- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Kızlaar dün akşam kimse yazmıyodu
Al_pi
cimden başka baktım sayfalar almış başını gitmiş![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Ben bazı günlerde uygunsuz olduğunu okumuştum canım ondan beri dikkat ediyorum özellikle çocuk istediğimizden beri o zaman çok önemliymiş. Öyle ahlaksız insanlar var çok yazık ne kadar ayaklara düşürdüler bu işleri tiksiniyorum kadınlardan en çok da. Erkek zaten erkek ayıbı yok düşüncesi yok belki ama kadının her zaman ağırlığı olmalı. Özellikle kapalı insanlardan bu davranışları gördüğümde de çok kızıyorum bi inancı temsil ediyolar açıklara göre daha dikkatli olmak zorundalar sonra insanlar bu nasıl müslümanlık vs diye din konusunu ağzına alıyo.. Töbe töbe bak oruçlu günaha soktun beni bugün tutuyom da![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Gün aşırı konusunda ise şuan zaten yumurtamın çatlaması olanaksız yeni adetim bitti ilişkiyi neden yapıyoz anlamadım zaten ben belki maydanozun açtığı yoldan spermler gitsin de alıştırma olsun diye yapıyoz diye düşünmüştüm![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Kız sen çalışsan çocuğuna biri baksa hayatta çalışamazsın he dayanamazsın![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Al_pi](/data/avatars/s/599/599868.jpg?1453496099)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
biz evli halimizle kandil diye dikkat ediyoruz canim dun pazar yeri duz diue esim arabayi oraya cekti arabanin yagina bakti yag koydu bi araba yanasti ocinde içinde çift var adam kizin koltugunu yatirdi ve orda sevistiler pislikler o kadar moralim bozulduki anlatamam hala durup durup aklima geliyo üzülüyorum ve kizin başı kapaliydi...... bu arada zaten tavsiye edilen gun asiri iliskiya canim
![]()
Ben bazı günlerde uygunsuz olduğunu okumuştum canım ondan beri dikkat ediyorum özellikle çocuk istediğimizden beri o zaman çok önemliymiş. Öyle ahlaksız insanlar var çok yazık ne kadar ayaklara düşürdüler bu işleri tiksiniyorum kadınlardan en çok da. Erkek zaten erkek ayıbı yok düşüncesi yok belki ama kadının her zaman ağırlığı olmalı. Özellikle kapalı insanlardan bu davranışları gördüğümde de çok kızıyorum bi inancı temsil ediyolar açıklara göre daha dikkatli olmak zorundalar sonra insanlar bu nasıl müslümanlık vs diye din konusunu ağzına alıyo.. Töbe töbe bak oruçlu günaha soktun beni bugün tutuyom da
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Gün aşırı konusunda ise şuan zaten yumurtamın çatlaması olanaksız yeni adetim bitti ilişkiyi neden yapıyoz anlamadım zaten ben belki maydanozun açtığı yoldan spermler gitsin de alıştırma olsun diye yapıyoz diye düşünmüştüm
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Kıskaaanç dişi ilk sen görmek istiyon dimiiValla dayanamadim koydum nazar boncugunuda :) cikmadi canim ciksada oda bende kurtulsak sabaha kadar saat basi yarim saatte bi agliyo sabah 5 te 6 da uyaniyo tekrar uyutuyorum gece gunduzden daha uzun gibime geliyo :). evet cnm biliyorum sanirim.ilk ben görurum ins ben görürüm. siz nasilsiniz yavruyla canimm
![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)