• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ebrulim sağol canım benim aminn.
Allah kızını sana,bizimkileride bize bağışlasın.Elde değil işte saçma sapan rüyalar görüyorum:) bu arada sen normalmi yaptin doğumu
Evet canım normal doğum yaptım. İnternetten araştırma yapmıştım su gelince ne yapmak gerekiyor diye o gece suyum geldi :) tevafuk olmuş

günaydın tatlı hamileler Al_pi Al_pi ve vesselam_ vesselam_ bende erkenden kalktım mecburen mutfağa temizlik yapacak kız geldi ama hiç sevmedim ya kafasına buyruk bişeyde demek istemiyorum,gidip yolcam şimdi saçını başını:KK67:
Git yol azcik cadi anne ol sende tepene cikarma :)) Hanim hanimm de benim soylediklerimi yap :KK48:
Ohh ev tertemiz oldu desene mutfakta bittimi sirada minik misafirin gelmesi kaldi :anne:

Git yol azcik cadi anne ol sende tepene cikarma :)) Hanim hanimm de benim soylediklerimi yap :KK48:
Ohh ev tertemiz oldu desene mutfakta bittimi sirada minik misafirin gelmesi kaldi :anne:
Ya alpicim beni tanısan cidden ne demek istediğimi anlardın:)) yani hep kendimi altta görürürüm ama bazı insanlara üstünlük taslicaksin gerçekten. Leke kalıyor söylüyorum sinirli bi şekilde bakıyor

Canım ben 13.gün idrar testinde pozitif görmüştüm ozanan adetimden beş gün önce öğrenmiştim.
Seni anlıyorum çok heyecanlı ve tatlı stres bu günler..
İnşaAllah güzel haberler vereceksin bizlere :KK66:
Yaaa benim şuan adetime 5 gün var napsam şimdi mi gitsem acaba kanda çıkar mı 11. gün bi gaz verin bana sağlık ocağı bi üst sokakta valla koşa koşa gitçem:spor:

Yaaa benim şuan adetime 5 gün var napsam şimdi mi gitsem acaba kanda çıkar mı 11. gün bi gaz verin bana sağlık ocağı bi üst sokakta valla koşa koşa gitçem:spor:
Senin yerinde olsam bir iki gün beklerdim. İnşallah meleğin seninledir çok iyi anlıyorum seni:)

Senin yerinde olsam bir iki gün beklerdim. İnşallah meleğin seninledir çok iyi anlıyorum seni:)
Zaten beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden kimselere diyemem test yapsam mı diye eşim bile erken der yapmamı istemez ama dayanamıyorummmm :))

Yok canım daha erken sana. Bikac gun daha bekle kan testi yaptır direk sen..
Yaa hadi insaAllah güzel haberler ver bizlere.

Cikmaz canim bos yere moralin bozulur bekle 13.gun yaptir .. insallah guzel haberler verirsin canim ❤

Ya alpicim beni tanısan cidden ne demek istediğimi anlardın:)) yani hep kendimi altta görürürüm ama bazı insanlara üstünlük taslicaksin gerçekten. Leke kalıyor söylüyorum sinirli bi şekilde bakıyor
Bende bendee sana diyorum da yardimci bayan gelince agzimi acamiyorum ne yapiyorsa tamam :) Esim evi temizlettigi zaman kadina iki kere sildirmisti camlari ben olmus olmus diyorum :)))

Bende bendee sana diyorum da yardimci bayan gelince agzimi acamiyorum ne yapiyorsa tamam :) Esim evi temizlettigi zaman kadina iki kere sildirmisti camlari ben olmus olmus diyorum :)))
:))) aynı ben ama söyledim valla kızıyorsa kızsın parayı çöpte bulmuyoruz:63:

Yok canım daha erken sana. Bikac gun daha bekle kan testi yaptır direk sen..
Yaa hadi insaAllah güzel haberler ver bizlere.

Cikmaz canim bos yere moralin bozulur bekle 13.gun yaptir .. insallah guzel haberler verirsin canim ❤

En iyisi cumayı bekleyim cuma sabah giderim inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar bu kadar umuda olmazsa ne yaparım bilemiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah

En iyisi cumayı bekleyim cuma sabah giderim inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar bu kadar umuda olmazsa ne yaparım bilemiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah
Şimdiden böyle düşünme tatlım olmazsa vardır bir hayır de hemen umudunu kaybetme olur insaAllah olmazsada ilaclarin etkisiyle diğer aylarda hamile kalan bile çok..

Back