- 10 Temmuz 2014
- 951
- 1.283
- 133
Vallahi inanır misin bazen hala acı hissediyorum :)ayyy suan vurulma ani acisi aklima geldi be
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi inanır misin bazen hala acı hissediyorum :)ayyy suan vurulma ani acisi aklima geldi be
![]()
Bir hafta oldu geçmedi gitti ya bu nedir böyle.Vallahi inanır misin bazen hala acı hissediyorum :)
Aminn inşallah.NE GÜZEL BİRAÇILIŞ YAPMIŞSINN CNM ELLERİNE DİLİNE SAĞLIK HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN GÜZEL HABERE OKADAR İHTİYACIM VARKİ 2 SENEDİR GÖZÜMÜN YAŞI DİNMEDİ RABBİM HAYIRLISIYLA SEVİNDİRİR İNŞ EN KIZA ZAMANDA HEPİMİZİ GERİYE BURDA KURDUĞUMUZ GÜZEL DOSTLUKLAR KALIR![]()
Aminn inşallah.
Allah allah demek ki vücudun hassaslaştı canim pamuğa kolonya dok arada ov belki iyi gelirBir hafta oldu geçmedi gitti ya bu nedir böyle.
Canım zamanla tekrar güç bulacaksınız. Tekrar yola ümitle devam edeceksiniz. Biraz dinlenin. Elbet çabaların karşılığı olacaktır..Her ay aynı umutla en baştan başlıyorum ama çok yıprandım eşim de öyle artık tedavileri kesme kararı aldık biraz kendimize vakit ayıralım dedik yorulduk ama içimde bi yara geçmek bilmiyo ağla ağla bitmiyo sanki düğümleniyo boğazımda kelimelerim nasip deyip susuyorum elden bişey gelmiyo keşke gelse.boş bi odam var evimde ona bebek mobilyaları yerleştiriyorum boyuyorum süslüyorum içinde ailemi düşünüyorum ama hayallerim hep boş kalıyo yine aynı oldu ama nasip işte.
topik aralık ayını tek gebe ile kapatmış uzun zamandır da hamile haberi yok sanırım
Hoşbulduk cnm çok şükür sen nasılsın histereskopi oldun mu?Nasılsın canım
Hoş geldin
♡♡♡
Suyun gelince doğru hastaneye :))) doktorum bana suyun gelirde sancın ve kanaman olmazsa rahat rahat hazırlan 2 saat içinde hastanede ol demişti. Gece yarısı wc ye diye kalkmıştım baktım su kesilmiyor rengi şeffaf ve kokusuz o zaman anladım suyumun geldiğini. Panik yapmadım, girdim duşumu aldım rahatça hazırlandım sonra eşimi kaldırdım gittik. Hiç doğuma gider gibi bir halim yoktu, zaten suni sancı verdiler ertesi gün...Oh maşallah:) suyun gelince hastaneye gidiyorsun benim bildiğim:)) başka yapılacak birşey varmıydı ebrum
Ebuşum hoşgeldin, Rabbim yüreğine ferahlık versin. Her şeyde bir hayır vardır gülüm, biliyorum söylemesi çok kolay ama sen çok güçlüsün Allah'ın izniyle bunu atlatacaksın. Beterin beteri var Allah daha zor imtihanlar vermesin.Kızlar merhaba,
vesselam_ , @Kartanesi_26 , @derandiren özellikle sizlerden çok özür dilerim kızlar çok merak etmişsiniz hakkınızı helal edin... Açıkcası merak edileceğimi de düşünmemiştim.. Uzunca bir zaman girmedim foruma hem elim ermedi işlerden, hem de uzaklaşmak istedim biraz.. Sürekli sağlık sorunlarım oldu her zamanki şeylerden.. Sonra şehir dışına çıktım.. Neden uzak kalmak istediğime gelirsek de.. Geçen ay idrar testi yaptım ve 2 kez hayalet çizgi oluştu dolayısıyla gerçekten çok heveslendim kan testi yaptırdım negatif çıktı.. Bu durum beni gerçekten çok yıprattı.. Psikolojik olarak resmen çöküşe geçtim her şeyden elimi eteğimi çektim.. Tabi bu süreçte de ailevi bazı problemlerimiz oldu bu da iyice bu konudan uzaklaşmama vesile oldu.. Anlayacağınız bir dönemden geçiyorum sanırım iyi ya da kötü umarım atlatabilirim.. Bu arada o negatif teste rağmen hala adet olmadım yani pcos devam.. merakta bıraktırdığım için de tekrar özür dilerim..
