• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizlar uzun zamandir dogru duzgun giremiyorum herkes iyidir insallah ben oldukca yogun ve cokca dalgınım bu aralar :110:
Neyse kısa ozet geceyim bu arada uzun binsure doktora gitmemeye hatta zayiflamaya felan karar vermistim ama en son kimyasaldan bubyaba 4 ay gecti bu arada da 83 olan kilom suan 78 insallah daha daha zayiflamaya devam edicem..
Velhasil dun iyi oldugunu duydugum bi doktora gittim.. bu sefer davranisi ilgisi gercekten farkli birine denk geldim oz abim gibi konustu benimle agladim yaninda o derece... :KK43:
Kan pihtilasma sorunum var sanirim ve bu yasadiklarim bundan sebep olabolirmis..ve kızlar klomen her kullanisimda gebe kalmamdan hepsinden bahsettim tuplerinde bi sorun yok muhtemelen cunku gebe kalabiliyosun dedi.. ama benden baya bi testler istedi protein C S felan genetik testleri baya 4 - 5 test var yaptiricam.. sonrasinda buyuk ihtimal rahim filmi cekicek bakalim rahimde perde bisey varmi dedi.. bu sirada zaten tuplerini de gorurum dedi.. neyse velhasil basladi yeni bir sayfa yeni telaslar.. Rabbim utandirmasin :KK200:
Dualari da tamamlicam bu arada aklimda herkes :) ♡
Canim öncelikle cok iyi yapmissin doktora gitmekle beklemekle elimize birsey gecmiyor malesef .. Hatirlarsan bende mart ayinda gidip butun saydigin herseyi yapip diger ay asilama yaptirip icim rahat sekilde beklemistim cunku artik tek secenek tup bebekti ve onu da biz istemiyorduk su asamada ..
Bence hersey guzel olacak ❤

Canım insanları biliyorsun hele ki bizi konuşmak için güzel malzeme görüyorlarsa vurun abalıya misali acımızın üstüne acı ekliyorlar... Sağolasın canım kimse değerli değil ama canımı yakıyorlar maalesef
Canim k.bkma sana yazdiktan sonra ancak bugun girebildim siteye. ah canım bu insanlar her konuda böyle bazen en yakınındaki bile.... o yüzden aldirma seni uzeni sende uz ;)

Canımm:KK200: Kocan filan yanında ya atmim müsait değildir diyorum sorun olmasın diye çekiniyorum:KK66: İnşallah bebek vardır da adet olmam:dua: Sölemek istemiyodum ama dayanamadım kız sanki ikiz olcakmış gibi geliyo bana yaa öle bekliyorum sanki:KK51: Testi de bilmiyom ki adet gününden önce çıkmıyo ki zaten:63: idrarda kan da yaptırmam. Sürekli gittiğim hastanede tahlil sonuçlarıma baktığımda sırf bhcg testi:KK47::KK48:.. Geçen gün son kimyasaldaki sonuçlarıma baktım o gün ki sevincim aklıma geldi hüzünlendim:olamaz:
Kocam yanimdada cnim atabilirsin ilk msjlarimiz masum oluyoya :)). ben adet oldum canim benimki kiziyo niye oldun diye :))))ankarada hic evcilik oynayamadikda fena kazik atmis oldum :)). sen olmayacaksin cunku hamilesin hemde hissettigin gibi ikizzz insallah oyledir canim allahimm gonlumne göre versin aminnn

