• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın güzeller :KK66:
Saye- Saye- u-mutlu lale u-mutlu lale kızlar duanızı okudum. Rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin :KK19:

Saye- Saye- canim duani okudum rabbim sana gonlunden gecenleri nasip etsin en kisa zamanda .. Dedenede sifa versin..
u-mutlu lale u-mutlu lale canim seninde duani okudum hsevdanin yerinede okudum sana .. Rabbim insallah guzel haberler almayi/ vermeyi nasip eder .. amin..

Günaydınnnn mutlu bir hafta olsun inşallah :)
Saye- Saye- u-mutlu lale u-mutlu lale dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Al_pi Al_pi

u-mutlu lale u-mutlu lale duani okudum canım az kaldı heyecanlı bekleyiş insAllah güzel haberlerle sonuçlanacak :KK66:

Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insaAllah

vesselam_ vesselam_ Saye- Saye- u-mutlu lale u-mutlu lale kızlar dualarınızı okudum.. Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin

Güzel yürekli arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Dua eden dilleriniz yürekleriniz dert görmesin inşallah. Allah birbirimiz için ettiğimiz duaları tez zamanda kabul etsin aminnn

Saye- Saye- duanı okudum canım Allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasio etsin..
Al_pi Al_pi senin duanı da kendi duamı da okudum canım güzel bi hamilelik geçirip 9 ayı doldurduktan sonra Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Allah razi olsun canim .. Dua eden dillerin dua bulsun ;)

Hosgeldin evine :KK66: iyiyiz sukur bir kac kisi var topikte digerleri sessiz sessiz takipte sanirim keyifleri yok konusmaya ..
Sen nasilsin kizin nasil hasta filan olmadan döndünüz insallah
Hosbulduk alpicim. iyiyim bende bu kucuk kizla ugrasiyorum . hasta olmadi cok sukur ama butun duzeni bozuldu dis cikarmaya calisiyo cok sıkıntılı huysuz aglama krizleri oluyo. uykusu iyice berbat oldu bu gece absrtisiz 20 kere kalkmistir alpi bide nasil agliyor cok uzuluyorum ... cok yorgun ve uykusuzum . sen nasilsin minik alpi nasil masallah size canim

Hosbulduk alpicim. iyiyim bende bu kucuk kizla ugrasiyorum . hasta olmadi cok sukur ama butun duzeni bozuldu dis cikarmaya calisiyo cok sıkıntılı huysuz aglama krizleri oluyo. uykusu iyice berbat oldu bu gece absrtisiz 20 kere kalkmistir alpi bide nasil agliyor cok uzuluyorum ... cok yorgun ve uykusuzum . sen nasilsin minik alpi nasil masallah size canim
Evine alisiyor sessizlige alisiyor kalabaliga girince huysuzlasiyor mecburen ..
Bir kac gune alisir evine duzeni oturur yine .. Dis agrisi cok zor ya kiyamam bi ciksa da rahatlasa ..
iyiyim canim cok sukur simdilik hersey yolunda gun sayiyorum doktora gitmek icin doktorun hersey yolunda demesini duymak icin :-/
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ..

Slm kızlar :KK54: bnmde ilaçlarla başım dertte dr verdi dün kullanmaya başlayım dedim tabi bnm mide kabul eder mi :( napacam böyle bilmiyorum biri Demir ilacı biri decavit bide magnezyum yazmış o suda eritilen hadi onu dik kafana ama ya diğer leri öfffff :KK17:

Slm kızlar :KK54: bnmde ilaçlarla başım dertte dr verdi dün kullanmaya başlayım dedim tabi bnm mide kabul eder mi :KK43: napacam böyle bilmiyorum biri Demir ilacı biri decavit bide magnezyum yazmış o suda eritilen hadi onu dik kafana ama ya diğer leri öfffff :KK17:
Decaviti dusukten sonra doktor bana vermisti uzun sure kullandim .. Ben ilac yutamam normalde en az iki uc ay kullandim onu bayagi buyuk bir ilac cok zorlaniyordum yutarken .. Ama napalim sabir biraz ;)

Evine alisiyor sessizlige alisiyor kalabaliga girince huysuzlasiyor mecburen ..
Bir kac gune alisir evine duzeni oturur yine .. Dis agrisi cok zor ya kiyamam bi ciksa da rahatlasa ..
iyiyim canim cok sukur simdilik hersey yolunda gun sayiyorum doktora gitmek icin doktorun hersey yolunda demesini duymak icin :-/
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ..
Aynn cnm bu hafta toparlar ins eski düzenimizi. valla cok zorlandi yavrum kiyamam :(. az kalmis kontrolunuze iyi olmasa belirti verirdi cnm bak masallah buyudu .bu gitmende senin icin hareket edecek annesi :KK46::KK53:. amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin :anne::KK200:

selamlar kizlar herkesler iyi cok sükür gecmisi okudum. bana dua eden güzel arkadaslarim Allah razi olsun bin mislini sizlere versin insallah. ben cumartesi ögleden sonra urfaya hasta nakline gittim pazar gece döndüm dünde nöbetciydim eve geleli bi kac saat oldu sinavlarima calismam lazim. herkesleri öpüyorum hamilelerin göbüslerini seviyorum:KK200:

Aynn cnm bu hafta toparlar ins eski düzenimizi. valla cok zorlandi yavrum kiyamam :KK43:. az kalmis kontrolunuze iyi olmasa belirti verirdi cnm bak masallah buyudu .bu gitmende senin icin hareket edecek annesi :KK46::KK53:. amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin :anne::KK200:
prensesin evde secer olmus masallah :KK200:

Slm kızlar :KK54: bnmde ilaçlarla başım dertte dr verdi dün kullanmaya başlayım dedim tabi bnm mide kabul eder mi :KK43: napacam böyle bilmiyorum biri Demir ilacı biri decavit bide magnezyum yazmış o suda eritilen hadi onu dik kafana ama ya diğer leri öfffff :KK17:
Sus kiz ne mizirdaniyosun icilecek ne varsa iceceksin yenilecek ne varsa yiyeceksin :sinirli: anne olmak kolaymi sandinn :63:. aksatmadan ic ilaclarini yarasin bebisine :KK19:

prensesin evde secer olmus masallah :KK200:
Ev secmek degilde cnm herkes kucakta tuttu simdi ben birakinca aglayip kiziyo wc ye kucagimda gidiyorum :)))). sende yorulmussun canim baya dinlende oyle calis bence. Allah zihin acikligi versin canim

Decaviti dusukten sonra doktor bana vermisti uzun sure kullandim .. Ben ilac yutamam normalde en az iki uc ay kullandim onu bayagi buyuk bir ilac cok zorlaniyordum yutarken .. Ama napalim sabir biraz :KK66:
Evet birazcik iri bi ilac . unutcam diye aklim cikiyordu :p

Ev secmek degilde cnm herkes kucakta tuttu simdi ben birakinca aglayip kiziyo wc ye kucagimda gidiyorum :)))). sende yorulmussun canim baya dinlende oyle calis bence. Allah zihin acikligi versin canim
hemde ne yorulmak canim ama derslerimin hepsi duruyor yaaa:olamaz::skandal: neyse hallederim ben :KK48: gaza geldim simdi

Back