Saolasın canım Allah razı olsun.. Moral olarak bu konuda toplanmam çok zor canım her geçen gün yeni bir şey duyuyorum.. Allah'a havale ettim.. Bugün olmasa yaron ahirette illa ki hesabını verecekler bana akıttırdıkları gözyaşlarının... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.. Gönlü güzel arkadaşımAllah razı olsun ebrumnasılsın? Moralin düzeldi mi,İnan içimden çok şey geçti ama yazıp seni daha çok kızdırmak istemedim... ne olur duyma, rabbim hayırlısını verecek ve sen cvbını öle vereceksin... bizler Allah inancı olan insanlarız keşke herkeslerde olsa o inanc... üzülme olur mu biz dualarımıza devam edelim olacak okadar inanıyorum ki olacak ebrum
Ozlediysen msj atPinkpinkblue evet canım Ank. Olduğunu biliyorum ama özledim seni
Ben bekleme dönemindeyim şimdi işte bakalım reglim geçen ay 4 üydü bu ayda 2 si 3 ü filan olmam yani olmamam gerekir
Olamazsin ters lalecim bunu böyle bilPinkpinkblue şimdi hesapladım da iğneden 1 gün sonra çatlıyosa 30 u ya da 1inde de olabilirim. 14 gün oluyo
Neyin var canimSaolasın canım Allah razı olsun.. Moral olarak bu konuda toplanmam çok zor canım her geçen gün yeni bir şey duyuyorum.. Allah'a havale ettim.. Bugün olmasa yaron ahirette illa ki hesabını verecekler bana akıttırdıkları gözyaşlarının... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.. Gönlü güzel arkadaşım
Teşekkürler canımBuarada topiğimizde öğretmen olanlar varsa öğretmenler günü kutlu olsun
@Mor Seven sen öğretmensin biliyorum canım senin de öğretmenler günün kutlu olsun
Aynı sahneler sanırım bana da oldu:)Kızlar ben buara çok ağlak oldum yaa herşeye ağlıyorum hamilelik belirtisi olarak bişey aramıyorumama yıpranıyomuyuz bu süreçte anlamadım ki sürekli her şey zırlayan bi hatun oldum adam bıkcak benden
Dün akşam no309 u izliyorum 2 sahnede baya baya ağladım reklam izliyom ağlıyom ama dikkat ettim genelde anne çocuk ilişkisinde oluyom bölesizde benm gibi misiniz?
Amin canım inşAllah. çok tesekkür ederim :)Allah kabul etsin inşallah. Öğretmenler günün kutlu olsun :)
Varsa aramızda başka öğretmenler onlarında günü kutlu olsun :)
Canım insanları biliyorsun hele ki bizi konuşmak için güzel malzeme görüyorlarsa vurun abalıya misali acımızın üstüne acı ekliyorlar... Sağolasın canım kimse değerli değil ama canımı yakıyorlar maalesefNeyin var canim. uzme kendini hickimse senden daha değerli degil
Çok incesin canımçok teşekkür ederim.
Ozlediysen msj at. bence 9ay adet olmana gerek yok . imsallah olmazsin canimmm
Olamazsin ters lalecim bunu böyle bil. test yapacakmisin yoksa bat gecmesinimi bekleyeceksin
Aynı sahneler sanırım bana da oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?