• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah razı olsun ebrum :KK66: nasılsın? Moralin düzeldi mi,İnan içimden çok şey geçti ama yazıp seni daha çok kızdırmak istemedim... ne olur duyma, rabbim hayırlısını verecek ve sen cvbını öle vereceksin... bizler Allah inancı olan insanlarız keşke herkeslerde olsa o inanc... üzülme olur mu :KK19: biz dualarımıza devam edelim olacak okadar inanıyorum ki olacak ebrum :KK36:
Saolasın canım Allah razı olsun.. Moral olarak bu konuda toplanmam çok zor canım her geçen gün yeni bir şey duyuyorum.. Allah'a havale ettim.. Bugün olmasa yaron ahirette illa ki hesabını verecekler bana akıttırdıkları gözyaşlarının... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.. Gönlü güzel arkadaşım:KK200:

Saolasın canım Allah razı olsun.. Moral olarak bu konuda toplanmam çok zor canım her geçen gün yeni bir şey duyuyorum.. Allah'a havale ettim.. Bugün olmasa yaron ahirette illa ki hesabını verecekler bana akıttırdıkları gözyaşlarının... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.. Gönlü güzel arkadaşım:KK200:
Neyin var canim :(. uzme kendini hickimse senden daha değerli degil ;)

Kızlar ben buara çok ağlak oldum yaa herşeye ağlıyorum hamilelik belirtisi olarak bişey aramıyorum:KK47: ama yıpranıyomuyuz bu süreçte anlamadım ki sürekli her şey zırlayan bi hatun oldum adam bıkcak benden:KK14:
Dün akşam no309 u izliyorum 2 sahnede baya baya ağladım reklam izliyom ağlıyom ama dikkat ettim genelde anne çocuk ilişkisinde oluyom böle:olamaz: sizde benm gibi misiniz?
Aynı sahneler sanırım bana da oldu:)

Neyin var canim :KK43:. uzme kendini hickimse senden daha değerli degil :KK66:
Canım insanları biliyorsun hele ki bizi konuşmak için güzel malzeme görüyorlarsa vurun abalıya misali acımızın üstüne acı ekliyorlar... Sağolasın canım kimse değerli değil ama canımı yakıyorlar maalesef

Ozlediysen msj at :KK45:. bence:KK54: 9ay adet olmana gerek yok :KK51:. imsallah olmazsin canimmm :KK19:

Olamazsin ters lalecim bunu böyle bil :sinirli:. test yapacakmisin yoksa bat gecmesinimi bekleyeceksin :KK51:

Canımm:KK200: Kocan filan yanında ya atmim müsait değildir diyorum sorun olmasın diye çekiniyorum:KK66: İnşallah bebek vardır da adet olmam:dua: Sölemek istemiyodum ama dayanamadım kız sanki ikiz olcakmış gibi geliyo bana yaa öle bekliyorum sanki:KK51: Testi de bilmiyom ki adet gününden önce çıkmıyo ki zaten:63: idrarda kan da yaptırmam. Sürekli gittiğim hastanede tahlil sonuçlarıma baktığımda sırf bhcg testi:KK47::KK48:.. Geçen gün son kimyasaldaki sonuçlarıma baktım o gün ki sevincim aklıma geldi hüzünlendim:olamaz:

CyFTKxgW8AARVIv.jpg

Bir Cuma serinliği bahşet yüreğimize Rabbim. .
Yaralarımıza, acılarımıza merhem olsun..

Yeni güne Bismillah ..
Hayırlı Cumalar ..

Aynı sahneler sanırım bana da oldu:)

Yaralı kalpler kulübü:KK51: Dokunuyo sahneler canım.. Sen Uğur Koşar ın Allah De Ötesini Bırak - Niyet kitabını duydun mu canım okumadıysan okumanı tavsiye ederim. Şu durumda çok rahatlatıcı. İnsanların ağzına kilit vuramıyorsun maalesef ancak onlarla başa çıkabilmen için kendi psikolojini güçlendirmeli ve iç huzuru yakalamalısın.Bu sana çok iyi gelecek:dua:
Yakınımdakiler benim resmen adet günlerimi takip eder oldular ama bu aydan sonra ara verdim istemiyorum diycem algıları dağılsın biraz sıkıldım çok açıklama yapmaktan:bicak:

"Duasız üşürmüs yürekler bil! Sana bir dua eden olsun,
Seninde bir dua ettiğin!.
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık Kapılar açan..
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!"

~Hz.Mevlana~

Hayirli Cumalar ❤

Back