Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Slm kızlar :) arkadaşım doğum yaptı onun yanındaydım bu ara, bi de malum üzücü olaylar Kandil derken yazamadım bi süre nasılsınız. Bi de ahkaf suresine dahil olurum ben de inşallah

umutLatahzen umutLatahzen canim ben kisa yattigim yerden okuyacagim dualara katilabilirim simdilik .. Bu duada yokum ama senin siranda senin icin okumaya calisacagim :KK66: Nur_hasret Nur_hasret bende katilirim yazmis onu gormedin sanirim listeye eklememissin ..

Tamam canım olsun hic sorun degil.. icimden oyle gecti katilmak isteyen olursa okuyalim diye dusundum.. sen yatarak mi.gecirceksin gebeliğini bu arada ?
Evet gormemistim iyi oldu soyledigin canim her bildirim.gelmiyo bana sayfa arasnda bakindim ama kaçırmışım Nur_hasret Nur_hasret i kusura bakma canm ekliyorum hemen :)

1 u-mutlu lale u-mutlu lale
2 vesselam_ vesselam_
3 Kartanesi_26 Kartanesi_26
4 Ebush_354 Ebush_354
5 umutLatahzen umutLatahzen
6 @Saadetim33
7 Nur_hasret Nur_hasret

Kızlar güncel liste bu
Baska kacirdigim ismini görmedigim varsa kusuruma bakmasın beni etiketleyin emi..
Tamam canım olsun hic sorun degil.. icimden oyle gecti katilmak isteyen olursa okuyalim diye dusundum.. sen yatarak mi.gecirceksin gebeliğini bu arada ?
Evet gormemistim iyi oldu soyledigin canim her bildirim.gelmiyo bana sayfa arasnda bakindim ama kaçırmışım Nur_hasret Nur_hasret i kusura bakma canm ekliyorum hemen :)
Önemli değil canım :)

Yok canim yatarak gecirmiyorum sukur iyiyim ama bulantim cok sabahtan aksama kadar kafami kaldiramiyorum aksam iyiyim sukur .. O yuzden okurum deyip okumam gunaha girmeyeyim ..
Icinden gectiyse insallah rabbim guzel haberler almanida nasip eder.. Insallah kalbine ferahlik versin okudukca ..

Yok canim yatarak gecirmiyorum sukur iyiyim ama bulantim cok sabahtan aksama kadar kafami kaldiramiyorum aksam iyiyim sukur .. O yuzden okurum deyip okumam gunaha girmeyeyim ..
Icinden gectiyse insallah rabbim guzel haberler almanida nasip eder.. Insallah kalbine ferahlik versin okudukca ..

Amin canim amiin cok sagol..
Yattigim yerden diyince yatiyosun hep sandim güzel bulantilar olsun onlari hayal ettik hep:) Allah saglik sihat versin sana da canım..

Kızlar günaydınnn
Az önce doktorumla konuştum bu ay aşılama ile başlangıcı yapıyoruz nasipse.Normalde ocak şubat gibi yapalım diyoduk ama eşimin iş değişikliği var yeni işten izin almasın bu ay bitsin dedik kimyasal gebeliğin üstünden 1 yıl geçti acele etmiyorum dmi aşılama yaptırmalı mıyım siz ne düşünüyosunuz

Kızlar günaydınnn
Az önce doktorumla konuştum bu ay aşılama ile başlangıcı yapıyoruz nasipse.Normalde ocak şubat gibi yapalım diyoduk ama eşimin iş değişikliği var yeni işten izin almasın bu ay bitsin dedik kimyasal gebeliğin üstünden 1 yıl geçti acele etmiyorum dmi aşılama yaptırmalı mıyım siz ne düşünüyosunuz
Mrb. bence acele degil yeterli bir sure insallah hemen olumlu sonuç alirsiniz ;)

Kızlar günaydınnn
Cok bile beklemissin canim.. Ben 6 ay ara vermistim oda mecburiyetten doktora kalsa 2 adet gecince gel demisti ..
Guzel bir baslangic olsun sana bebegini kavustursun insallah .. Igne ile mi asilama yapacak birsey dedimi ..

İnşallah ya bugün o kadar duygusalım ki gözyaşlarım ucunda duruyo kendimi böyle sözlerle rahatlatmaya çalışıyorum artık :KK43:
Yeni tedavi heyecaninin duygusalligi çökmüş uzerine . bak esininde isi degisiyormus yeni is yeni hayat yeni tedavi ve karninda minik bir mucize inşallah rabbim nasip eder ;)umudunu yitirme olumlu dusun olumlu olsun ;)

Cok bile beklemissin canim.. Ben 6 ay ara vermistim oda mecburiyetten doktora kalsa 2 adet gecince gel demisti ..
Guzel bir baslangic olsun sana bebegini kavustursun insallah .. Igne ile mi asilama yapacak birsey dedimi ..
Evet canım günlük iğneler kullanıcaz dedi adetten en geç 14 gün içinde aşılamayı yapıyoruz yumurtlama tamamlanıyo dedi

Yeni tedavi heyecaninin duygusalligi çökmüş uzerine . bak esininde isi degisiyormus yeni is yeni hayat yeni tedavi ve karninda minik bir mucize inşallah rabbim nasip eder :KK66:umudunu yitirme olumlu dusun olumlu olsun :KK66:
Evet hep öyle umut etmiştik ayyy :KK61:ne olduğumu anlayamadım heralde dediğin gibi heycandan böyle oldum

Back