- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
CanımsınSüpersin :))
Sağol canımm Amin inşallah hep güzel şeyler yaşayalımmBen 4 ay annemde kaldım, anneannem de burdaydı yani yemekler o biçimdi :) zayıflamaya fırsatım olmadı henüz. 17 kilo aldım, doğumdan sonra 8i hemen gitti gerisi ellerinden öper :))) artık yavaştan gittikçe çalışmalarına başlayacağım.
Çok yakışmış gülüm İnşallah güzel şeylerin başlangıcı olsun
Aminn alpicim sen umutluydun bak oldu inşallah darısı geridr bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana
Canım benim yaa son zamanda ne kadarda yoğun ve üzücü şeylerle uğraştın. İnşallah mükafatı çok güzel olur senin için Rabbim bebeğini nasip edersagol canim cok sükür anneannem annem bugün bitti anneannim dr islerini hallettik 10 gündür burdalar . kayinvalidem var simdi bir haftadir bi iki güne gidecek cok yorulmus hirpalanmis hissediyorum kendimi her acidan
Dimi yaa oh bencede içim ferahladıu-mutlu lale ohhh bee ne guzel olmus canim iyi yapmissin
@hsevda tatlim seni cok merak ediyordum Rabbim yardımcın olsun insaAllah.herkesin dediği gibi eşinle kendine vakit ayırmak size çok iyi gelecek..
@gzm43 canım kaç gün kaldı teste
Canım içinizi karartmak gibi olmasın ama biz işyerinde toplu tarama ve aşı yaptırdık koca koca adamlar aşıdan korkudan öldüAl_pi arkadaşımla konuşmuştum o aşı çok fena bir hafta kolumu bile kaldiramadim dedi
Kızlar öyle mı gerçekten
Bazılarının kolları biraz kızardı ve şişti. İnşallah sizlerde olmaz ama olsun siz anasınız be aşamalardan geçip de geldiniz buralara size hiiiç bişeycik olmaz Allahın izniyle @Al_pi senin içinde geçerli bu dediğim