Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Dimiiii bari nazar boncuğu koymayaydın :KK70:
Senin cimcime napıyor? Çıktımı ilk dişi? Bak bizim adette kim görürse ilk dişi bebişe hediye alır :KK66: aklında bulunsun:KK25:
Valla dayanamadim koydum nazar boncugunuda :) cikmadi canim ciksada oda bende kurtulsak sabaha kadar saat basi yarim saatte bi agliyo sabah 5 te 6 da uyaniyo tekrar uyutuyorum gece gunduzden daha uzun gibime geliyo :). evet cnm biliyorum sanirim.ilk ben görurum ins ben görürüm ;). siz nasilsiniz yavruyla canimm

Valla dayanamadim koydum nazar boncugunuda :) cikmadi canim ciksada oda bende kurtulsak sabaha kadar saat basi yarim saatte bi agliyo sabah 5 te 6 da uyaniyo tekrar uyutuyorum gece gunduzden daha uzun gibime geliyo :). evet cnm biliyorum sanirim.ilk ben görurum ins ben görürüm :KK66:. siz nasilsiniz yavruyla canimm
Bnmde gece ne oluyorsa uyanıyorum yok sola yat Yok sağa yat böle geçiriyorum... çok duygusalım bide hmn gözlerim doluyor çok aglak birşey oldum kendime kızıyorum.. bide ben hiç birşey hissetmiyorum sen kaçıncı haftada hissettin hatırlıyormusun? Diyorum ben mi dikkatsizim acaba :işsiz:
Ayyyy çıkarsada rahatlasan Cnm ama iyi ki yaza denk gelmedin daha zor oluyormuş geçecek minnoşum ya ne zor onun için öfff... bak onu düşününce bile duygulanıyorum...

Güzel bir hafta olsun acılar dinsin mutluluk olsun insaAllah..
Rabbim ülkemizi kurusun.Zalimlere fırsat vermesin dünden beri hiç iyi değilim çok üzgünüm :( biter insaAllah :dua:
Doktor kontrolün ne zaman Kartanesi_26 Kartanesi_26
Pinkpinkblue Pinkpinkblue denk geldiğin bu olay çok feci Rabbim onları ıslah etsin insaAllah
:sinirli:

Bnmde gece ne oluyorsa uyanıyorum yok sola yat Yok sağa yat böle geçiriyorum... çok duygusalım bide hmn gözlerim doluyor çok aglak birşey oldum kendime kızıyorum.. bide ben hiç birşey hissetmiyorum sen kaçıncı haftada hissettin hatırlıyormusun? Diyorum ben mi dikkatsizim acaba :işsiz:
Ayyyy çıkarsada rahatlasan Cnm ama iyi ki yaza denk gelmedin daha zor oluyormuş geçecek minnoşum ya ne zor onun için öfff... bak onu düşününce bile duygulanıyorum...
Yaa cok tatlisin :) canimmm hamilelikte bi basliyo duygusallik sonra pesini birakmiyor lohusalik daha berbat bi psikoloji bebeğini kiskaniyosun kucağına alana gicik kapiyosun falan kizim diye seviyolar mesela senin degil benim.kizim diye satasiyordum ben halada gicik kapiyorum kizima kızım diyene :KK12: ama belli etmemeye çalışıyorum :işsiz:. hissetme 15de falan tek tuk başlamıştı canim benim kizi biliyorsun şimdide yaramaz karnimdada oyleydi hep hareketliydi canım belki senin bebis uslu olacaktir annesi :KK15: . yazin dis cikarmak daha mi zormus bilmiyordum ciktigida yok canim ya yeri belli patlayamadi. Duygusal imsan iyi insamdir bence hamilelilte asiri hassas oluyo insan sacma sapan şeyleri kafaya takiyosun demi :KK45:

Rabbim ülkemizi kurusun.Zalimlere fırsat vermesin dünden beri hiç iyi değilim çok üzgünüm :KK43: biter insaAllah :dua:
Pinkpinkblue Pinkpinkblue denk geldiğin bu olay çok feci Rabbim onları ıslah etsin insaAllah
Aminn canim parmagini kes deseler kesemezsin nasil bi beyin yikamadirki bu kendi caniyla birlikte milletin ocagina ateş dusuruyorlar pislikler gebersin hepsi bok beyinliler..... evet canim yaa esimden asla hic bi konuda utanmam oyle denk gelince o kadar utandimki anlatamam hemen gittik oradan terbiyesizler. basindaki turbandan utansin kandil gunu

Aminn canim parmagini kes deseler kesemezsin nasil bi beyin yikamadirki bu kendi caniyla birlikte milletin ocagina ateş dusuruyorlar pislikler gebersin hepsi bok beyinliler..... evet canim yaa esimden asla hic bi konuda utanmam oyle denk gelince o kadar utandimki anlatamam hemen gittik oradan terbiyesizler. basindaki turbandan utansin kandil gunu
Aynen Rabbim onları affetsin hidayete erdirsin utanilmayacak bir durum degil.

