• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cok sevindim canlar ikiniz içinde rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin..
Alpim belirtim yok diyordun al sana belirti:KK66: tatli soorunlar bunlar bu günler de geçecek
Benim bebisler de iyi şükür ikisi emekliyor koşturup duruyoruz arkalarindan:)
Oyy yerim onlari 4ü birden yürüyünce nasil olacak cok merak ediyorum ..
Oglum dur kizim yapma :-)
Allah saglik versin onlarada hersey geciyor ..

Tamam canim sen okuma ben senin yerine okurum :KK66: herkese 200 okurum sen kimde kaldigini soyle yeter ..
sagol canim Allah razi olsun hastane isleri sinav gelen giden kafam allak bullak oldu hakka girmeyim dedim ben zikirmatiktekileri bi toplayim devam edebildigim kadar edeyim yapamadigim yerde senden yardim alayim insallah

Al_pi Al_pi bu arada mide bulantilari baslamis kendi kendine nazar degdirdin kuzum:-)
Sen bu duayi unut ben yerine okurum sen bak islerine .. Rabbim nasip ederse diger duaya katilirsin .. Sonucta birbirimize destek olabiliriz bu konuda aramizda sıkıntı yapacak kimse yok rahat ol ..
Evet canim ya cikarmak en kotusu sadece bulansa iyi :) yeter ki olsun demedim ama niye olmuyo dedim :olamaz:

Sen bu duayi unut ben yerine okurum sen bak islerine .. Rabbim nasip ederse diger duaya katilirsin .. Sonucta birbirimize destek olabiliriz bu konuda aramizda sıkıntı yapacak kimse yok rahat ol ..
Evet canim ya cikarmak en kotusu sadece bulansa iyi :) yeter ki olsun demedim ama niye olmuyo dedim :olamaz:
tamam canim insallah digerine katilayim. bizler iste korkudan her belirtiyi ariyoruz kendimizde rahat batiyor:-) olmayinca acaba bi problem mi var diye kendi kendimizi yiyoruz ne yapalim olsunda 9 ay ne olacak gecer gider insallah

vesselam_ vesselam_ canim duani okudum .. Rabbim saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin .. 200 okudum hsevdanin yerinede okudum canim :KK66:
Allah razı olsun canım yureginize sağlık.
Rabbim insaAllah sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bendede belirti yok diyorum alpi ama arada hafiften bi mide bulantısı yaşıyorum sadece..

Allah razı olsun canım yureginize sağlık.
Rabbim insaAllah sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bendede belirti yok diyorum alpi ama arada hafiften bi mide bulantısı yaşıyorum sadece..
Sakin niye belirtim yok deme benim gibi olursun walla :)
Amin insallah rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ..

Kızlar takip edemedim dünden beri telefonum kayboldu bulamadık muhtemelen çalındı. Dünkü duayı okuyamadım ama hepsini okuyacağım yazamayabilirim telefon alana kadar, her zaman bilgisayardan giremiyorum çünkü. hasta olanlar doktora gidenler var sanırım Allah herkesin sıkıntısını gidersin, şifa versin inşAllah.

@Ters Lale Semra24 Semra24 bakalım hanginizin tahmini çıkacak ;) ne yalan söyleyim bende Merak ediyorum...
çok şükür misafirlerimi ağırladım gayette memnun gittiler... şimdi ayağımı uzattım dinleniyorum... Al_pi Al_pi Cnm çok iyi bilirim o bulantıları seni senden alır resmen İnan ben daha yeni biraz rahatladım,rahatlayınca hmn kilo alınıyormuş onuda test ettim :kk77:

Kizlar uzun zamandir dogru duzgun giremiyorum herkes iyidir insallah ben oldukca yogun ve cokca dalgınım bu aralar :110:
Neyse kısa ozet geceyim bu arada uzun binsure doktora gitmemeye hatta zayiflamaya felan karar vermistim ama en son kimyasaldan bubyaba 4 ay gecti bu arada da 83 olan kilom suan 78 insallah daha daha zayiflamaya devam edicem..
Velhasil dun iyi oldugunu duydugum bi doktora gittim.. bu sefer davranisi ilgisi gercekten farkli birine denk geldim oz abim gibi konustu benimle agladim yaninda o derece... :KK43:
Kan pihtilasma sorunum var sanirim ve bu yasadiklarim bundan sebep olabolirmis..ve kızlar klomen her kullanisimda gebe kalmamdan hepsinden bahsettim tuplerinde bi sorun yok muhtemelen cunku gebe kalabiliyosun dedi.. ama benden baya bi testler istedi protein C S felan genetik testleri baya 4 - 5 test var yaptiricam.. sonrasinda buyuk ihtimal rahim filmi cekicek bakalim rahimde perde bisey varmi dedi.. bu sirada zaten tuplerini de gorurum dedi.. neyse velhasil basladi yeni bir sayfa yeni telaslar.. Rabbim utandirmasin :KK200:
Dualari da tamamlicam bu arada aklimda herkes :) ♡

Kizlar uzun zamandir dogru duzgun giremiyorum herkes iyidir insallah ben oldukca yogun ve cokca dalgınım bu aralar :110:
Neyse kısa ozet geceyim bu arada uzun binsure doktora gitmemeye hatta zayiflamaya felan karar vermistim ama en son kimyasaldan bubyaba 4 ay gecti bu arada da 83 olan kilom suan 78 insallah daha daha zayiflamaya devam edicem..
Velhasil dun iyi oldugunu duydugum bi doktora gittim.. bu sefer davranisi ilgisi gercekten farkli birine denk geldim oz abim gibi konustu benimle agladim yaninda o derece... :KK43:
Kan pihtilasma sorunum var sanirim ve bu yasadiklarim bundan sebep olabolirmis..ve kızlar klomen her kullanisimda gebe kalmamdan hepsinden bahsettim tuplerinde bi sorun yok muhtemelen cunku gebe kalabiliyosun dedi.. ama benden baya bi testler istedi protein C S felan genetik testleri baya 4 - 5 test var yaptiricam.. sonrasinda buyuk ihtimal rahim filmi cekicek bakalim rahimde perde bisey varmi dedi.. bu sirada zaten tuplerini de gorurum dedi.. neyse velhasil basladi yeni bir sayfa yeni telaslar.. Rabbim utandirmasin :KK200:
Dualari da tamamlicam bu arada aklimda herkes :) ♡
Hayirli olsun canım tedavin. İnsanın kendini anlayan doktoru bulması yola bir sıfır önde başlaması gibi bence. Umarım doktorun sana uğur getirir ve çok bekletmeden gelir bebişin:KK200: Stres yapma Rabbim nasip edecek Allahın izniyle:anne:

Back