• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen öyle canım her şeyden nem kapıyorum maalesef kii..
O serinin ilk kitabı var canım ben de ama okumak bir türlü nasip olmadı .. Gerçekten ihtiyacım var.. Özellikle bu aralar çok üst üste geliyor.. Düşünebiliyor musun yana yakıla bebek isterken insanları hamile olmadığıma ikna etmeye çalışıyorum.. Şaka gibi bir de çalışmıyorum ya şu an habire bence hamile ondan çalışmıyor va diyorlar.. Be müslüman siz değil misiniz neden olmuyor yapmıyor musun diyen? İnsanlara hiç bir türlü laf anlatamazsın ama bu süreç gerçekten yıprattı
Ayy canım ya insanlar çok acımasız.. İnşallah sen çektiklerinin mükafatını hayırlı evlatlarla alacaksın inşallahh..
Kızlar selam herkesler iyidir inşallah okuyamadım geçmişi.
Ben de toparlanmaya çalışıyorum dün eve geldim, sağolsunlar herkes yardımcı oluyor
Canıım be güzel mis kokulu yabruna kavuştun çok şükür Allah bağışlasın size kolayca atlatın alışma evresini inşallah..
hayirli cumalar kizlar nasilsiniz. ben nöbetten ciktim dedemin sonuclari vardi onlari gösterdim geldim prostat kanseri teshisi konuldu maalesef ;(
Canım çok üzüldüm çook geçmiş olsun inşallah Allah kolaylık versin..
Kizlar idrar yollari enfesiyonu hamile.kalmaya engelmi basina gelen varmi?
Engel olduğunu duymuştum ama tedavisi kolay olan bişey sanırım ilaç içip düzeldiğin zaman hamile kalırsın inşallah.. benm başıma gelmedi ama duyumlarım bu şekilde..
Canım o adam sahtekar çıktı. Uğur koşar. Karısı yaptıklarını anlattı netten bak istersen
:oha::skandal:inanmıyorum hiç duymamışım yaaa
Aa evet hatırlıyorum haberi hem de yakın zamanda. Adam bildiginiz dolandırıcıymis

vesselam_ vesselam_ Semra24 Semra24 kızlar ilginizden dolayı saolun kusura bakmayın nete girmeye fırsatım olmadı...
Çok şükür miniğim iyi bugün bol bol gördüm onu maşallah kıpır kıpırdı ;) hep dua ederek izledim... ama ayaklarını hep topladı dr bile bugün cuma bu çok terbiyeli bir bebek dedi :KK70: keşke pzrtesi gelseydik hocam dedim... tabi banada magnezyum, decavit vs vs yazdı :confused: artık vay halime gelsin tekrar mide bulantıları:oops:

Saye- Saye- canım çok üzüldüm inan Rabbim Şafi adıyla şifasini versin insAllah..bir an önce iyileşir Allahın izniyle.
amin canim insallah
Canım çok üzüldüm çook geçmiş olsun inşallah Allah kolaylık versin..
sagol canim Allah razi olsun
Saye- Saye- Rabbim dedene açil şifalar versin... inşallah ağrısız geçirir bu süreci gerçekten içim acıdı...
amin canim insallah simdilik agridan cok bas dönmeleri ve halsizlikten sikayetci insallah kolay atlatir süreci
Rabbim acil şifalar versin haticem :KK43:
aminn saadetim insallah

Kızlar selam nasılsınız
Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ kizlar hamilelik nasıl gidiyor
Canım valla şuan herşey yolunda bir ara lekelenmem oldu ama sanırım bizim minik iyice yerleşiyor çünkü doktor hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi..
Sen nasılsın bebisler nasıl iyiler insaAllah

vesselam_ vesselam_ Semra24 Semra24 kızlar ilginizden dolayı saolun kusura bakmayın nete girmeye fırsatım olmadı...
Çok şükür miniğim iyi bugün bol bol gördüm onu maşallah kıpır kıpırdı :KK66: hep dua ederek izledim... ama ayaklarını hep topladı dr bile bugün cuma bu çok terbiyeli bir bebek dedi :KK70: keşke pzrtesi gelseydik hocam dedim... tabi banada magnezyum, decavit vs vs yazdı :confused: artık vay halime gelsin tekrar mide bulantıları:oops:
Hay maasallah :) sevindim canim iyi olmanıza:)

Çok şükür miniğim iyi bugün bol bol gördüm onu maşallah kıpır kıpırdı :KK66: hep dua ederek izledim... ama ayaklarını hep topladı dr bile bugün cuma bu çok terbiyeli bir bebek dedi :KK70: keşke pzrtesi gelseydik hocam dedim... tabi banada magnezyum, decavit vs vs yazdı :confused: artık vay halime gelsin tekrar mide bulantıları:oops:
Canım benim çok şükür sağlığı yerinde bebişin cinsiyeti sonra da öğrenseniz olur ama bana nedense erkek gibi geliyo nacizane düşüncem:) Sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi boş..
Iyi olmaya calisiyorum canim.. Bu gunlere şükür mide bulantim baş dönmem çok ruh gibi geziyorum evde ..
Sen nasilsin minnaklar nasil .. :-*
Alpiciim bak belirtim yok diyodun bebeğin kendini belli etmeye başladı demek burdayım anne rahat ol diyo:KK39:

Canım valla şuan herşey yolunda bir ara lekelenmem oldu ama sanırım bizim minik iyice yerleşiyor çünkü doktor hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi..
Sen nasılsın bebisler nasıl iyiler insaAllah

Iyi olmaya calisiyorum canim.. Bu gunlere şükür mide bulantim baş dönmem çok ruh gibi geziyorum evde ..
Sen nasilsin minnaklar nasil .. :-*
Cok sevindim canlar ikiniz içinde rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin..
Alpim belirtim yok diyordun al sana belirti;) tatli soorunlar bunlar bu günler de geçecek
Benim bebisler de iyi şükür ikisi emekliyor koşturup duruyoruz arkalarindan:)

CyIcEtyW8AEbH-s.jpg

CyGJGOyW8AA3gIX.jpg

Hayırlı Sabahlar. . .

Son düzenleme:
Canım benim çok şükür sağlığı yerinde bebişin cinsiyeti sonra da öğrenseniz olur ama bana nedense erkek gibi geliyo nacizane düşüncem:) Sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi boş..

Alpiciim bak belirtim yok diyodun bebeğin kendini belli etmeye başladı demek burdayım anne rahat ol diyo:KK39:
Allah sanada nasip etsin canim.. Ama en az belirtiyle rahat bir gebelik nasip etsin..
Ben kendi kendime nazar ediyorum :)

Back