Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayirli kandiller arkadaslar . bu guzel gunu dusunmek bol bol dua etmek varken terör gene kapimizi caldi.... Allahim firsat vermesin. bi polisin ikizleri varmis gencecik daha ...fotolari var bebegin birini annesi biri kendi biberonla mama içiriyor o kdar güzel bir foto ki bakipta bir daha oyle anilari olmayacağını düşünmek cok aci :(. Allah korkusu olmayanlar cana kiyan katiller adiler onlarda bir zamanlar bebek degilmiydi ? kendilerinide baskalarinida mahvettiler yine yaptılar..... Allah ailelerine sabir versin hepimizin basi sagolsun . bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin gunahlarimizi affetsin. hyirli evlatlar ahlakli evlatlar nasip etsin aminnn.

Al_pi Al_pi dün akşam da bu akşamda süt buharını yapıyom canım dün akşam ilişki oldu da bu akşam olmasa bişey olurmu acaba ya hem kandil diye yapmak istemiyom hemde yarın iş var banyo zor olcak diye.. Ne dersin?:KK51:

Al_pi Al_pi dün akşam da bu akşamda süt buharını yapıyom canım dün akşam ilişki oldu da bu akşam olmasa bişey olurmu acaba ya hem kandil diye yapmak istemiyom hemde yarın iş var banyo zor olcak diye.. Ne dersin?:KK51:
Bende öyle yapmistim zaten canim ust uste 4 gun yapip bir gun iliski bir gun dinlenme yapmistim ..
Bugun mola yarina yaparsin ;)

Canim benimde vardi kanama alani ama disari olmadi hic. bem progestanin jelini kullanmistim progestanda is görüyor dr verdimi ilac ?iliskiye girme firsat buldukca dinlem canim
Dr hastanede bir kez igne vurdurdu. Gunde de 3 kez progestan verdi. Kullanıyorum bakalım haftaya yine kontrole gidecegim canım. Aslında progesteron degerim iyiydi ama belli olmuyor demek ki bu isler..

:nazar:Arkadaşlar sizden bi ricam var benim için dua eder misiniz kızım çok kardeş istiyor ama benim yaşım ve sağlığım pek elvermiyor olursa bir tek onun için olucak sizden ricam dua etmeniz :nazar::KK200:

Hakkimda hayırlısı olsum canim. tekrar igne olsada ins kurtaja gerek kalmaz. bemde parca kaldigimda bi hap vermişlerdi canim metiler diye rahim kasilmasini baslatiyor ama sanirim igne daha etkilidir
amin canim insallah. bakalim yarin kan degerim nasil cikacak. nasipte ne var bakalim.

Hayirli kandiller arkadaslar . bu guzel gunu dusunmek bol bol dua etmek varken terör gene kapimizi caldi.... Allahim firsat vermesin. bi polisin ikizleri varmis gencecik daha ...fotolari var bebegin birini annesi biri kendi biberonla mama içiriyor o kdar güzel bir foto ki bakipta bir daha oyle anilari olmayacağını düşünmek cok aci :KK43:. Allah korkusu olmayanlar cana kiyan katiller adiler onlarda bir zamanlar bebek degilmiydi ? kendilerinide baskalarinida mahvettiler yine yaptılar..... Allah ailelerine sabir versin hepimizin basi sagolsun . bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin gunahlarimizi affetsin. hyirli evlatlar ahlakli evlatlar nasip etsin aminnn.
Bakmak istemedigim bir görüntüydü bugun defalarca gösterdiler erva ve elif bebegi :( Rabbim sen koru ulkemizi sen koru milletimizi o bebelerin ne gunahi vardi eslerin ne sucu vardi babasiz essiz kaldilar .. Milyonlarca eve ates dustu Cok buyuk coook aci ..

Dr hastanede bir kez igne vurdurdu. Gunde de 3 kez progestan verdi. Kullanıyorum bakalım haftaya yine kontrole gidecegim canım. Aslında progesteron degerim iyiydi ama belli olmuyor demek ki bu isler..
Oo iyi cnm sevindim dr un ne guzel ilgilenmis. cnm progesteron degeri iyide olsa bu tarz durumlar ortaya cikabiliyor....

Bakmak istemedigim bir görüntüydü bugun defalarca gösterdiler erva ve elif bebegi :KK43: Rabbim sen koru ulkemizi sen koru milletimizi o bebelerin ne gunahi vardi eslerin ne sucu vardi babasiz essiz kaldilar .. Milyonlarca eve ates dustu Cok buyuk coook aci ..
Aynen oyle alpi Allah sabir versin hepsinin ailesine :(

:KK51: biz evli halimizle kandil diye dikkat ediyoruz canim dun pazar yeri duz diue esim arabayi oraya cekti arabanin yagina bakti yag koydu bi araba yanasti ocinde içinde çift var adam kizin koltugunu yatirdi ve orda sevistiler pislikler o kadar moralim bozulduki anlatamam hala durup durup aklima geliyo üzülüyorum ve kizin başı kapaliydi...... bu arada zaten tavsiye edilen gun asiri iliskiya canim :dua::anneadayı::KK200:

Back