• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayirli aksamlar kizlar.
Uzun zamandır şehir disindayim. Bi'kaç gündür

eşimde yanimda. .
Yarın sabah dönüyoruz evimize. Annemin durumu iyi çok şükür. . Sizler nasılsıniz? Hepinizi tek tek opuyorum. . SEVGİMLE . .

♡♡♡♡♡♡♡♡

Mor Seven Mor Seven sağol canım senin dürtmenle harekete geçtim biliyosun iyi de oldu:KK200:
Beybi nasıl büyüyo mu :KK46:
Çok güzel olmuş iyi yaptın canım. Bundan sonra artık hep güzellikler seni bulsun.
Beybi iyi büyüyor canım ne yapsın. Ocak 22 de gideceğim kalbi için inş her şeyi temiz çıkar.

Herkese iyi pazarlar canlar:KK200:
Hayirli aksamlar kizlar.
Uzun zamandır şehir disindayim. Bi'kaç gündür

eşimde yanimda. .
Yarın sabah dönüyoruz evimize. Annemin durumu iyi çok şükür. . Sizler nasılsıniz? Hepinizi tek tek opuyorum. . SEVGİMLE . .

♡♡♡♡♡♡♡♡
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Allah bir daha göstermesin hastalık dert keder inşallah:dua:
İst da kar altında kaldık her nerdeyseniz gelmeyin bence birkaç gün daha:KK45: hayırlı yolculuk olsun canım bnm çok öptüm seni:KK60:
Çok güzel olmuş iyi yaptın canım. Bundan sonra artık hep güzellikler seni bulsun.
Beybi iyi büyüyor canım ne yapsın. Ocak 22 de gideceğim kalbi için inş her şeyi temiz çıkar.
Amin canım hepimizi bulsun güzellikler inşallah:dua: 22 ocak mı çok heyecanlısındır. Kalbi derken detaylı mı baktırcaksın canım. Herşey güzel olacak sen merak etmee miniğin tadını çıkart ohh mis en güzel yerde o şimdi Allah korur:anneadayı: sağlıkla hayırlısıula 9 ayını doldurduktan sonra kucağına almak nasip olsun inşallah:dua:

Herkese iyi pazarlar canlar:KK200:

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Allah bir daha göstermesin hastalık dert keder inşallah:dua:
İst da kar altında kaldık her nerdeyseniz gelmeyin bence birkaç gün daha:KK45: hayırlı yolculuk olsun canım bnm çok öptüm seni:KK60:

Amin canım hepimizi bulsun güzellikler inşallah:dua: 22 ocak mı çok heyecanlısındır. Kalbi derken detaylı mı baktırcaksın canım. Herşey güzel olacak sen merak etmee miniğin tadını çıkart ohh mis en güzel yerde o şimdi Allah korur:anneadayı: sağlıkla hayırlısıula 9 ayını doldurduktan sonra kucağına almak nasip olsun inşallah:dua:

Güzel pazarlar herkese anneler ( her kadın annedir):KK200:

Allah razı olsun canım. Benim kafa e okula 900 öğrencinin notunu girmekten gitmiş. 22 ocak demişim pazarmış :KK53: 24 ocak olacaktı.
Evet ayrıntılı bakacak doktorum. İnş her şey yolunda gider.
Senden umutluyum canım. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız. Değil mi @deeploneliness içime doğdumu Rabbim bilir tabi geliyor demi canım sen de olduğu gibi :KK16::KK200:

Allah razı olsun canım. Benim kafa e okula 900 öğrencinin notunu girmekten gitmiş. 22 ocak demişim pazarmış :KK53: 24 ocak olacaktı.
Senden umutluyum canım. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız. Değil mi @deeploneliness içime doğdumu Rabbim bilir tabi geliyor demi canım sen de olduğu gibi :KK16::KK200:
Güzel, keyifli pazarlar hanımlar ♥. Inşallah canım detaylı da her sey iyi çıkacak :KK66: senin hislerine güveniyorum bebisun kankasi gelecek dedin o ay geldi :KK66: @u-mutlu lale den de en yakın zamanda güzel haberler alırız inş. Seni tedavinde yonlendirecek en doğru dru bulacağına eminim umutlu lale :KK66:

Canım 24 ocakta kaç haftalık olacaksin erken değil mi detaylı icin

Ayyyy cnm benim hadi inşallah dediğin gibi yani hissettiğin gibi olur :KK200:
Öğretmenlerin de not derdi var dimi canım yaa her işin zorluğu var işte. Kar tatili oldu mu sizede:KK45: 24 Ocak a kadar heyecan dorukta demek:KK75:
Güzel, keyifli pazarlar hanımlar ♥. Inşallah canım detaylı da her sey iyi çıkacak :KK66: senin hislerine güveniyorum bebisun kankasi gelecek dedin o ay geldi :KK66: @u-mutlu lale den de en yakın zamanda güzel haberler alırız inş. Seni tedavinde yonlendirecek en doğru dru bulacağına eminim umutlu lale :KK66:
İnşallah dediğiniz gibi olur canımm ilginç bir süreç bizi bekliyor bakalım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır:dua:

