- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Yüreğine sağlık ablam..
Az kaldı sende güzel haberler vereceksin insaAllah bizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüreğine sağlık ablam..
Güzel gönlüne sağlık canım benim..vesselam_ hafta sonu pek giremiyorum şimdiden okudum Rabbim kabul etsin inşallah bebişini sağ salim kucağına aldığın zamanları görelim :)
Aminnn inşallahhh canım hayırlısıyla inşallahhhGüzel gönlüne sağlık canım benim..
Umudumuzu yitirmeden güzel günlere kavuşacaksiniz insaAllah canım..
Sende tez vakitte sevinç haberlerini vereceksin insaAllah![]()
Doğru diyorsun canim ya bu sene denize de çok gidemedik ki güneşlenelim. Aklıma gelseydi aslında onu yaptırırdım ama unuttum yine :)Kapalı olunca günes yüzü görmüyoruz :)
Artık evde gunes bulduğum yerde faydalanmaya çalışıyorum..
Onada baktir iyi olur canım..
Aile hekimliği hepsine bakmisti bana.
Benide ocakta bi daha çağırdılar testleri tekrar edecem.bide aşı vurulacam![]()
Önceden çok kullandım canim tedavi sürecinde baya bi kullandım bende :) hamile kalır kalmaz kesti doktor decavit verdi direk bunun içinde de var dedi folikasit bakalım doktor ne diyecek gidince sorarım ona daFolik asit kullanıyo musun onların b12 takviyeli olanları var genelde doktorlar onu öneriyor
Allah acil şifalar versin canim benimhayirli cumalar kizlar nasilsiniz. ben nöbetten ciktim dedemin sonuclari vardi onlari gösterdim geldim prostat kanseri teshisi konuldu maalesef ;(
Rabbim sifa versin insallah dedene canim ..hayirli cumalar kizlar nasilsiniz. ben nöbetten ciktim dedemin sonuclari vardi onlari gösterdim geldim prostat kanseri teshisi konuldu maalesef ;(
Çok geçmiş olsun canımhayirli cumalar kizlar nasilsiniz. ben nöbetten ciktim dedemin sonuclari vardi onlari gösterdim geldim prostat kanseri teshisi konuldu maalesef ;(
Canım açılma sıkıntısı olmadıysa neden sezeryanla alındıSağol canım âmin inşallah :)
Otu koymadım anneme demiştim daha önceden de benle gelmişti hastaneye ama sallamadı beni :)
Bi de benim açılma sıkıntısı olmadı zaten hani işe yarar mıydı yoksa bilemedim.
Hoşbulduk alpicim iyiyiz çok şükür, yavaş yavaş toparlanıyorum ben de.
Annelik güzel biraz endişe, biraz korku filan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Allah şifa versin canımhayirli cumalar kizlar nasilsiniz. ben nöbetten ciktim dedemin sonuclari vardi onlari gösterdim geldim prostat kanseri teshisi konuldu maalesef ;(
Allah acil şifalar versin canim benim![]()
Rabbim sifa versin insallah dedene canim ..Keske hic hastaliklar olmasa helede o adini bile söylemek istemedim hastalik
![]()
Çok geçmiş olsun canımRabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah
Allah şifa versin canım![]()
cok tesekkür ederim kizlar hepinize. dedem 82 yasinda yasi dolayisiyla kemoterapi falanda baslanamayacak sadece belirtileri azaltmak icin ilac verilecek .. Allah herkese sifa versin elimizden geleni yapacagiz artik..
Evet canim ya nerelerdesin bugün kontrolün vardıKartanesi_26 nerelerdesin canım hersey yolunda insaAllah
Amin gülüm Allah razı olsun bitanem... sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah ablacım...Yüreğine sağlık ablam..
Az kaldı sende güzel haberler vereceksin insaAllah bizlere
Canım o adam sahtekar çıktı. Uğur koşar. Karısı yaptıklarını anlattı netten bak istersenYaralı kalpler kulübüDokunuyo sahneler canım.. Sen Uğur Koşar ın Allah De Ötesini Bırak - Niyet kitabını duydun mu canım okumadıysan okumanı tavsiye ederim. Şu durumda çok rahatlatıcı. İnsanların ağzına kilit vuramıyorsun maalesef ancak onlarla başa çıkabilmen için kendi psikolojini güçlendirmeli ve iç huzuru yakalamalısın.Bu sana çok iyi gelecek
Yakınımdakiler benim resmen adet günlerimi takip eder oldular ama bu aydan sonra ara verdim istemiyorum diycem algıları dağılsın biraz sıkıldım çok açıklama yapmaktan![]()
Aa evet hatırlıyorum haberi hem de yakın zamanda. Adam bildiginiz dolandırıcıymisCanım o adam sahtekar çıktı. Uğur koşar. Karısı yaptıklarını anlattı netten bak istersen