• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Inşallah birden fazla gebe eklensin listemize... bize dua yokmu kartanesi... Bizlerde bekliyoruz burda....dualarımızı genel yapalımki hepimiz nasiplenelim...
Ayyyy Cnm bnm dua olmazmı,sen iste yeterki ;) İnan hep ama hep dualarımdasınız ne zmn elim karnıma gitse sizler isteyen herkes için dua ediyorum okadar iyi anlıyorum ki hissediyorum ki... rabbim hepimizin gönlüne göre versin yavrularımızı koklamayı nasip etsin

Selam kızlar nasılsınız? Herkesler iyidir inşallah.
Beni sorarsanız toparlanmaya çalışıyorum.
Acayip ödem oldum, bacaklarım ayaklarım filan felaket oldular
Ayyy çok geçmiş olsun Cnm... oğlun nasıl? Ne gzl bir telaş vardır evinde şimdi... maşallah Rabbim bizlerede yaşatmayı nasip etsin :nazar:

Ayyyy Cnm bnm dua olmazmı,sen iste yeterki :KK66: İnan hep ama hep dualarımdasınız ne zmn elim karnıma gitse sizler isteyen herkes için dua ediyorum okadar iyi anlıyorum ki hissediyorum ki... rabbim hepimizin gönlüne göre versin yavrularımızı koklamayı nasip etsin
Amin gülüm. Allah razı olsun güzel duaların için. bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ki...Rabbim sizlerede sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah...

İyiyiz canım bizler de..nasıl olalım hafta sonu sakin buralar..
Sende Dahada iyi olacaksın insAllah mis kokulun yanında çok şükür..herşey geçecek sonra bakmışsın büyümüs..masaAllah
Bu arada ismi ne oldu paşanın :KK66:

İyiyiz canım bizler de..nasıl olalım hafta sonu sakin buralar..
Sende Dahada iyi olacaksın insAllah mis kokulun yanında çok şükür..herşey geçecek sonra bakmışsın büyümüs..masaAllah
Bu arada ismi ne oldu paşanın :KK66:
Bende ismini merak ediyorum 9 ay isimsiz kaldi bebek :) Anneside iyi olur insallah ödem dogumdan sonra olabiliyormus canim .. Bebeginin kokusu huzuru herseyi unutturur .. TaeYang TaeYang

Mutlu Pazarlar

Kartanesi_26 Kartanesi_26 u-mutlu lale u-mutlu lale canım yureklerinize sağlık çok tesekkur ederim Allah razı olsun..
Dualarımız karşılıklı..Rabbim gönlünüze gore versin insaAllah.
u-mutlu lale u-mutlu lale heyecanla test sonucunu bekliyoruz insAllah güzel haberler vereceksin bizlere..

@hsevda canım okudum duani Rabbim kabul etsin tedaviye gerek kalmadan tez zamanda bebis versin insAllah..

@umutLatahzen Tatlim tedavin hayırlı olsun bu süreçte en önemli şey doktor zaten..
Ben biliyorsun devlette 10ay saçma sapan asistan doktorlarla ugrastim...
Hakkında hayırlısı olsun insaAllah.bu doktor vesilendir olur insaAllah
Al_pi Al_pi okudum canım hem kendime hem haticeye :KK66:
Canım benim inşallah test yapmaya fırsatım olur ve pozitif çıkar dualarınız sayesinde :dua: şuan öyle çaresiz bekliyorum ne belirti aranıyo ne adet günü geldi en sıkıcı zaman:KK51: hayırlısı olsun inşallah biz de peşinizden gelelim:dua:

Canım çok geçmiş olsun ben iyiyim çok şükür.. oğluşunum adını merak ediyorum bende Al_pi Al_pi ve vesselam_ vesselam_ gibi:KK39:

@hsevda canim duani okudum rabbim sana gonlunden gecenleri nasip etsin en kisa zamanda .. Dedenede sifa versin..
u-mutlu lale u-mutlu lale canim seninde duani okudum hsevdanin yerinede okudum sana .. Rabbim insallah guzel haberler almayi/ vermeyi nasip eder .. amin..

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dille dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu.

Bunu okudum az önce Duaları bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah
Al_pi Al_pi Ebush_354 Ebush_354 Kartanesi_26 Kartanesi_26 Nur_hasret Nur_hasret

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dille dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu.

Bunu okudum az önce Duaları bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah
Al_pi Al_pi Ebush_354 Ebush_354 Kartanesi_26 Kartanesi_26 Nur_hasret Nur_hasret
Agzina saglik canim ben bunu bir radyoda duymustum ve cok etkilenmistim..
Ne kadarda dogru.. :-/

Slm hanimlar. nasilsiniz? .bizim tatil bitti evimize geldik. bissürü bissürü islerim vardi birazini yaptım :KK66: . takip edemedim insallah herkes iyidir :KK51:
Hosgeldin evine ;) iyiyiz sukur bir kac kisi var topikte digerleri sessiz sessiz takipte sanirim keyifleri yok konusmaya ..
Sen nasilsin kizin nasil hasta filan olmadan döndünüz insallah

Iyiyim Alpim. Eğitim var su an il disindayim. Bu vesile ile esimin ailesini de ziyaret etme firsatimiz oldu. Sen nasılsın canım? Her sey yolunda mi :KK66:
Ne guzel degisiklik oluyor boyle egitimleri seviyorum il disi olunca bende esimle gidip geziyorum ama yurt disi olunca anama şutlaniyorum :)
Iyiyim cok sukur hersey yolunda umarim oyledir yani 1 haftadir gitmedim doktora haftaya gidicem ..
Sende iyi ol ❤

Ne guzel degisiklik oluyor boyle egitimleri seviyorum il disi olunca bende esimle gidip geziyorum ama yurt disi olunca anama şutlaniyorum :)
Iyiyim cok sukur hersey yolunda umarim oyledir yani 1 haftadir gitmedim doktora haftaya gidicem ..
Sende iyi ol ❤
Canım çok sevindim iyi olmanıza :KK66: Yurtdışı eğitimine ancak Ankara dakiler gidebiliyor bizde. O yuzden rahatım. Daha iyi olurum canım ins. Kendinize iyi bakın... Öpüyorum çok:KK15:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back