- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Iyiyim tatli anne ❤ Cok sukur yuvarlanip gidiyoruz .. Siz nasilsinizNasilsin gebis hamis 2 canli![]()
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim tatli anne ❤ Cok sukur yuvarlanip gidiyoruz .. Siz nasilsinizNasilsin gebis hamis 2 canli![]()
Ben coook kere igne kullandim 1 kerede asilama yaptirdim canim.. Adetin 12.gunu yapilmisti asilamam yumurtalar ne zaman buyurse istenilen boyuta gelirse o gun yapiyorlar asilamayi ..Evet canım günlük iğneler kullanıcaz dedi adetten en geç 14 gün içinde aşılamayı yapıyoruz yumurtlama tamamlanıyo dedi
Bat 18 nasipse haftaya pazartesi çağırdı yumurtalıklarıma bakıp iğne vercekmiş haftaya başlıyorum yani inşallah güzel olur herşey hiç bilmediğim bişey olduğu için stres yaptım bu iğnelerin yan etkileri neler acabaBen coook kere igne kullandim 1 kerede asilama yaptirdim canim.. Adetin 12.gunu yapilmisti asilamam yumurtalar ne zaman buyurse istenilen boyuta gelirse o gun yapiyorlar asilamayi ..
Igne daha etkili ilaclami yapicak yoksa dedim de iyi igneymis .. Ne zaman basliyorsun peki ..
Yan etkisi kiloBat 18 nasipse haftaya pazartesi çağırdı yumurtalıklarıma bakıp iğne vercekmiş haftaya başlıyorum yani inşallah güzel olur herşey hiç bilmediğim bişey olduğu için stres yaptım bu iğnelerin yan etkileri neler acaba
ovitrelle çatlatma iğne de bile sivilce olmayan yüzümde bir sürü sivilce atmıştı bunda kesin şiştikçe şişerim artıkYan etkisi kiloHerkeste olmamakla birlikte siskinlik yapar canim baskada birseyi yok strest yapma ki hersey guzel olsun.. Igneyi yumurtaliklara bakmasinin nedenide doz olarak yumurtalarin normalse dusuk doz yok yumurtalar az calisiyorsa yuksek doz igne verecek yani..
Canımm çok teşekkür ederimgzm43 canım hayırlı olsun tedavin insaAllah güzel sonuçlar alırsın sene bitmeden yeni yıla güzel haberler vereceksin insaAllah..
Bende aşılama yaptirdim hatta gebede kaldım ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı..
Birçok tanıdığım var asilamayla hamis kalan şuan kucaklarında bebebislerini büyütüyorlar..
Ben iki buçuk sene sonra yaptirmistim herşeyin bir zamanı var..senin içinde hayırlı olan bu zamanmis iyi yapmissin..
Hadi bakalım sormak istediğin bisey olursa cevapların![]()
Tamam canım insaAllah güzel haberler paylaşırsin.Canımm çok teşekkür ederimklomen+çatlatma iğnesi kullanmıştım bu süre içinde ama aşılama ilk olucak inşallah son olur :) ocağın ilk haftasındaydı kimyasal gebeliğim nerdeyse 1 yıl oldu biraz daha mı beklesek diye düşündük eşimle ama artık hiç bişey yapmadan beklemek istemedim haftaya bi kontrole gideyim iğnelere başlayım sizinle yine paylaşıcam
Hayırlı olsun canım insaAllah sağlıkla olsun. bence acele değil vakti artıkKızlar günaydınnn
Az önce doktorumla konuştum bu ay aşılama ile başlangıcı yapıyoruz nasipse.Normalde ocak şubat gibi yapalım diyoduk ama eşimin iş değişikliği var yeni işten izin almasın bu ay bitsin dedik kimyasal gebeliğin üstünden 1 yıl geçti acele etmiyorum dmi aşılama yaptırmalı mıyım siz ne düşünüyosunuz
Tamam şimdi olduhamaratcann nasılsın canım iyimisiniz?
