- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Canim öncelikle cok iyi yapmissin doktora gitmekle beklemekle elimize birsey gecmiyor malesef .. Hatirlarsan bende mart ayinda gidip butun saydigin herseyi yapip diger ay asilama yaptirip icim rahat sekilde beklemistim cunku artik tek secenek tup bebekti ve onu da biz istemiyorduk su asamada ..Kizlar uzun zamandir dogru duzgun giremiyorum herkes iyidir insallah ben oldukca yogun ve cokca dalgınım bu aralar
Neyse kısa ozet geceyim bu arada uzun binsure doktora gitmemeye hatta zayiflamaya felan karar vermistim ama en son kimyasaldan bubyaba 4 ay gecti bu arada da 83 olan kilom suan 78 insallah daha daha zayiflamaya devam edicem..
Velhasil dun iyi oldugunu duydugum bi doktora gittim.. bu sefer davranisi ilgisi gercekten farkli birine denk geldim oz abim gibi konustu benimle agladim yaninda o derece...
Kan pihtilasma sorunum var sanirim ve bu yasadiklarim bundan sebep olabolirmis..ve kızlar klomen her kullanisimda gebe kalmamdan hepsinden bahsettim tuplerinde bi sorun yok muhtemelen cunku gebe kalabiliyosun dedi.. ama benden baya bi testler istedi protein C S felan genetik testleri baya 4 - 5 test var yaptiricam.. sonrasinda buyuk ihtimal rahim filmi cekicek bakalim rahimde perde bisey varmi dedi.. bu sirada zaten tuplerini de gorurum dedi.. neyse velhasil basladi yeni bir sayfa yeni telaslar.. Rabbim utandirmasin
Dualari da tamamlicam bu arada aklimda herkes :) ♡
Bence hersey guzel olacak ❤