• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canımsın:KK60:
Ben 4 ay annemde kaldım, anneannem de burdaydı yani yemekler o biçimdi :) zayıflamaya fırsatım olmadı henüz. 17 kilo aldım, doğumdan sonra 8i hemen gitti gerisi ellerinden öper :))) artık yavaştan gittikçe çalışmalarına başlayacağım.

Çok yakışmış gülüm ❤️ İnşallah güzel şeylerin başlangıcı olsun
Sağol canımm Amin inşallah hep güzel şeyler yaşayalımm:KK200:
Aminn alpicim sen umutluydun bak oldu inşallah darısı geridr bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana:dua:

sagol canim cok sükür anneannem annem bugün bitti anneannim dr islerini hallettik 10 gündür burdalar . kayinvalidem var simdi bir haftadir bi iki güne gidecek cok yorulmus hirpalanmis hissediyorum kendimi her acidan
Canım benim yaa son zamanda ne kadarda yoğun ve üzücü şeylerle uğraştın. İnşallah mükafatı çok güzel olur senin için Rabbim bebeğini nasip eder:dua:
u-mutlu lale u-mutlu lale ohhh bee ne guzel olmus canim iyi yapmissin :KK66:

@hsevda tatlim seni cok merak ediyordum Rabbim yardımcın olsun insaAllah.herkesin dediği gibi eşinle kendine vakit ayırmak size çok iyi gelecek..

@gzm43 canım kaç gün kaldı teste :-)
Dimi yaa oh bencede içim ferahladı:KK76:
Al_pi Al_pi arkadaşımla konuşmuştum o aşı çok fena bir hafta kolumu bile kaldiramadim dedi:KK17::rolleyes:
Kızlar öyle mı gerçekten :KK66:
Canım içinizi karartmak gibi olmasın ama biz işyerinde toplu tarama ve aşı yaptırdık koca koca adamlar aşıdan korkudan öldü:KK70:
Bazılarının kolları biraz kızardı ve şişti. İnşallah sizlerde olmaz ama olsun siz anasınız be aşamalardan geçip de geldiniz buralara size hiiiç bişeycik olmaz Allahın izniyle:KK66: @Al_pi senin içinde geçerli bu dediğim:KK66:

Günaydın güzeller ❤
Semra24 Semra24 cnm büyük ihtimalhavalardandır bnmde çok catlıyor yanımda hep o çatlak önleyici kremler lipsticlerden var... bnmde karnım dünden beri çok kaşınıyor.... çatlak oluştumu sende şimdilik görünürde bişe yok gibi bnm :süslü:
derandiren derandiren saol Cnm bnm, prensesler çoğaldı maşallah darısı tüm isteyenlere olur inşalllllllah :dua: sen nasılsın? Nasıl gidiyor hzrlıkların ne alemde :KK66:
Canım etiketlemişsin ama görmemişim:) dualarına yürekten aminn diyorum.
Bende bebeğe hazırlık bitti canım sadece ev temizliği kaldı,pazartesi mutfak için biri gelecek diğer yerleride görümcem yapacak. Bekliyoruz artık söylenmek gibi olmasın zaten uzun süredir uyku haram:)
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin darısı arkadaşlarımızın başına olsun tezzz zamanda

Kızlar az önce haberlerde izledim yeni doğmuş bebeği çöp poşetine koyup sokağa bırakmışlar bebek donarak ölmüş nasıl içim sızladı anlatamam biz olsun diye ne kadar çabalarken kimiside çöpe atıyo. Allahım sen büyüksün:KK43:

Kızlar az önce haberlerde izledim yeni doğmuş bebeği çöp poşetine koyup sokağa bırakmışlar bebek donarak ölmüş nasıl içim sızladı anlatamam biz olsun diye ne kadar çabalarken kimiside çöpe atıyo. Allahım sen büyüksün:KK43:
Allah öyle insanları ıslah etsin canım ne diyelim caniler. Öylelerinin dölü kurusun
Bu arada yeni farkettim ters lale yerine umutlu lale olmuşsun:) çok yakışmış umudumuz hiç bitmesin ;)

