Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlaar dün akşam kimse yazmıyodu Al_pi Al_pi cimden başka baktım sayfalar almış başını gitmiş:KK48:

:KK51: biz evli halimizle kandil diye dikkat ediyoruz canim dun pazar yeri duz diue esim arabayi oraya cekti arabanin yagina bakti yag koydu bi araba yanasti ocinde içinde çift var adam kizin koltugunu yatirdi ve orda sevistiler pislikler o kadar moralim bozulduki anlatamam hala durup durup aklima geliyo üzülüyorum ve kizin başı kapaliydi...... bu arada zaten tavsiye edilen gun asiri iliskiya canim :dua::anneadayı::KK200:

Ben bazı günlerde uygunsuz olduğunu okumuştum canım ondan beri dikkat ediyorum özellikle çocuk istediğimizden beri o zaman çok önemliymiş. Öyle ahlaksız insanlar var çok yazık ne kadar ayaklara düşürdüler bu işleri tiksiniyorum kadınlardan en çok da. Erkek zaten erkek ayıbı yok düşüncesi yok belki ama kadının her zaman ağırlığı olmalı. Özellikle kapalı insanlardan bu davranışları gördüğümde de çok kızıyorum bi inancı temsil ediyolar açıklara göre daha dikkatli olmak zorundalar sonra insanlar bu nasıl müslümanlık vs diye din konusunu ağzına alıyo.. Töbe töbe bak oruçlu günaha soktun beni bugün tutuyom da:KK19:

Gün aşırı konusunda ise şuan zaten yumurtamın çatlaması olanaksız yeni adetim bitti ilişkiyi neden yapıyoz anlamadım zaten ben belki maydanozun açtığı yoldan spermler gitsin de alıştırma olsun diye yapıyoz diye düşünmüştüm:KK70:

Valla dayanamadim koydum nazar boncugunuda :) cikmadi canim ciksada oda bende kurtulsak sabaha kadar saat basi yarim saatte bi agliyo sabah 5 te 6 da uyaniyo tekrar uyutuyorum gece gunduzden daha uzun gibime geliyo :). evet cnm biliyorum sanirim.ilk ben görurum ins ben görürüm :KK66:. siz nasilsiniz yavruyla canimm
Kıskaaanç dişi ilk sen görmek istiyon dimii:-) Kız sen çalışsan çocuğuna biri baksa hayatta çalışamazsın he dayanamazsın:KK62::-)

Kızlar herkese selam olsun..
vesselam_ vesselam_ Kartanesi_26 Kartanesi_26 Al_pi Al_pi @Semra24
Kızlar nasıl gidiyo hamilelik.. herkesler iyidir insallah.. Rabbim hepimize saglik sihhat afiyet nasip etsin..
Ben moral olarak biraz alt seviyelerdeyim bu ara.. pek uğrayamiyorum topige merak eden soran varsa herkesten Allah razi olsun.. herkese tekrar hayirli günler.
Çok şükür bizde iyiyiz... bnmde duygular inişli cıkışlı bu aralar...şükrediyorum halime... havalarda çok etkiliyor inşallah bu hafta seni mutlu edecek gzl bir süpriz ile karşılaşırsın Cnm bnm ;)

Kartanesi_26 Kartanesi_26 bizde iyiyiz canım çok şükür bide şu pembe akıntılarım bitse dahada iyi olacam..doktor bisey yok diyip yolluyor iki doktora gittim
Buna şükür diyorum yinede.. bebis iyi olsun da insALLAH

umutLatahzen umutLatahzen canım arada bendede oluyor birikimlerden ve bu yüzden karisik duygu yoğunluğundan düzelecek geçecek İnsaAllah..
Sadece sabır ve dua :KK66:

Çok şükür bizde iyiyiz... bnmde duygular inişli cıkışlı bu aralar...şükrediyorum halime... havalarda çok etkiliyor inşallah bu hafta seni mutlu edecek gzl bir süpriz ile karşılaşırsın Cnm bnm :KK66:

Amin kızlar amin insallah.. nedendir bilinmez ama gececek elbet..

》》》 Bu arada kizlar suan aklıma bisey geldi.. ben bu topiğe gireli 1 yılı gecti ve ilk girdigim gün baktıgımda liste coktaaan yapilmis ve bi sure okunuyodu hergün 1 kişiye birer tane okuyodu herkes.. o zamanlar topikte olmayanlar bilmez..
AHKÂF SÛRESİ..
Başta adı çok etkiledi beni.. buldum.. okudum.. dinledim
Hatta listede olmadigim halde varmisim gibi herkes icin okudum o kadar ki etkilemişti beni..
Şimdi diyorum ki yine okusak bu sureyi hazır dualarımız da bitmiş boştayken ?
Kim katılmak ister duaya ???
Isterseniz kurrayı da listeyi de benyaparım..
Ama bu dua bence okunmalı tekrar..
1 yıl gecmis ustunden senede bir okumuş olalım en azından ?
Varmı okumak isteyen listeye duayakatılmak isteyen ne dersiniz kızlar ??? 《《《

Aynen Rabbim onları affetsin hidayete erdirsin utanilmayacak bir durum degil.