Canım kızlar çok güzel örnekler vermişler, vardır bunda da bir hayır. Allah en güzel ve beklemediğin vakitte nasip edecek inşallah sana anneliği, inan ve dualara tutun.Bugün sabah hastalandım kızlar yine olmadı bu sefer umutluydum yine hüsran yine gözyaşı kaldı
Alpim tüylerim diken diken oldu, Rabbim bizlere taşıyamacağımız dert vermiyor, imanımızı öyle güçlü kılıyor ki altından kalkıyoruz çok şükür.Sinavimiz agir ama bize sabretmek düser sana bir örnek vereyim mi .. Bir arkadas evleniyor 3.ayinda hamile kaliyor ve doktora kalp atislari icin gittiginde gogus kanseri oldugunu ogreniyor ..
Doktor bebegi almak zorunda oldugunu soyluyor bebegi aldiriyor 2 sene tedavi goruyor doktor artik gebe kalabilirsin dediginde tekrar gebe kaliyor ve 14.haftasinda doktora gittiginde bebeginin kiz oldugunu ogreniyor o kadar mutluydu ki 3 gun sonra ikili testin sonucu icin doktora gittiginde kizini da gormek istiyor bi bakiyorlar ki bebegin kalbi durmus ..
Ben neler yasadim ne zorluklarla kavustum diyordum bu arkadasi ogrenince dedim ki benim sinavim zor degilmis ...
Yani inanki bazen olmamasinda daha cok hayir var .. Rabbim sana hayirli zamanda hic beklemedigin anda nasip edecek ayni bizlere oldugu gibi..
Esinle kendine vakit ayir cocuk fikrinden uzaklas kiş bitene kadar tedaviye ara ver o sirada kafanda atmaya calis bi bakmissin ki gelmis![]()
Hoşbulduk cnm çok şükür sen nasılsın histereskopi oldun mu?
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin.iki ay korunduk histten sonra bu ay başladık Çalışmalara bat bekliyorum.dr birkaç ay deneyin olmazsa tüp bebek düşünebilirsiniz dedi.inşallah hist vesile olurYok canım olmadim daha..
Annem ağır bir operasyon geçirdi
Şehir dışında onun yanında kaldım.
Bir kaç gün oluyo döneli..
Sen nasılsın durumun nsl?
Faydasını gördün mü histerekopi'nin?
♡♡♡
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin.iki ay korunduk histten sonra bu ay başladık Çalışmalara bat bekliyorum.dr birkaç ay deneyin olmazsa tüp bebek düşünebilirsiniz dedi.inşallah hist vesile olur
Rabbim tüp bebeğe gerek bırakmasın bizleri inşallah.nedense tüp deyince geri geri gidiyorum.kayıplardan dolayı genetik araştırma ile tüp yapılır.cgh pgt falan onlar da çok Pahalı çİnşallah canım durumunuz uygunsa tüp en doğru seçenek bence... nasip bakalım. .
Rabbim vesile kılsın insallah .
Kızın nasıl?
Gecmis olsun canim buhar makinasida alabilirsin odasina takarsin bogazi kurumaz öksürükte gider insallah ..Rabbim tüp bebeğe gerek bırakmasın bizleri inşallah.nedense tüp deyince geri geri gidiyorum.kayıplardan dolayı genetik araştırma ile tüp yapılır.cgh pgt falan onlar da çok Pahalı ç
Kızın alerjisi çıktı test yaptık sonucunu bekliyoruz geçmeyen bir öksürüğü vardı.geceleri de horluyordu.netten alerjiye karşı evde neler yapabilirim diye biraz araştırdım bazı Şeyler uyguladım çok şükğr şimdi daha iyi
canım benim üzülmemek elde değil hele de çok umutlanınca biraz kendinizi dinleyin biraz düsünmemeye çalış Rabbim inşallah tez zamanda güzel haberler aldırır.
Canım zamanla tekrar güç bulacaksınız. Tekrar yola ümitle devam edeceksiniz. Biraz dinlenin. Elbet çabaların karşılığı olacaktır..
Maalesef bazen bazı şeyleri o kadar çok istiyoruz ama hayırlısını dilemeyi unutuyoruz bizim durumumuzda sabretmek gerçekten güçleşebiliyo bazı zamanlar ama dualarla inançla devam ediyoruz Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim kendi kardeşim engelli bu duygu nedir çok iyi bilirim hayırlısı oysa o da başım gözüm üstüne kardeşim gibiRabbim isteyen herkese akil beden ve ruh sagligi yerinde olan bebisler nasip etsin herseyde hayir vardir lutfen kendinizi yipratmayin hep sukur edin belki demesi kolay diye bana kizarsiniz ama siz strese girdikce sadece kendinize zarar veriyosunuz size bi yakinimin anlattigi bisey anlatiyim birisininde cocugu olmuyormus ve surekli "Allahim bi cocucugum olsun hic yanindan ayrilmicam "diye dua etmis cocugu olmus ve maalesef cocugun sık sık nefesi duruyomus yaninda olup mudahale etmek gerekiyomus yani hastaliktan dolayi bebegin yanindan hiiic ayrilamiyolarmis bol bol dua edin ama duaya da dikkat edin Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin![]()