• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

:KK11: cok guzel ayarlamislar isinmisken arayi sicak tutmak istemisler :KK51:
aynen dilekce yaziyoruz degistirmiyorlarda arkadas iki haftada finallere nasil hazirlanacaz hepimiz birde calisan insanlariz

Günaydin sessiz topikdaşlarım :KK3:
Sana da günaydın hamile alpi:anneadayı::nazar:
Yazmıştım ama ben gönderene kadar akşam olduuu:(

Slm kızlar :KK54: bnmde ilaçlarla başım dertte dr verdi dün kullanmaya başlayım dedim tabi bnm mide kabul eder mi :KK43: napacam böyle bilmiyorum biri Demir ilacı biri decavit bide magnezyum yazmış o suda eritilen hadi onu dik kafana ama ya diğer leri öfffff :KK17:
Ay canım ya kıyamam işin zor ama olsun çok şükür yine de:dua:

Günaydın herkeseeeee :KK49: biz yine 6 da açtık gözlerimizi yoook anam bunlar anne karnında başlıyor yaramazlığa :spor:
umutLatahzen umutLatahzen cnm içime çok gzl şeyler doğdu inşallah dr ile izlediğin yol sana bebişini getirecek hep çok olumlu git olur mu :KK66: bu sefer olacak de içinden bizede hbrdar et randevu günün sana dua edelim :dua: Rabbim gölüne göre en hayırlısı versin güzelim :KK15:

Pinkpinkblue Pinkpinkblue bakalım Cnm pipi yi daha göremedik kıpır kıpır yaramaz bişey ama teyzesi :nazar:

Gülüm yeniden başlayıp tüm testleri yapman inanıyorum iyi gelecektir inşallah Rabbim en kısa zamanda göbüşüne bebişini kondursun hem fit hem hamile ♥♥♥

Mutlu Pazarlar

Kartanesi_26 Kartanesi_26 u-mutlu lale u-mutlu lale canım yureklerinize sağlık çok tesekkur ederim Allah razı olsun..
Dualarımız karşılıklı..Rabbim gönlünüze gore versin insaAllah.
u-mutlu lale u-mutlu lale heyecanla test sonucunu bekliyoruz insAllah güzel haberler vereceksin bizlere..

Saye- Saye- canım okudum duani Rabbim kabul etsin tedaviye gerek kalmadan tez zamanda bebis versin insAllah..

umutLatahzen umutLatahzen Tatlim tedavin hayırlı olsun bu süreçte en önemli şey doktor zaten..
Ben biliyorsun devlette 10ay saçma sapan asistan doktorlarla ugrastim...
Hakkında hayırlısı olsun insaAllah.bu doktor vesilendir olur insaAllah
Al_pi Al_pi okudum canım hem kendime hem haticeye :KK66:

Kizlar cok sagolun destekleriniz icin insallah hayirlisi olsun hakkimizda.. 20 gun sonra genetik testlerinin sonucunu alicam ondan sonra bakalim doktor ne dicek.. herseyin hayirlisi hakkimizda

Al_pi Al_pi canım okudum duani Rabbim hayirlisiyla sağlıcakla evladıni kucağına almayı nasip etsin insaAllah :dua:

Slm kızlar nasılsınız. kimseyi tek tek etiketlemedim ama herkesin duasını fazlasiyla okudum ve bol bol dua ettim Rabbim topiğimizdeki herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlar versin Amiiiiiiiin ♥♥♥♥ Al_pi Al_pi kuzum haberin olsun

Al_pi Al_pi
Ebush_354 Ebush_354
Kartanesi_26 Kartanesi_26
Nur_hasret Nur_hasret
Kızlar sizin de dualarinizi okudum Rabbim kabul etsin.. hepimizin gonlune gore versin Mevlam.. ♡
Slm kızlar nasılsınız. kimseyi tek tek etiketlemedim ama herkesin duasını fazlasiyla okudum ve bol bol dua ettim Rabbim topiğimizdeki herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlar versin Amiiiiiiiin ♥♥♥♥ Al_pi Al_pi kuzum haberin olsun
Agziniza saglik kizlar .. Allah kabul etsin sizlerede hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah..

Back