurma aldım yemek için,yürüyüşte havalar soğuk Şansıma:) elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Rabbim yardımcımız olsunCanım doğumun hayırlısı ile güzel geçecek ins.her doğum kendine özeldir. O kadar sancıdan sonra o bebeği saglikla kucağına aldığında çektiğin tüm sıkıntılar uçup gidecek
sonlara dogru hurma yemeni tavsiye ederim. Doğumu kolaylaştırıyormus. Bir de yürüyüş. .
Insallah canim benim. Bulantılar devam. Kilo alamadım hala. -1 ile devam ediyorum. Sabah yiyebiliyorum ben de Allah'tan![]()
Canım ben 13.gün idrar testinde pozitif görmüştüm ozanan adetimden beş gün önce öğrenmiştim.Şuan 10. Gün canım cuma sabah sağlık ocağında kan testi yaparım diye planladım eşim hafta sonu normal test yapcam diye biliyo belki pozitif çıkarsa sürpriz yapayım diyorumbenle aynı gün aşılama olan bi abla var doktor 12 gün sonra kan testi yapabilirsin demiş o umutla düşünüyorum acaba daha erken yaptırsam mı diye içim içime sığmıyo çatlıcam
![]()
Semracım şimdi bende seni korkuturdum ama kıyamamYa kızlar bisi sorcam yine :)
İki gündür kasiklarim agriyo ve bebek hareketleri azaldı gibi baya bi moralim bozuktu sma Allah'a şükür bugün oynadi sipa ama baya korkuttu Çarşamba günü doktora gitmeyi planlıyorum malum havalar kötü insallah herşey yolundadır. Normal mi ki acaba bu agrilar
Canim benim ya ben seni korkutmak icin demedim kiSemracım şimdi bende seni korkuturdum ama kıyamamayaklarını sıcak tutmaya çalış,bende de oluyordu bebek büyüdüğü için,uzanıp ayaklarının altına yastık koy,soluna yat ama şiddetliyse doktora görün tabi
Şaka yapıyorum canım:) ben 54 le hamile kaldım 67 yim şimdi,kaburgalarımın ağrısı bebek baş aşağı dönünce geçti:) sor doktora gerekirse diyetisyenede danış,ben ilk kez hayatımda bu kilodayım herkes tam olmuşsun desede kendimi taşıyamıyorumCanim benim ya ben seni korkutmak icin demedim ki
Ah bi yatabilsem kemiklerim agriyorkilom fazla cok yemiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum 8 kilo aldım devam da ediyor anlamıyorum diyete girecem az kaldı
vücut bu kadar ağırlığa aliskin degil kemiklerim kaburgalarım fena
Oysaki ilk aylar hiç almadım doktora bunu da soracağım kesin :)
Ebrulim sağol canım benim aminn.Hayırlı akşamlar kızlar
derandiren kuzum korkma Allah'ın izniyle bir avazda kurtulacaksın. Rabbim kolayca atlatmanı nasip etsin. Kendine ne kadar az stres yaparsan o kadar kolay olur senin için. Hem stres bebeğine de yansır...
Ayrıca 36. haftadan itibaren ahududu yaprağı çayı içebilirsin o da doğumu kolaylaştırıyor ve perine masajı tavsiye ediliyor.
Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun, hamişlere kolay doğum nasip etsin inşallah.
Not: benim cadı karnımdayken ayaklarıyla kavurgalarımı bastırıyordu belki sizinkisi de öyle bir şeydir.
Senin kilon normal canim gayet iyi almışsın hatta :) ben 67 kiloydum suan 74 kiloyum boyumda kısa bildiğin tam bir davul oldum sürekli bi acıkma halim var ne mide bulantısı nede başka bisi oldu maasallah yememde sıkıntı olmadı hiç :) kesin konuşmalıyım yoksa hem bebek icin hemde benim icin zor olacak şimdiden uyuyamıyorum kemiklerimin agrisindan sonrasını düşünemiyorum bile tek tesellim bebek iyi :)Şaka yapıyorum canım:) ben 54 le hamile kaldım 67 yim şimdi,kaburgalarımın ağrısı bebek baş aşağı dönünce geçti:) sor doktora gerekirse diyetisyenede danış,ben ilk kez hayatımda bu kilodayım herkes tam olmuşsun desede kendimi taşıyamıyorum
Bebek hep iyi olsun:) sende bolca su iç ve hareket halinde olSenin kilon normal canim gayet iyi almışsın hatta :) ben 67 kiloydum suan 74 kiloyum boyumda kısa bildiğin tam bir davul oldum sürekli bi acıkma halim var ne mide bulantısı nede başka bisi oldu maasallah yememde sıkıntı olmadı hiç :) kesin konuşmalıyım yoksa hem bebek icin hemde benim icin zor olacak şimdiden uyuyamıyorum kemiklerimin agrisindan sonrasını düşünemiyorum bile tek tesellim bebek iyi :)
Evet canim ya bebek iyi olsun da yapacak birşeyim Yok :) TesekkurlerBebek hep iyi olsun:) sende bolca su iç ve hareket halinde ol