Kizlar uzun zamandir dogru duzgun giremiyorum herkes iyidir insallah ben oldukca yogun ve cokca dalgınım bu aralar :110:
Neyse kısa ozet geceyim bu arada uzun binsure doktora gitmemeye hatta zayiflamaya felan karar vermistim ama en son kimyasaldan bubyaba 4 ay gecti bu arada da 83 olan kilom suan 78 insallah daha daha zayiflamaya devam edicem..
Velhasil dun iyi oldugunu duydugum bi doktora gittim.. bu sefer davranisi ilgisi gercekten farkli birine denk geldim oz abim gibi konustu benimle agladim yaninda o derece... :KK43:
Kan pihtilasma sorunum var sanirim ve bu yasadiklarim bundan sebep olabolirmis..ve kızlar klomen her kullanisimda gebe kalmamdan hepsinden bahsettim tuplerinde bi sorun yok muhtemelen cunku gebe kalabiliyosun dedi.. ama benden baya bi testler istedi protein C S felan genetik testleri baya 4 - 5 test var yaptiricam.. sonrasinda buyuk ihtimal rahim filmi cekicek bakalim rahimde perde bisey varmi dedi.. bu sirada zaten tuplerini de gorurum dedi.. neyse velhasil basladi yeni bir sayfa yeni telaslar.. Rabbim utandirmasin :KK200:
Canim tedavin hayırlı olsun :) insallah herşey yoluna girer allahtan hayırlısı :)

Allah sanada nasip etsin canim.. Ama en az belirtiyle rahat bir gebelik nasip etsin..
Ben kendi kendime nazar ediyorum :)
Aminn canım Allah hamile halinle ettiğin duaları kabul etsin inşallah.. ben maalesef ne olursa olsun hamilelikte çektiğim sadece sağlıklı hayırlı evlat olsun diyodum ama Pinkpinkblue Pinkpinkblue ın yaşadıklarından sonra değiştirdim duayı:KK48: dimi pink:KK39:
Canım hem kilo vermen hemde içine sinen bi dr bulman çok güzel inşallah vesile olur en yakın zamanda bebeğine kavuşman için..

Kocam yanimdada cnim atabilirsin ilk msjlarimiz masum oluyoya :)). ben adet oldum canim benimki kiziyo niye oldun diye :))))ankarada hic evcilik oynayamadikda fena kazik atmis oldum :)). sen olmayacaksin cunku hamilesin hemde hissettigin gibi ikizzz insallah oyledir canim allahimm gonlumne göre versin aminnn
Hee tmm o zaman atarım mesaj beybi:KK200: kız adet olman elinde değil ki ya junior gelseydi bitane daha daha mı iyidi:halay: siz ank da seviyonuz o işi yapmaya memleketiniz ya rahat oluyonuz demek:KK8:
Balkı kaymak napıyo kuzu yaaa:KK36:
Benm adetse bakalım beklenmiyo sen erken mi oldun buarada

Hayirli olsun canım tedavin. İnsanın kendini anlayan doktoru bulması yola bir sıfır önde başlaması gibi bence. Umarım doktorun sana uğur getirir ve çok bekletmeden gelir bebişin:KK200: Stres yapma Rabbim nasip edecek Allahın izniyle:anne:

Canim öncelikle cok iyi yapmissin doktora gitmekle beklemekle elimize birsey gecmiyor malesef .. Hatirlarsan bende mart ayinda gidip butun saydigin herseyi yapip diger ay asilama yaptirip icim rahat sekilde beklemistim cunku artik tek secenek tup bebekti ve onu da biz istemiyorduk su asamada ..
Bence hersey guzel olacak ❤

Aminn canım Allah hamile halinle ettiğin duaları kabul etsin inşallah.. ben maalesef ne olursa olsun hamilelikte çektiğim sadece sağlıklı hayırlı evlat olsun diyodum ama Pinkpinkblue Pinkpinkblue ın yaşadıklarından sonra değiştirdim duayı:KK48: dimi pink:KK39:

Canım hem kilo vermen hemde içine sinen bi dr bulman çok güzel inşallah vesile olur en yakın zamanda bebeğine kavuşman için..