Semra24 Semra24 benimde ellerim ağrıyor doktor magnezyum önerdi tam geçmesede hafifletiyor,birde ben hindistan cevizi yağı sürüyorım çatlaklar için aktardan almiştim
Aynen canim ya cok olmasa da azaldı biraz :) bende Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama yüksek ihtimal çatlarım zaten kilo alıp vermekten çatlaklarım vardı şimdi de olur hiç kaçarı Yok:)

Bende izledim o haberi eşim hemen kapattı lanet okuyup :(

Allah öyle insanları ıslah etsin canım ne diyelim caniler. Öylelerinin dölü kurusun
Bu arada yeni farkettim ters lale yerine umutlu lale olmuşsun:) çok yakışmış umudumuz hiç bitmesin :KK66:

Bende izledim o haberi eşim hemen kapattı lanet okuyup :KK43:
Ne garip bi hayat işte Allah imtihanları kazanmayı nasip etsin.. spiralle hamile kalan ni arkadaşım var 3. Ye hamile bana dedi ki olmaması senin imtihanın, 2 küçük çocuğum var olması da bnm imtihanım.. Allah imtihanları kazanmayı nasip etsin başka diyecek söz yok.. belki de o bebek de bi şekilde onun imtihanıydı ama sonuç ortada..

Ayy benim bünye agritir sanırım doktor geçen bir iğne verdi kahverengi akıntım olunca 3gundur geçmedi ağrısı popomun :-)

Heheh yesinler onun ayaklarını :)
Oturmaya başlamıştır zaten artık minnoş.
Ben de iyiyim eşimi bekliyorum annemleri eve bıraktı da.
Oğlusum da uyuyor uyanır tam yemek yerken :)
Evet cnm oturumca ilk iş corabini çıkarmak gerci yatarkende çıkarıyor :). Bebekler yemek kokusunu aliyor .

Canımsın:KK60:

Sağol canımm Amin inşallah hep güzel şeyler yaşayalımm:KK200:

Aminn alpicim sen umutluydun bak oldu inşallah darısı geridr bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana:dua:

Canım benim yaa son zamanda ne kadarda yoğun ve üzücü şeylerle uğraştın. İnşallah mükafatı çok güzel olur senin için Rabbim bebeğini nasip eder:dua:

Dimi yaa oh bencede içim ferahladı:KK76:

Canım içinizi karartmak gibi olmasın ama biz işyerinde toplu tarama ve aşı yaptırdık koca koca adamlar aşıdan korkudan öldü:KK70:
Bazılarının kolları biraz kızardı ve şişti. İnşallah sizlerde olmaz ama olsun siz anasınız be aşamalardan geçip de geldiniz buralara size hiiiç bişeycik olmaz Allahın izniyle:KK66: @Al_pi senin içinde geçerli bu dediğim:KK66:
Sen ne guzel bir lalesin öyle :KK53: gel bi koklayam anam :KK70::KK36:

Kiz o progestan ignesidir o cok fena iste . G.tumde g.tum diye esimin basini etini yemisligim vardir :-)
O iğneden 3 ay yedim ben :)) o degil de canim yolculuğa çıkıyorum diye doktorum bana dusuk onleyeci bir igne yazmıştı haftalık bir igneymis aman allahım böyle birşeyi daha önce görmedim duymadım bütün gun boyunca canim yanmıştı :(

derandiren derandiren bu arada sağol canım bende sevdim :KK45:.. umudumuz olmasa yaşayamayız işte insanız Allah var umut var :KK200:

İsmin çok güzel olmuş. :KK200:

Gününüz aydın olsun inşallah. Rabbim bize ve ülkemize rahatlık,huzur getirsin gönlümüzdekini tez zamanda verip hakkımızda hayırlı kılsın.

Back