Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım sana Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inş.
Anneler başka. Keşke hayatta olsaydı eksikliğini hissediyorum. Rabbim başınızdan eksik etmesin hiçbirinizin.
Amin canım cümlemize inşaallah. Başın sağolsun öyleler gerçekten.Annesizliği yaşamış biri olarak senin yavruna çok güzel bir anne olacağına eminim.

Amin canım cümlemize inşaallah. Başın sağolsun öyleler gerçekten.Annesizliği yaşamış biri olarak senin yavruna çok güzel bir anne olacağına eminim.
Teşekkür ederim canım inşallah. Rabbim hepimize yavrularıyla birlikte geçireceği sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Oy masaAllah paşaya bana bişey demedi canım bu ay sonu normal kontrole gidecem o zaman tarih verir sanirim..
Tam o zaman başlıyor sanırım detayli ultrason tarihi..
Çok heyecanlı yaa bir önce bende girmek istiyorum detayliya

Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin canım,beraber korkalım Öyle de insan kendine mani olamıyor düşünmeden.Çatı muayenesi olmadım daha şimdilik normal duruyor,bende her gece rüyamda doğuruyorum
Amin canımm.. her süreci birlikte geçiriyoruz burada inşallah bizlerdr sizin arkanızdan gelip sizin tecrübelerinizden faydalanırız.. bilinç altın üstün şuan bu konuya odaklı olduğu için normal o kabusları görmen ama inşallah rüya gibi güzel ve kolay bi doğum yaparsın sen bile şaşırırsın
Sorma canım bu soğuklarda bizler sıcak evlerimizde otururken hep aklımdaydı dışardaki insanlar hayvanlar keşke elden gelsede hepsine yardımcı olabilsek Allah yardımcıları olsun

Canım doğumun hayırlısı ile güzel geçecek ins. her doğum kendine özeldir. O kadar sancıdan sonra o bebeği saglikla kucağına aldığında çektiğin tüm sıkıntılar uçup gidecek sonlara dogru hurma yemeni tavsiye ederim. Doğumu kolaylaştırıyormus. Bir de yürüyüş. .

Insallah canim benim. Bulantılar devam. Kilo alamadım hala. -1 ile devam ediyorum. Sabah yiyebiliyorum ben de Allah'tan

Ya kızlar bisi sorcam yine :)
İki gündür kasiklarim agriyo ve bebek hareketleri azaldı gibi baya bi moralim bozuktu sma Allah'a şükür bugün oynadi sipa ama baya korkuttu Çarşamba günü doktora gitmeyi planlıyorum malum havalar kötü insallah herşey yolundadır. Normal mi ki acaba bu agrilar

Hadi bakalım hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah canım.

Şuan 10. Gün canım cuma sabah sağlık ocağında kan testi yaparım diye planladım eşim hafta sonu normal test yapcam diye biliyo belki pozitif çıkarsa sürpriz yapayım diyorum benle aynı gün aşılama olan bi abla var doktor 12 gün sonra kan testi yapabilirsin demiş o umutla düşünüyorum acaba daha erken yaptırsam mı diye içim içime sığmıyo çatlıcam

Sağol canım aminn cümlemiz için kolay doğumlar olsun,sorma teyzesi çok yaramaz özellikle geceleri sabahlıyor:)
amin canım Allah razı olsun,en kısa zamanda sizden de hayirli haberler gelecek Allahın izniyle
İnşallah canım çok sağol. Hurma aldım yemek için,yürüyüşte havalar soğuk Şansıma:) elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Canım ben 13.gün idrar testinde pozitif görmüştüm ozanan adetimden beş gün önce öğrenmiştim.
Seni anlıyorum çok heyecanlı ve tatlı stres bu günler..
İnşaAllah güzel haberler vereceksin bizlere

Semracım şimdi bende seni korkuturdum ama kıyamam ayaklarını sıcak tutmaya çalış,bende de oluyordu bebek büyüdüğü için,uzanıp ayaklarının altına yastık koy,soluna yat ama şiddetliyse doktora görün tabi

Canim benim ya ben seni korkutmak icin demedim ki
Ah bi yatabilsem kemiklerim agriyor kilom fazla cok yemiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum 8 kilo aldım devam da ediyor anlamıyorum diyete girecem az kaldı vücut bu kadar ağırlığa aliskin degil kemiklerim kaburgalarım fena
Oysaki ilk aylar hiç almadım doktora bunu da soracağım kesin :)

Şaka yapıyorum canım:) ben 54 le hamile kaldım 67 yim şimdi,kaburgalarımın ağrısı bebek baş aşağı dönünce geçti:) sor doktora gerekirse diyetisyenede danış,ben ilk kez hayatımda bu kilodayım herkes tam olmuşsun desede kendimi taşıyamıyorum

Hayırlı akşamlar kızlar

derandiren kuzum korkma Allah'ın izniyle bir avazda kurtulacaksın. Rabbim kolayca atlatmanı nasip etsin. Kendine ne kadar az stres yaparsan o kadar kolay olur senin için. Hem stres bebeğine de yansır...

Ayrıca 36. haftadan itibaren ahududu yaprağı çayı içebilirsin o da doğumu kolaylaştırıyor ve perine masajı tavsiye ediliyor.

Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun, hamişlere kolay doğum nasip etsin inşallah.

Not: benim cadı karnımdayken ayaklarıyla kavurgalarımı bastırıyordu belki sizinkisi de öyle bir şeydir.

Ebrulim sağol canım benim aminn.
Allah kızını sana,bizimkileride bize bağışlasın.Elde değil işte saçma sapan rüyalar görüyorum:) bu arada sen normalmi yaptin doğumu

Senin kilon normal canim gayet iyi almışsın hatta :) ben 67 kiloydum suan 74 kiloyum boyumda kısa bildiğin tam bir davul oldum sürekli bi acıkma halim var ne mide bulantısı nede başka bisi oldu maasallah yememde sıkıntı olmadı hiç :) kesin konuşmalıyım yoksa hem bebek icin hemde benim icin zor olacak şimdiden uyuyamıyorum kemiklerimin agrisindan sonrasını düşünemiyorum bile tek tesellim bebek iyi :)

Bebek hep iyi olsun:) sende bolca su iç ve hareket halinde ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…