- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım gülüm okurum belli mi olur vesile olur belki birimize![]()
umutLatahzen canim ben kisa yattigim yerden okuyacagim dualara katilabilirim simdilik .. Bu duada yokum ama senin siranda senin icin okumaya calisacagim
![]()
Nur_hasret bende katilirim yazmis onu gormedin sanirim listeye eklememissin ..
1u-mutlu lale
2vesselam_
3Kartanesi_26
4Ebush_354
5umutLatahzen
6 @Saadetim33
7Nur_hasret
Kızlar güncel liste bu
Baska kacirdigim ismini görmedigim varsa kusuruma bakmasın beni etiketleyin emi..
Önemli değil canım :)Tamam canım olsun hic sorun degil.. icimden oyle gecti katilmak isteyen olursa okuyalim diye dusundum.. sen yatarak mi.gecirceksin gebeliğini bu arada ?
Evet gormemistim iyi oldu soyledigin canim her bildirim.gelmiyo bana sayfa arasnda bakindim ama kaçırmışımNur_hasret i kusura bakma canm ekliyorum hemen :)
Yok canim yatarak gecirmiyorum sukur iyiyim ama bulantim cok sabahtan aksama kadar kafami kaldiramiyorum aksam iyiyim sukur .. O yuzden okurum deyip okumam gunaha girmeyeyim ..Tamam canım olsun hic sorun degil.. icimden oyle gecti katilmak isteyen olursa okuyalim diye dusundum.. sen yatarak mi.gecirceksin gebeliğini bu arada ?
Evet gormemistim iyi oldu soyledigin canim her bildirim.gelmiyo bana sayfa arasnda bakindim ama kaçırmışımNur_hasret i kusura bakma canm ekliyorum hemen :)
Yok canim yatarak gecirmiyorum sukur iyiyim ama bulantim cok sabahtan aksama kadar kafami kaldiramiyorum aksam iyiyim sukur .. O yuzden okurum deyip okumam gunaha girmeyeyim ..
Icinden gectiyse insallah rabbim guzel haberler almanida nasip eder.. Insallah kalbine ferahlik versin okudukca ..
O ne amaçla yaptığımı biliyo onun için pek anlamı yokdaha ne istiyo esin istemeden sapiyosun
. hamaratlik kalmadi pink artik Pasakli
![]()
Amacını belli etme sende seni ozledim 1 gun bile olmasa özlüyorum deO ne amaçla yaptığımı biliyo onun için pek anlamı yokçocuklu pink ondan pasaklı yoksa ne hamarat olduğunu ne yemeklee pişirdiğini biliyom kocana
![]()
Mrb. bence acele degil yeterli bir sure insallah hemen olumlu sonuç alirsinizKızlar günaydınnn
Az önce doktorumla konuştum bu ay aşılama ile başlangıcı yapıyoruz nasipse.Normalde ocak şubat gibi yapalım diyoduk ama eşimin iş değişikliği var yeni işten izin almasın bu ay bitsin dedik kimyasal gebeliğin üstünden 1 yıl geçti acele etmiyorum dmi aşılama yaptırmalı mıyım siz ne düşünüyosunuz
İnşallah ya bugün o kadar duygusalım ki gözyaşlarım ucunda duruyo kendimi böyle sözlerle rahatlatmaya çalışıyorum artıkMrb. bence acele degil yeterli bir sure insallah hemen olumlu sonuç alirsiniz![]()
Cok bile beklemissin canim.. Ben 6 ay ara vermistim oda mecburiyetten doktora kalsa 2 adet gecince gel demisti ..Kızlar günaydınnn
Az önce doktorumla konuştum bu ay aşılama ile başlangıcı yapıyoruz nasipse.Normalde ocak şubat gibi yapalım diyoduk ama eşimin iş değişikliği var yeni işten izin almasın bu ay bitsin dedik kimyasal gebeliğin üstünden 1 yıl geçti acele etmiyorum dmi aşılama yaptırmalı mıyım siz ne düşünüyosunuz
Yeni tedavi heyecaninin duygusalligi çökmüş uzerine . bak esininde isi degisiyormus yeni is yeni hayat yeni tedavi ve karninda minik bir mucize inşallah rabbim nasip ederİnşallah ya bugün o kadar duygusalım ki gözyaşlarım ucunda duruyo kendimi böyle sözlerle rahatlatmaya çalışıyorum artık![]()
Nasilsin gebis hamis 2 canliCok bile beklemissin canim.. Ben 6 ay ara vermistim oda mecburiyetten doktora kalsa 2 adet gecince gel demisti ..
Guzel bir baslangic olsun sana bebegini kavustursun insallah .. Igne ile mi asilama yapacak birsey dedimi ..
Evet canım günlük iğneler kullanıcaz dedi adetten en geç 14 gün içinde aşılamayı yapıyoruz yumurtlama tamamlanıyo dediCok bile beklemissin canim.. Ben 6 ay ara vermistim oda mecburiyetten doktora kalsa 2 adet gecince gel demisti ..
Guzel bir baslangic olsun sana bebegini kavustursun insallah .. Igne ile mi asilama yapacak birsey dedimi ..
Evet hep öyle umut etmiştik ayyyYeni tedavi heyecaninin duygusalligi çökmüş uzerine . bak esininde isi degisiyormus yeni is yeni hayat yeni tedavi ve karninda minik bir mucize inşallah rabbim nasip ederumudunu yitirme olumlu dusun olumlu olsun
![]()
Hersey güzel olacak. kimyasalda olsa gebe kalmissin demekki kontrollü oldugunda daha iyi olacak hersey....Evet hep öyle umut etmiştik ayyyne olduğumu anlayamadım heralde dediğin gibi heycandan böyle oldum