Defne kime benziyor daha çok :KK66:
Kim kimi daha severse ona benzermiş öyle diyorlar
Amin canim. ilk zamanlar banasin bnzetiyorsu herkes ama suan benim bebekligim gibi kasi gozu cenesi elleri vucut tipi ben :). esim bu durumu kabullenemiyo kiskaniyo :KK76: babasini cok seviyo cilve yapıyo kucuk zilli :KK46::KK200::nazar::KK51:

Pinkpinkblue Pinkpinkblue aynen tüm duygularım alt-üst oldu... bide hala bekarım :olamaz: maşallah kocamda pek bir anlayışlı arada bu durumada bozuluyorum... ayyyy yok ben daha fazla yazmayım şimdi gülerek yazıyorum hiç aklıma gelmezdi hep üşenen bendim wayyyy arkadaş ne hallere soktu bu gebelik beni :KK70:
:KK45:anlayis gostermese bebegimizi dusunmuyo dersin :lülülü: hamilelere yaranilmaz bacim :KK45::KK47:

Amin canim. ilk zamanlar banasin bnzetiyorsu herkes ama suan benim bebekligim gibi kasi gozu cenesi elleri vucut tipi ben :). esim bu durumu kabullenemiyo kiskaniyo :KK76: babasini cok seviyo cilve yapıyo kucuk zilli :KK46::KK200::nazar::KK51:
analı kızlı abluka altına almışsınız adamı desene ne şanslı :rapci: İlerde de hizmet edecek 2 kişi olcak kendisine:KK45::nazar:

Kızlaar dün akşam kimse yazmıyodu Al_pi Al_pi cimden başka baktım sayfalar almış başını gitmiş:KK48:

Ben bazı günlerde uygunsuz olduğunu okumuştum canım ondan beri dikkat ediyorum özellikle çocuk istediğimizden beri o zaman çok önemliymiş. Öyle ahlaksız insanlar var çok yazık ne kadar ayaklara düşürdüler bu işleri tiksiniyorum kadınlardan en çok da. Erkek zaten erkek ayıbı yok düşüncesi yok belki ama kadının her zaman ağırlığı olmalı. Özellikle kapalı insanlardan bu davranışları gördüğümde de çok kızıyorum bi inancı temsil ediyolar açıklara göre daha dikkatli olmak zorundalar sonra insanlar bu nasıl müslümanlık vs diye din konusunu ağzına alıyo.. Töbe töbe bak oruçlu günaha soktun beni bugün tutuyom da:KK19:

Gün aşırı konusunda ise şuan zaten yumurtamın çatlaması olanaksız yeni adetim bitti ilişkiyi neden yapıyoz anlamadım zaten ben belki maydanozun açtığı yoldan spermler gitsin de alıştırma olsun diye yapıyoz diye düşünmüştüm:KK70:

Kıskaaanç dişi ilk sen görmek istiyon dimii:-) Kız sen çalışsan çocuğuna biri baksa hayatta çalışamazsın he dayanamazsın:KK62::-)
Aynen oyle ters lale yaa valla sonra esarplilari karaliyolar tasiyamiyosan takma sunu edep sacta basta degil .... neyse ay sen ne kadan usengec oldun beee sevismeden nasil hamile kalacan acaba bak millete arabada 5 evde 15 uruyo :halay:biraz ornek al evde ureme kismini yani :KK31::-) bubay hamile kalirsan cocuk ben nasil oldum diye sorarsa seni maydanozla sut getirdi yavrum dersin :-). defne sorarsa seni yakiyla halanin yatagi getirdi dicem :olamaz:. ayrica evet birakmak istemem cocugumu calismicamm kormu evlenmeseydi kocam baksin dur siparis vereyim hatta :KK8:

》》》 Bu arada kizlar suan aklıma bisey geldi.. ben bu topiğe gireli 1 yılı gecti ve ilk girdigim gün baktıgımda liste coktaaan yapilmis ve bi sure okunuyodu hergün 1 kişiye birer tane okuyodu herkes.. o zamanlar topikte olmayanlar bilmez..
AHKÂF SÛRESİ..
Başta adı çok etkiledi beni.. buldum.. okudum.. dinledim
Hatta listede olmadigim halde varmisim gibi herkes icin okudum o kadar ki etkilemişti beni..
Şimdi diyorum ki yine okusak bu sureyi hazır dualarımız da bitmiş boştayken ?
Kim katılmak ister duaya ???
Isterseniz kurrayı da listeyi de benyaparım..
Ama bu dua bence okunmalı tekrar..
1 yıl gecmis ustunden senede bir okumuş olalım en azından ?
Varmı okumak isteyen listeye duayakatılmak isteyen ne dersiniz kızlar ??? 《《《
Bana uyar canım katılırım bildirim yaparsan

