Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Belirtiyor hiç kafana takma bence çünkü bende hiçbir belirti yaşamadim adam akıllı buna şükür diyorum az miden bulandı göğüs hassasiyeti vardı bu kadar.
Hepsi uçtu gitti :KK66:
Güzel haberler verirsin insaAllah minigin ben burdayım dicek o muhteşem sesiyle :)
inş canım benim Allah yardımcımız olsun inş duyarım pıtpıtları :)

IMG_2758.JPG
Kafayı dağıtmak icin birebir :)

İyi akşamlar herkese kızlar.. bu ara çok yoğunum hiç vaktim yok topiğe bile girio bakamıyorum :(
@umutLatahzen canım duayı bu hafta yaparsak ben katılamam ptesi gününe kadad yoğunluğum devam edicek sonrası Allah Kerim..

Amacını belli etme sende seni ozledim 1 gun bile olmasa özlüyorum de :dondurma::KK45:. beni utandiriyosun :oops:. bide gunaydin :KK19::KK5:
Canım benim biraz geç oldu ama iyi geceler diyim bende sana:)
Ben öle politik olamıyorum kız içim neyse dışımda bir:)
Ayrıca utanılcak bişey yok tatlış pink hamarat pink anne pink mucukk.. şu emojilerden bile koyamıyom yorgunluktan idare et :D

iyi geceler kizlar nasilsiniz. dedem geldi bugün ilk radyoterapisini aldi kanser kemiklerede yayilmis maalesef cok agrisi var. radyoterapi 10 gün sürecek sonrasinda kemoterapiye baslanacak rabbim tüm hastalarla birlikte dedeme e sifa versin insallah.

iyi geceler kizlar nasilsiniz. dedem geldi bugün ilk radyoterapisini aldi kanser kemiklerede yayilmis maalesef cok agrisi var. radyoterapi 10 gün sürecek sonrasinda kemoterapiye baslanacak rabbim tüm hastalarla birlikte dedeme e sifa versin insallah.
Canım çok çok geçmiş olsun grip gibi birşey oldu bu hastalık yaa :( amin amin Yarabbim tüm hastalara şifa ver insAllah
Rabbim yar ve yardımcısı olsun Rabbim Şafi adıyla şifasini versin dececigininde insaAllah.:dua:

Son düzenleme:
Kızlar herkese selam nasılsınız?
Bebişten fırsat bulamıyorum bu ara, bir de dün baya huzursuzdu gazdan kıvrandı sürekli yavrum. İnşallah bugün sancı Çekmez.
Gecmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah.

Haticecim geçmiş olsun, Allah şifa versin dedeciğine.

Günaydın kızlar...
gzm43 gzm43 cnm hayırlı olsun tedavin şimdiden inşallah gebelik ile sonuçlanır ;)
Saye- Saye- Cnm coook geçmiş olsun Rabbim şifasını versin dedenin... sen nasılsın?
hamaratcann hamaratcann gzlim iyi düşün hep inşallah o pıtpıtları duyacaksın... bizide hbrdar et olur mu?
TaeYang TaeYang oyyy minik kuzu ya...bnm için kokla annesi inşallah son olur o sancılar...
@deeploneliness cnm naptın gittinmi dr a? Herşey yolundadır inşallah...

Günaydin kizlar .. Ikili test yaptiranlar ne kadar ücret ödedigini hatirliyor mu ?
Tabi profa gidenler degil özel hastaneye gidenler ..

Canim benim çok geçmiş olsun :( allahım acil şifalar versin dedene ve tum hastalara
Bende kendi dedemden biliyorum canim çok zorlu bir süreç allahım sizlerede sabır versin yardımcınız olsun

Back