- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Sen ne guzel bir lalesin öylegel bi koklayam anam
![]()
Ayyy sapıkk ben kocamdan başkası olmaz
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
![Oha :oha: :oha:](/images/smiley/oha.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Napıyonuz bakim ana kız konuşamadık bi kaç gündür
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne guzel bir lalesin öylegel bi koklayam anam
![]()
Çok güzel olmuş iyi yaptın canım. Bundan sonra artık hep güzellikler seni bulsun.
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Allah bir daha göstermesin hastalık dert keder inşallahHayirli aksamlar kizlar.
Uzun zamandır şehir disindayim. Bi'kaç gündür
eşimde yanimda. .
Yarın sabah dönüyoruz evimize. Annemin durumu iyi çok şükür. . Sizler nasılsıniz? Hepinizi tek tek opuyorum. . SEVGİMLE . .
♡♡♡♡♡♡♡♡
Amin canım hepimizi bulsun güzellikler inşallahÇok güzel olmuş iyi yaptın canım. Bundan sonra artık hep güzellikler seni bulsun.
Beybi iyi büyüyor canım ne yapsın. Ocak 22 de gideceğim kalbi için inş her şeyi temiz çıkar.
Herkese iyi pazarlar canlar
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Allah bir daha göstermesin hastalık dert keder inşallah
İst da kar altında kaldık her nerdeyseniz gelmeyin bence birkaç gün dahahayırlı yolculuk olsun canım bnm çok öptüm seni
Amin canım hepimizi bulsun güzellikler inşallah22 ocak mı çok heyecanlısındır. Kalbi derken detaylı mı baktırcaksın canım. Herşey güzel olacak sen merak etmee miniğin tadını çıkart ohh mis en güzel yerde o şimdi Allah korur
sağlıkla hayırlısıula 9 ayını doldurduktan sonra kucağına almak nasip olsun inşallah
![]()
Güzel, keyifli pazarlar hanımlar ♥. Inşallah canım detaylı da her sey iyi çıkacakGüzel pazarlar herkese anneler ( her kadın annedir)
Allah razı olsun canım. Benim kafa e okula 900 öğrencinin notunu girmekten gitmiş. 22 ocak demişim pazarmış24 ocak olacaktı.
Evet ayrıntılı bakacak doktorum. İnş her şey yolunda gider.
Senden umutluyum canım. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız. Değil mi @deeploneliness içime doğdumu Rabbim bilir tabi geliyor demi canım sen de olduğu gibi![]()
Canım 24 ocakta kaç haftalık olacaksin erken değil mi detaylı icinGüzel pazarlar herkese anneler ( her kadın annedir)
Allah razı olsun canım. Benim kafa e okula 900 öğrencinin notunu girmekten gitmiş. 22 ocak demişim pazarmış24 ocak olacaktı.
Senden umutluyum canım. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız. Değil mi @deeploneliness içime doğdumu Rabbim bilir tabi geliyor demi canım sen de olduğu gibi![]()
Ayyyy cnm benim hadi inşallah dediğin gibi yani hissettiğin gibi olurGüzel pazarlar herkese anneler ( her kadın annedir)
İnşallah dediğiniz gibi olur canımm ilginç bir süreç bizi bekliyor bakalım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanırGüzel, keyifli pazarlar hanımlar ♥. Inşallah canım detaylı da her sey iyi çıkacaksenin hislerine güveniyorum bebisun kankasi gelecek dedin o ay geldi
@u-mutlu lale den de en yakın zamanda güzel haberler alırız inş. Seni tedavinde yonlendirecek en doğru dru bulacağına eminim umutlu lale
![]()
Doğum yaklaştıkça öyle rüyalar görülüyomuş canım buralara kadar geldin artık çıkıcak bi şekilde minik stres yapmamaya çalış_Verda_ annen için çok sevindim,Rabbim başımızdan eksik etmesin onları.
