• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar ben buara çok ağlak oldum yaa herşeye ağlıyorum hamilelik belirtisi olarak bişey aramıyorum:KK47: ama yıpranıyomuyuz bu süreçte anlamadım ki sürekli her şey zırlayan bi hatun oldum adam bıkcak benden:KK14:
Dün akşam no309 u izliyorum 2 sahnede baya baya ağladım reklam izliyom ağlıyom ama dikkat ettim genelde anne çocuk ilişkisinde oluyom böle:olamaz: sizde benm gibi misiniz?

Kızlar ben buara çok ağlak oldum yaa herşeye ağlıyorum hamilelik belirtisi olarak bişey aramıyorum:KK47: ama yıpranıyomuyuz bu süreçte anlamadım ki sürekli her şey zırlayan bi hatun oldum adam bıkcak benden:KK14:
Dün akşam no309 u izliyorum 2 sahnede baya baya ağladım reklam izliyom ağlıyom ama dikkat ettim genelde anne çocuk ilişkisinde oluyom böle:olamaz: sizde benm gibi misiniz?
Bende öyleydim sanirim bebek isteyen herkes öyle hele ki hamile bir dizi ise izledigimiz herseyine etkileniyorum.. Bende n0309 u izlerken cok aglardim üzülürdüm hem izlemekten vazgecmez hemde icime akardi göz yaşlarim ..
Yani normal ☺

Bende öyleydim sanirim bebek isteyen herkes öyle hele ki hamile bir dizi ise izledigimiz herseyine etkileniyorum.. Bende n0309 u izlerken cok aglardim üzülürdüm hem izlemekten vazgecmez hemde icime akardi göz yaşlarim ..
Yani normal ☺
Ayy alpi ben eskiden hiç öyle değildim kız taş kalpliydim demek şimdi hazır bekliyom yaşlanıyom mu ne:63: Dün akşam Lord Onur un doğum günüydü dizide o sevimsiz annesi oğlunun doğum gününü kutlarken bile ağladım:olamaz: bide en sonunda bebeğin videosunu çektirmişti 4 boyutlu onlar ağladı ben ağladım hemde senin gibi içime değil gayet dışıma ağladım:KK70:

Ayy alpi ben eskiden hiç öyle değildim kız taş kalpliydim demek şimdi hazır bekliyom yaşlanıyom mu ne:63: Dün akşam Lord Onur un doğum günüydü dizide o sevimsiz annesi oğlunun doğum gününü kutlarken bile ağladım:olamaz: bide en sonunda bebeğin videosunu çektirmişti 4 boyutlu onlar ağladı ben ağladım hemde senin gibi içime değil gayet dışıma ağladım:KK70:
Yaslaniyoruz walla ☺ Ben bazen icime bazen disima agliyorum genellikle adet gunlerimde disimdan agliyordum :)
Reklamlarda izledim orayi cok merak ediyordum ama cok basim agriyordu uyudum sonunu izleyemedim :(

İyiyim cnm bnm, bugüne şükürler olsun... işte Tiksinmelerim ara ara devam ediyor,bide ben gezmeyi severdim şimdi nzmn dışarı çıksam çok çabuk yoruluyorum hmn midem bulanıyor bnmki evi rahatı seviyor anlaşıldı :KK66:
Hep duamdasınız,inşallah hayırlı hbribi alacağız Cnm seninde... sen nasılsın? Mersin'demisin?
Ay yerim onu annesi büyüyor yorulmasın annem dinlensin diyor işte ;) bende iyiyim kuzum şükür olsun her halimize yok kuzum şuan tatvandayım kış olsun tam gelecegim

Yaslaniyoruz walla ☺ Ben bazen icime bazen disima agliyorum genellikle adet gunlerimde disimdan agliyordum :)
Reklamlarda izledim orayi cok merak ediyordum ama cok basim agriyordu uyudum sonunu izleyemedim :KK43:

Son reklamda bende uyudum bi değişiklik olmuyo diye:) En son o pis sarının adı neydi o kağıt gönderdi işte sanırım evlilik sözleşmesini orda bitti:bicak:

_Verda_ _Verda_ istediğin şey imkansız değil tatlım,bak burada hepimiz istedik zamanı gelince hamile kaldık. Kimimiz doğurdu kimimiz hamile.Zamanı gelince sende müjdeli haberi alacaksın inşaallah:anne:

İnşallah deranım,
bu ay rahim filmi çekilcek
inşallah vesile olur. .

;)

Buna kesinlikle katiliyorum .. En zor gebelik gecirende sendin kizinda gebeligi aratmiyor sana ❤ Olsun cani sagolsun yeter ki ..
Aynen canim.. aminnn o iyi olsun buyusun hayirli evlat olsun yeter . gece 10 ile 12 kere arasinda kalkiyor gunduzde ayagimda sallayinca ve kipirdamayinca uyuyor :) pink perisan ama dunyanin en mutlu insani ;)

Back