Umudunu kaybetme diye bir arkadaş vardı etiketliyom ama başkası çıkıyor sanırım aşılama yaptirmisti nasıl iyi mi acaba?
iyiyim canım çok sağolasın işler çok yoğun bu ara nete giremiyorum pekhamaratcann nasılsın canım iyimisiniz?
Umudunu kaybetme diye bir arkadaş vardı etiketliyom ama başkası çıkıyor sanırım aşılama yaptirmisti nasıl iyi mi acaba?
canım inşallah olumlu sonuç verir dualırımız seninle bence erken değil inş vakti zamanıdır:)Kızlar günaydınnn
Az önce doktorumla konuştum bu ay aşılama ile başlangıcı yapıyoruz nasipse.Normalde ocak şubat gibi yapalım diyoduk ama eşimin iş değişikliği var yeni işten izin almasın bu ay bitsin dedik kimyasal gebeliğin üstünden 1 yıl geçti acele etmiyorum dmi aşılama yaptırmalı mıyım siz ne düşünüyosunuz
İnşallah canım bana siz umut oluyosunuz inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına evladını mis kokulunuTamam canım insaAllah güzel haberler paylaşırsin.
Ben bir buçuk sene sonra hamis kaldım o kadar yıl içinde bir çok kere kullandığım klomen gibi ilaç olan serephoneyle hemde vakti ve zamani buymus insaAllah sende olumlu sonuclar alırsın canım
Sağol canım inşallah hayırlısıyla olsun artık en zoru sabır artık dediğin gibi bişeyler yapma vakti benim içinHayırlı olsun canım insaAllah sağlıkla olsun. bence acele değil vakti artık![]()
Sağol canım inşallahh sende stres yapma herşey güzel olucak daha çok yeni belirtileri anca yaşamaya başlarsın hele bide bu kontrolde pıtpıtları duy o zaman görürüz seni heyecanınıcanım inşallah olumlu sonuç verir dualırımız seninle bence erken değil inş vakti zamanıdır:)
Iyiyim tatli anne ❤ Cok sukur yuvarlanip gidiyoruz .. Siz nasilsiniz![]()
Ayy canim su olaylar beni mahvetti aklim gitti yerinden .. Ben kandil gunu 1000e tamamlayip hepinize dua ettim ..bizde iyiyiz cok sukur . bizde yuvarlanip gidiyoruz alpi
![]()
. bisey sorucam salavat çekelim demistik ne oldu eger sayi soylemem gerekirse fazla firsat bulamadım alpi 288 tane cektim
![]()
Yok cnm ne kusuru sadece sordum havada kalmasin canim. 300e tamamlarim. bu olaylar bitmez hiç umudum yokAyy canim su olaylar beni mahvetti aklim gitti yerinden .. Ben kandil gunu 1000e tamamlayip hepinize dua ettim ..
Kandil gunu duasini ederiz demistik ya o gun herkes duasini etmistir diye daha yazmadim .. Allah kabul etsin sende 300e tamamla duani et .. Kusura Bakma valla unuttum ..
Umarim biter .. Artik kimse essiz babasiz evlatsiz kalmasin :-(Yok cnm ne kusuru sadece sordum havada kalmasin canim. 300e tamamlarim. bu olaylar bitmez hiç umudum yok![]()
Belirtiyor hiç kafana takma bence çünkü bende hiçbir belirti yaşamadim adam akıllı buna şükür diyorum az miden bulandı göğüs hassasiyeti vardı bu kadar.iyiyim canım çok sağolasın işler çok yoğun bu ara nete giremiyorum pekpazar günü doktora gideceğim kalp atışı için inş duyarım ve görürüm daha önce sadece keseyi görmüştük o yüzden birazcık da gerginim bende pek belirtide yok mide bulantısı vs. yani anlayacağın bayağı stresliyim
![]()