Defne kime benziyor daha çok :KK66:
Kim kimi daha severse ona benzermiş öyle diyorlar

Sabah uyanir uyanmaz sirt ustü yat elini karnina koy en guzel o sekilde hissedilirmis .. Dene bakalim belki sende hissedersin canim ;)

Rabbim ülkemizi kurusun.Zalimlere fırsat vermesin dünden beri hiç iyi değilim çok üzgünüm :KK43: biter insaAllah :dua:
Haftaya giderim Cnm büyük ihtimalle bende merak ediyorum içerdeki napıyor acaba diye ;)
Sen nasılsın Cnm?

Pinkpinkblue Pinkpinkblue aynen tüm duygularım alt-üst oldu... bide hala bekarım :olamaz: maşallah kocamda pek bir anlayışlı arada bu durumada bozuluyorum... ayyyy yok ben daha fazla yazmayım şimdi gülerek yazıyorum hiç aklıma gelmezdi hep üşenen bendim wayyyy arkadaş ne hallere soktu bu gebelik beni :KK70:

Kızlar herkese selam olsun..
vesselam_ vesselam_ Kartanesi_26 Kartanesi_26 Al_pi Al_pi Semra24 Semra24
Kızlar nasıl gidiyo hamilelik.. herkesler iyidir insallah.. Rabbim hepimize saglik sihhat afiyet nasip etsin..
Ben moral olarak biraz alt seviyelerdeyim bu ara.. pek uğrayamiyorum topige merak eden soran varsa herkesten Allah razi olsun.. herkese tekrar hayirli günler.

Kızlar herkese selam olsun..
vesselam_ vesselam_ Kartanesi_26 Kartanesi_26 Al_pi Al_pi Semra24 Semra24
Kızlar nasıl gidiyo hamilelik.. herkesler iyidir insallah.. Rabbim hepimize saglik sihhat afiyet nasip etsin..
Ben moral olarak biraz alt seviyelerdeyim bu ara.. pek uğrayamiyorum topige merak eden soran varsa herkesten Allah razi olsun.. herkese tekrar hayirli günler.
Bende iyi olmaya çalışıyorum canim hafif bir pembe akıntım olmustu cuma günü Allah'a şükür simdilik yok. Sen nasılsın neden moralin bozuk

Ayyyy deneyim bunu :KK54: bide ultrasonda çok hareketli görünüyor dışarıya dra kendimizi iyi satıyoruz anneye tık Yok :63:
Sen napıyorsun Cnm herşey yolunda mı?
Sagol canim iyiyim şükür simdilik hersey yolunda .. umutLatahzen umutLatahzen Umarim kisa zamanda sende bulundugun o kotu durumlardan kurtulursun canim..

Bende iyi olmaya çalışıyorum canim hafif bir pembe akıntım olmustu cuma günü Allah'a şükür simdilik yok. Sen nasılsın neden moralin bozuk

Moralim bozuk degil kuzum iyi degıl sadece.. durgunum keyifsiz hissediyorum kendimi.. net bi sebebi yok.. :(

Iyi olmana sevindim kuzum insallah saglikla al kucagina bebisini.. kontrollerini ihmal etme kanamalar cok önemli hic aksatma doktorunla irtibata gec hemen..

Moralim bozuk degil kuzum iyi degıl sadece.. durgunum keyifsiz hissediyorum kendimi.. net bi sebebi yok.. :KK43:

Iyi olmana sevindim kuzum insallah saglikla al kucagina bebisini.. kontrollerini ihmal etme kanamalar cok önemli hic aksatma doktorunla irtibata gec hemen..
Geçtim geçtim Allah'a şükür şimdilik iyiyiz.
Anladım canım benim insallah çabucak atlatırsın bu durumu belki havalardandir yada olan bunca kötü olaylar seni de etkilemiştir

Geçtim geçtim Allah'a şükür şimdilik iyiyiz.
Anladım canım benim insallah çabucak atlatırsın bu durumu belki havalardandir yada olan bunca kötü olaylar seni de etkilemiştir

Olabilir kuzum.. olanlarin yasananlarin birikintisi belli ki.. gecer elbet.. sagligim huzurum yerinde binlerce şükür Rabbime.. :dua:

Kartanesi_26 Kartanesi_26 bizde iyiyiz canım çok şükür bide şu pembe akıntılarım bitse dahada iyi olacam..doktor bisey yok diyip yolluyor iki doktora gittim
Buna şükür diyorum yinede.. bebis iyi olsun da insALLAH

umutLatahzen umutLatahzen canım arada bendede oluyor birikimlerden ve bu yüzden karisik duygu yoğunluğundan düzelecek geçecek İnsaAllah..
Sadece sabır ve dua :KK66:

Back