Bende doğum yaklaştıkça saçma sapan rüyalar görmeye başladım korkudan
Dün gece suyum gelmiş fırlıyordum yataktan rüyamda hayırlısıyla bir doğursaydım şu stresten kurtulsaydım
Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin canım,beraber korkalımDoğum yaklaştıkça öyle rüyalar görülüyomuş canım buralara kadar geldin artık çıkıcak bi şekilde minik stres yapmamaya çalışnormal doğum mu olacak canım
Allahım kolay doğumlar versin canim insallah herşey yolunda gider :) bizim gelin de Yen'i Doğum yaptı normal yaptı çatı muayenesi yaptırmadı Doğuma kadar eğer yaptırırsam erken Doğum yaparım dedi yaptırmadı zaten ikinci doğumuydu sancısız doğurdu vallahi şaştık kaldık :) çünkü ilkinde hastaneyi inletmişti :)Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin canım,beraber korkalımÖyle de insan kendine mani olamıyor düşünmeden.Çatı muayenesi olmadım daha şimdilik normal duruyor,bende her gece rüyamda doğuruyorum
![]()
Amin canım Allah razı olsun semracım:))) çok güzel teselli verdin yengem ilkinde hastaneyii inletti diyerekAllahım kolay doğumlar versin canim insallah herşey yolunda gider :) bizim gelin de Yen'i Doğum yaptı normal yaptı çatı muayenesi yaptırmadı Doğuma kadar eğer yaptırırsam erken Doğum yaparım dedi yaptırmadı zaten ikinci doğumuydu sancısız doğurdu vallahi şaştık kaldık :) çünkü ilkinde hastaneyi inletmişti :)
Amin canım Allah razı olsun semracım:))) çok güzel teselli verdin yengem ilkinde hastaneyii inletti diyerek![]()
Canım 19 ama bebek 1 hafta önden gidiyor maşallah 20 haftalık olacak yani. 21. Hafta izmirde olacağım. Belki dönünce de yaptırabilirim. Ama 1 ay sonra gel dedi bana o da 24 ocağın olduğu hafta. Erken değil. Benim kendi doktorum bakacak.Canım 24 ocakta kaç haftalık olacaksin erken değil mi detaylı icin
Güzel, keyifli pazarlar hanımlar ♥. Inşallah canım detaylı da her sey iyi çıkacaksenin hislerine güveniyorum bebisun kankasi gelecek dedin o ay geldi
![]()
u-mutlu lale den de en yakın zamanda güzel haberler alırız inş. Seni tedavinde yonlendirecek en doğru dru bulacağına eminim umutlu lale
![]()
Tabi tabi öyledirAma ama :)
Acemiydi ondan :) erken gitmişiz suni sancıyı yiyince öyle oldu :) yoksa doğumu yine 10 dakika sürmüştü :)) yoksa bisi olmuyor yanı gördüm ben![]()
Olmadı canım burda. Karı seviyorum ama dışardaki insanları hayvanları düşündükçe artık hiç isteyorum canım. Yağmasa daha iyi. Yağmur yağsın ama kar yağmasın soğuk olmasın. Çok üzülüyorum aklıma geldikçe.Ayyyy cnm benim hadi inşallah dediğin gibi yani hissettiğin gibi olur
Öğretmenlerin de not derdi var dimi canım yaa her işin zorluğu var işte. Kar tatili oldu mu sizede24 Ocak a kadar heyecan dorukta demek
İnşallah dediğiniz gibi olur canımm ilginç bir süreç bizi bekliyor bakalım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır![]()
_Verda_ annen için çok sevindim,Rabbim başımızdan eksik etmesin onları.
Bende doğum yaklaştıkça saçma sapan rüyalar görmeye başladım korkudan
Dün gece suyum gelmiş fırlıyordum yataktan rüyamda hayırlısıyla bir doğursaydım şu stresten kurtulsaydım