• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaralı kalpler kulübü:KK51: Dokunuyo sahneler canım.. Sen Uğur Koşar ın Allah De Ötesini Bırak - Niyet kitabını duydun mu canım okumadıysan okumanı tavsiye ederim. Şu durumda çok rahatlatıcı. İnsanların ağzına kilit vuramıyorsun maalesef ancak onlarla başa çıkabilmen için kendi psikolojini güçlendirmeli ve iç huzuru yakalamalısın.Bu sana çok iyi gelecek:dua:
Yakınımdakiler benim resmen adet günlerimi takip eder oldular ama bu aydan sonra ara verdim istemiyorum diycem algıları dağılsın biraz sıkıldım çok açıklama yapmaktan:bicak:
Aynen öyle canım her şeyden nem kapıyorum maalesef kii..
O serinin ilk kitabı var canım ben de ama okumak bir türlü nasip olmadı .. Gerçekten ihtiyacım var.. Özellikle bu aralar çok üst üste geliyor.. Düşünebiliyor musun yana yakıla bebek isterken insanları hamile olmadığıma ikna etmeye çalışıyorum.. Şaka gibi bir de çalışmıyorum ya şu an habire bence hamile ondan çalışmıyor va diyorlar.. Be müslüman siz değil misiniz neden olmuyor yapmıyor musun diyen? İnsanlara hiç bir türlü laf anlatamazsın ama bu süreç gerçekten yıprattı

:dua:Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kimin gönlünde ne duası varsa kabul etsin inşallah Yüce Mevlam tüm hamilelere sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin evlatlarini tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı dinli imanlı evlatlar nasip etsin inşallah tez vakit:dua:

Hayırlı cumalar herkese :)
Kızlar kan sonuçlarımı aldım d vitamini 21 çıkmış dusuk görünüyor ama sağlık ocağındaki hemşire çok kötü değil iyi çıkmış dedi. Ayin 1 de doktor kontrolüm var sizce ilaç verir mi yoksa dediği gibi iyi mi sonuç

Kızlar selam herkesler iyidir inşallah okuyamadım geçmişi.
Ben de toparlanmaya çalışıyorum dün eve geldim, sağolsunlar herkes yardımcı oluyor
Hoş geldin canım evine..yardımcı olurlar tabiki..sağlıcakla büyüt insAllah.
Darisi isteyen herkesin başına insAllah
Ben sana bisey soracaktım canim
Doğuma diye giderken o otu koydun mu suya?

Hayırlı cumalar herkese :)
Kızlar kan sonuçlarımı aldım d vitamini 21 çıkmış dusuk görünüyor ama sağlık ocağındaki hemşire çok kötü değil iyi çıkmış dedi. Ayin 1 de doktor kontrolüm var sizce ilaç verir mi yoksa dediği gibi iyi mi sonuç
Canım sonuçlarının iyi olmasına sevindim benimde d vitaminim düşük çıkmıştı 16 doktor ilaç yazdi bana bilmiyorum yazar mı.

Canım sonuçlarının iyi olmasına sevindim benimde d vitaminim düşük çıkmıştı 16 doktor ilaç yazdi bana bilmiyorum yazar mı.
Anladım canım benim seninki de dusuk çıkmış evet. Bakalım ne diyecek zaten oldum olası kemiklerim agriyo acaba ilgisi varmı doktora sorarım insallah unutmam :) keske b12 ye de baktırsaydım :)

Anladım canım benim seninki de dusuk çıkmış evet. Bakalım ne diyecek zaten oldum olası kemiklerim agriyo acaba ilgisi varmı doktora sorarım insallah unutmam :) keske b12 ye de baktırsaydım :)
Kapalı olunca günes yüzü görmüyoruz :)
Artık evde gunes bulduğum yerde faydalanmaya çalışıyorum..
Onada baktir iyi olur canım..
Aile hekimliği hepsine bakmisti bana.
Benide ocakta bi daha çağırdılar testleri tekrar edecem.bide aşı vurulacam ;)

Folik asit kullanıyo musun onların b12 takviyeli olanları var genelde doktorlar onu öneriyor

Hoş geldin canım evine..yardımcı olurlar tabiki..sağlıcakla büyüt insAllah.
Darisi isteyen herkesin başına insAllah
Ben sana bisey soracaktım canim
Doğuma diye giderken o otu koydun mu suya?
Sağol canım âmin inşallah :)
Otu koymadım anneme demiştim daha önceden de benle gelmişti hastaneye ama sallamadı beni :)
Bi de benim açılma sıkıntısı olmadı zaten hani işe yarar mıydı yoksa bilemedim.
hamaratcann hamaratcann canim duani okudum Rabbim kabul etsin..
M M_atruska bu dualar okunuyor adetli iken canim..

TaeYang TaeYang hosgeldin canim nasilsiniz ? Annelik nasil bi duygu ☺
Hoşbulduk alpicim iyiyiz çok şükür, yavaş yavaş toparlanıyorum ben de.
Annelik güzel biraz endişe, biraz korku filan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

vesselam_ vesselam_ hafta sonu pek giremiyorum şimdiden okudum Rabbim kabul etsin inşallah bebişini sağ salim kucağına aldığın zamanları görelim :)

Back