Hee tmm o zaman atarım mesaj beybi:KK200: kız adet olman elinde değil ki ya junior gelseydi bitane daha daha mı iyidi:halay: siz ank da seviyonuz o işi yapmaya memleketiniz ya rahat oluyonuz demek:KK8:
Balkı kaymak napıyo kuzu yaaa:KK36:
Benm adetse bakalım beklenmiyo sen erken mi oldun buarada

Kizlar cok cok sagolun.. insallah hayirli guzel haberler de vermem nasip olur bundan sonrasi icin :)
Al_pi Al_pi kuzum.aynen dedigin gibi testler tahliller yapıldı artik icim rahat derim en azindan.. Hersey Rabbimden.. hayirlisini nasip etsin Mevlam..

Günaydın herkeseeeee :KK49: biz yine 6 da açtık gözlerimizi yoook anam bunlar anne karnında başlıyor yaramazlığa :spor:
umutLatahzen umutLatahzen cnm içime çok gzl şeyler doğdu inşallah dr ile izlediğin yol sana bebişini getirecek hep çok olumlu git olur mu ;) bu sefer olacak de içinden bizede hbrdar et randevu günün sana dua edelim :dua: Rabbim gölüne göre en hayırlısı versin güzelim :KK15:

Pinkpinkblue Pinkpinkblue bakalım Cnm pipi yi daha göremedik kıpır kıpır yaramaz bişey ama teyzesi :nazar:

u-mutlu lale u-mutlu lale test günün nzmn Cnm yaaa bak heyacanlanıyorum inşallah pozitifi görelim de bir gebe daha ekleyelim listemize (Amiiiiiiiiiiiiiin) :dua::dua::dua:
Aminnnnnn:dua:
Ayy canım benm yaaa sabah sabah ne güzel pozitif enerjini hissettim yaa Allah razı olsun senden güzel yürekli anne:anneadayı::KK200: test günüm 2 ya da 3 aralık da olmazsam 4 aralıkda yaparım inşallah ddiğin gibi pozitifi görüp sağlıklı bi 9 ay geçiririm güzel yürekli arkadaşım:KK60:
Bu arada senin bebiş uykusuz mu olcak ne o_O amaan sağlıklı hayırlı evlat olsun da anneler herşeye dayanır:anne::hamarat::temizlik::uykucu::KK36:

u-mutlu lale u-mutlu lale test günün nzmn Cnm yaaa bak heyacanlanıyorum inşallah pozitifi görelim de bir gebe daha ekleyelim listemize (Amiiiiiiiiiiiiiin) :dua::dua::dua:
Inşallah birden fazla gebe eklensin listemize... bize dua yokmu kartanesi... Bizlerde bekliyoruz burda....dualarımızı genel yapalımki hepimiz nasiplenelim...

Kizlar cok cok sagolun.. insallah hayirli guzel haberler de vermem nasip olur bundan sonrasi icin :)
Al_pi Al_pi kuzum.aynen dedigin gibi testler tahliller yapıldı artik icim rahat derim en azindan.. Hersey Rabbimden.. hayirlisini nasip etsin Mevlam..
Gülüm yeniden başlayıp tüm testleri yapman inanıyorum iyi gelecektir inşallah Rabbim en kısa zamanda göbüşüne bebişini kondursun hem fit hem hamile ♥♥♥

Mutlu Pazarlar

Kartanesi_26 Kartanesi_26 u-mutlu lale u-mutlu lale canım yureklerinize sağlık çok tesekkur ederim Allah razı olsun..
Dualarımız karşılıklı..Rabbim gönlünüze gore versin insaAllah.
u-mutlu lale u-mutlu lale heyecanla test sonucunu bekliyoruz insAllah güzel haberler vereceksin bizlere..

@hsevda canım okudum duani Rabbim kabul etsin tedaviye gerek kalmadan tez zamanda bebis versin insAllah..

umutLatahzen umutLatahzen Tatlim tedavin hayırlı olsun bu süreçte en önemli şey doktor zaten..
Ben biliyorsun devlette 10ay saçma sapan asistan doktorlarla ugrastim...
Hakkında hayırlısı olsun insaAllah.bu doktor vesilendir olur insaAllah
Al_pi Al_pi okudum canım hem kendime hem haticeye ;)

Back