_Verda_ _Verda_ annen için çok sevindim,Rabbim başımızdan eksik etmesin onları.
Bende doğum yaklaştıkça saçma sapan rüyalar görmeye başladım korkudan :KK61:
Dün gece suyum gelmiş fırlıyordum yataktan rüyamda hayırlısıyla bir doğursaydım şu stresten kurtulsaydım
Doğum yaklaştıkça öyle rüyalar görülüyomuş canım buralara kadar geldin artık çıkıcak bi şekilde minik stres yapmamaya çalış:KK46::KK70:normal doğum mu olacak canım

Doğum yaklaştıkça öyle rüyalar görülüyomuş canım buralara kadar geldin artık çıkıcak bi şekilde minik stres yapmamaya çalış:KK46::KK70:normal doğum mu olacak canım
Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin canım,beraber korkalım :pÖyle de insan kendine mani olamıyor düşünmeden.Çatı muayenesi olmadım daha şimdilik normal duruyor,bende her gece rüyamda doğuruyorum:confused:

Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin canım,beraber korkalım :pÖyle de insan kendine mani olamıyor düşünmeden.Çatı muayenesi olmadım daha şimdilik normal duruyor,bende her gece rüyamda doğuruyorum:confused:
Allahım kolay doğumlar versin canim insallah herşey yolunda gider :) bizim gelin de Yen'i Doğum yaptı normal yaptı çatı muayenesi yaptırmadı Doğuma kadar eğer yaptırırsam erken Doğum yaparım dedi yaptırmadı zaten ikinci doğumuydu sancısız doğurdu vallahi şaştık kaldık :) çünkü ilkinde hastaneyi inletmişti :)

Allahım kolay doğumlar versin canim insallah herşey yolunda gider :) bizim gelin de Yen'i Doğum yaptı normal yaptı çatı muayenesi yaptırmadı Doğuma kadar eğer yaptırırsam erken Doğum yaparım dedi yaptırmadı zaten ikinci doğumuydu sancısız doğurdu vallahi şaştık kaldık :) çünkü ilkinde hastaneyi inletmişti :)
Amin canım Allah razı olsun semracım:))) çok güzel teselli verdin yengem ilkinde hastaneyii inletti diyerek:-)

Canım 24 ocakta kaç haftalık olacaksin erken değil mi detaylı icin
Canım 19 ama bebek 1 hafta önden gidiyor maşallah 20 haftalık olacak yani. 21. Hafta izmirde olacağım. Belki dönünce de yaptırabilirim. Ama 1 ay sonra gel dedi bana o da 24 ocağın olduğu hafta. Erken değil. Benim kendi doktorum bakacak.
Sen ne zaman gideceksin ki

Güzel, keyifli pazarlar hanımlar ♥. Inşallah canım detaylı da her sey iyi çıkacak :KK66: senin hislerine güveniyorum bebisun kankasi gelecek dedin o ay geldi :KK66: u-mutlu lale u-mutlu lale den de en yakın zamanda güzel haberler alırız inş. Seni tedavinde yonlendirecek en doğru dru bulacağına eminim umutlu lale :KK66:

Kanki ne yapıyor mide bulantılarına devam mı ?
İnşallah inanıyorum içimdeki hise zamanını Rabbim bilir ama gelecek inşallah bebeği.
Ben hala kendi yaptığım şeyleri yiyemiyorum ne olacak bilmiyorum. 1,5 kilo almışım. Sabah iyi yemeye başladım ama ne yiyeceğimi şaşırdım.

:olamaz:Ama ama :)
Acemiydi ondan :) erken gitmişiz suni sancıyı yiyince öyle oldu :) yoksa doğumu yine 10 dakika sürmüştü :)) yoksa bisi olmuyor yanı gördüm ben :KK45:
Tabi tabi öyledir:110: çevirme şimdi artık söyledin söyliceğinii:63: :)))
Şaka bir yana :) Rabbim yardımcımız olsun herkese hamile kalmayı ve sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsinn:nazar:

Ayyyy cnm benim hadi inşallah dediğin gibi yani hissettiğin gibi olur :KK200:
Öğretmenlerin de not derdi var dimi canım yaa her işin zorluğu var işte. Kar tatili oldu mu sizede:KK45: 24 Ocak a kadar heyecan dorukta demek:KK75:

İnşallah dediğiniz gibi olur canımm ilginç bir süreç bizi bekliyor bakalım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır:dua:
Olmadı canım burda. Karı seviyorum ama dışardaki insanları hayvanları düşündükçe artık hiç isteyorum canım. Yağmasa daha iyi. Yağmur yağsın ama kar yağmasın soğuk olmasın. Çok üzülüyorum aklıma geldikçe.

İnşalah canım güzellikler hepimizi bulsun

_Verda_ _Verda_ annen için çok sevindim,Rabbim başımızdan eksik etmesin onları.
Bende doğum yaklaştıkça saçma sapan rüyalar görmeye başladım korkudan :KK61:
Dün gece suyum gelmiş fırlıyordum yataktan rüyamda hayırlısıyla bir doğursaydım şu stresten kurtulsaydım

Canım sana Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inş.
Anneler başka. Keşke hayatta olsaydı eksikliğini hissediyorum. Rabbim başınızdan eksik etmesin hiçbirinizin.

Back