Aynen oyle ters lale yaa valla sonra esarplilari karaliyolar tasiyamiyosan takma sunu edep sacta basta degil .... neyse ay sen ne kadan usengec oldun beee sevismeden nasil hamile kalacan acaba bak millete arabada 5 evde 15 uruyo :halay:biraz ornek al evde ureme kismini yani :KK31::-) bubay hamile kalirsan cocuk ben nasil oldum diye sorarsa seni maydanozla sut getirdi yavrum dersin :-). defne sorarsa seni yakiyla halanin yatagi getirdi dicem :olamaz:. ayrica evet birakmak istemem cocugumu calismicamm kormu evlenmeseydi kocam baksin dur siparis vereyim hatta :KK8:
ay çılgın yaaa güldürdün beni valla iş yerinde salak salak gülüyom:KK70:Yok kız üşenmekten değil durumu anlatayım sadece dedim:KK47: zaten hamile kalınca adamı paçavra gibi kenara atcam:skandal::KK48: Millet şuan bekarsa ondan evlensinde o heves kalmaz:süslü::KK20: Ne sipariş verdin çok merak ettim:KK51:
Hizmet mi :)))) kiymetimizi bilsinfe hizmetci tutsun :KK66:
İnşallah tutar ama sen yine de çok şapma alıştır kendini bu fikre:KK53:

ay çılgın yaaa güldürdün beni valla iş yerinde salak salak gülüyom:KK70:Yok kız üşenmekten değil durumu anlatayım sadece dedim:KK47: zaten hamile kalınca adamı paçavra gibi kenara atcam:skandal::KK48: Millet şuan bekarsa ondan evlensinde o heves kalmaz:süslü::KK20: Ne sipariş verdin çok merak ettim:KK51:

İnşallah tutar ama sen yine de çok şapma alıştır kendini bu fikre:KK53:
suan yassahhkl oldugumdan çekici geliyo heraldr hergun ayniyatakta yatinca tabancanin sapi hic te cekici gelmiyo :KK45:. neuse sen bi hamis kalda ozle biraz koca kisisini :anneadayı::dua: geceleride uykusuz kal :kahve: ohhh onsallahh. baska ne dicektim haa siparis benim canim tatlı istiyo :KK45: adini soylemim sadece tatli :KK53:. hizmetci konusunda yohkk canimmm ben yaparim:hamarat::temizlik:

suan yassahhkl oldugumdan çekici geliyo heraldr hergun ayniyatakta yatinca tabancanin sapi hic te cekici gelmiyo :KK45:. neuse sen bi hamis kalda ozle biraz koca kisisini :anneadayı::dua: geceleride uykusuz kal :kahve: ohhh onsallahh. baska ne dicektim haa siparis benim canim tatlı istiyo :KK45: adini soylemim sadece tatli :KK53:. hizmetci konusunda yohkk canimmm ben yaparim:hamarat::temizlik:

Adam alıştı o değilde yapmasak yadırgayacak:KK48: Uslu olsun çocuk piinnk işe gidicem sabah ben:KK17: bende tatlı istiyom adını sölemim hamileler var kocalarına iş çıkmasın şimdi:KK48: biliyom seni hamaratsın :hamarat: hamarat pink:KK66:

Adam alıştı o değilde yapmasak yadırgayacak:KK48: Uslu olsun çocuk piinnk işe gidicem sabah ben:KK17: bende tatlı istiyom adını sölemim hamileler var kocalarına iş çıkmasın şimdi:KK48: biliyom seni hamaratsın :hamarat: hamarat pink:KK66:
:KK50:daha ne istiyo esin istemeden sapiyosun :KK31:. hamaratlik kalmadi pink artik Pasakli :-)

Bana uyar canım katılırım bildirim yaparsan

Banada uyar canım geçen hatta lisaya sormuştum ahkaf suresi okurken hamis kalmistin di mi diye evet dedi
Sanırım ebrulimde o okunduğu zaman hamis kalmıştı başka var mı hatırlamıyorum ama
umutLatahzen umutLatahzen

umutLatahzen umutLatahzen gzlim banada uyar okuyalım :KK66: hem içinden gelmiş inşallah Uğur getirsin,bebiş getirsin sana diğer arkadaşlara

Tamamdır kızlar

Ahkâf Sûresi icin liste;

1 u-mutlu lale u-mutlu lale
2 vesselam_ vesselam_
3 Kartanesi_26 Kartanesi_26
4 Ebush_354 Ebush_354
5 umutLatahzen umutLatahzen

Şimdilik böyle.. çarşamba gününe kadar herkes bildirmiş olursa ben de kura cekerim ona gore baslayacagimiz gunu ve tam listeyi belirlemis oluruz kızlar..

Back