• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın bu arada güzeller :KK66: gece koltukta saat 10 da uyuyup,sabahta saat 7 de hortlayan gamzeden hepinize kocaman günaydııııııın ❤️
Günaydın canim benim :) ne güzel erken uyumuşsun nedense bende bu aralar uyuyamıyorum önceden hemen uyurdum şimdi uyku düzensizliği başladı :(
Bu arada doktora cuma gidecektin değil mi ikili test yaptılar mi sana :)

Bu arada kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum kan testi yaptılar rutin işlem hemşire bana ne ilaç kullandığımı sordu söyledim bide dedim balık hapı verdi doktor ama içemiyorum iç dedi önemli bir vitamin. Bende ne zaman icsem midem yanıyor balık tadı ağzıma geliyor size de verdiler mi bildiginiz bi marka var mi bana solgarin omega 3 verdiler ama 95 lira belki ayni işlevi gören daha uygunları vardır var mi bildiginiz

Günaydın canim benim :) ne güzel erken uyumuşsun nedense bende bu aralar uyuyamıyorum önceden hemen uyurdum şimdi uyku düzensizliği başladı :KK43:
Bu arada doktora cuma gidecektin değil mi ikili test yaptılar mi sana :)
Evet Cnm kısmetse yarın gidecem, 2 li testimi yaptırdım sonuç olumlu,temiz dedi dr telefonda... yarın laboratuvar dan kagıtlarımıda alacam çok şükür onu atlattık... ya bnmde her gece bir uyanıyoruz wc,su evi dolanma tekrar uyku :oops: hayırlısıyla atlatırız inşallah şu süreci.... ben daha hiç vitamin ilacı Demir ilacı kullanmaya başlamadım.. bakalım verecek mi yarın? Kan testi istemişti bir baksın bakalım ;)

Evet Cnm kısmetse yarın gidecem, 2 li testimi yaptırdım sonuç olumlu,temiz dedi dr telefonda... yarın laboratuvar dan kagıtlarımıda alacam çok şükür onu atlattık... ya bnmde her gece bir uyanıyoruz wc,su evi dolanma tekrar uyku :oops: hayırlısıyla atlatırız inşallah şu süreci.... ben daha hiç vitamin ilacı Demir ilacı kullanmaya başlamadım.. bakalım verecek mi yarın? Kan testi istemişti bir baksın bakalım :KK66:
Ay çok sevindim testlerinin temiz çıkmasına :)) insan korkuyor Allah'a şükürler olsun :) ben hamile kalmadan başlattı doktor vitamine decavit coraspin ve omega 3 ama balık yagini fazla içemedim. Başta bir kere test yaptı doktor sonra istemedi ama sağlık ocağı çağırdı hemşire dedi herseye bakacam diye insallah sıkıntı olmaz genel olarak unutkanlık var bende bakalım birşey çıkacak mi :))
Birde ne ögrendim bana suan bebek küçük 20.haftasindan sonra kalp atışlarını dinleyebiliriz dedi bende nasıl makine var dedim :) ellerinde mini makine varmış ordan bakabiliyorlarmis çok enterasan :)

Bu arada kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum kan testi yaptılar rutin işlem hemşire bana ne ilaç kullandığımı sordu söyledim bide dedim balık hapı verdi doktor ama içemiyorum iç dedi önemli bir vitamin. Bende ne zaman icsem midem yanıyor balık tadı ağzıma geliyor size de verdiler mi bildiginiz bi marka var mi bana solgarin omega 3 verdiler ama 95 lira belki ayni işlevi gören daha uygunları vardır var mi bildiginiz
Canım bana imom omega vermişti dr. Fiyatı neydi hatırlamıyorum ama balık tadı illa oluyo bide acayip kilo aldırdı bana bıraktım sonra ama hamileyken dr dediyse mecbur kullancan kilo dert olmuyo çok..

Ayyy evet herkes uyu bol bol uyu diyor :uykucu: işte hem dr gemde Cumartesi misafirim var sanırım kafa dolu biraz... hadi senin bata az kaldı bekliyorum müjdeli hbrini gzlim :spor:
İnşallah uslu olur uykuları güzel olur da seni yormaz annesi :anne: dr stresi zor tabi ama bebeğini görcen ne güzel çok şükür herşey de iyi:KK200: misafir de ben kıyamıyom yaa hamileye gitmeye. Bide ben hamileyken misafir ağırlamaya korkarım yaa yorulurum bişey olur diye evham evham:deli: bat konusunda ise :KK17: modundayım:KK51:

Günaydııınnnn bugün umutlu bir günnn Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh Allah razı olsunnn u-mutlu lale u-mutlu lale

Biz manisada yaşıyoruz eşim izmirde çalışıyo her gün gidip geliyo ve yol onu çok yıpratıyo hem maddi hem manevi.Hep bebek bereketiyle gelir senin iş değişçek sonra bebişimiz gelcek diye hayaller kuruyoduk bugün eşimin manisa da bi iş görüşmesi var Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ona bağladım şimdi kendimi belki de olmayan bebeğimin bereketi budur bi vesile olur bu ay :)

Imom omega var canim ayni islevi fiyati sanirim 30kusurdu ..

Günaydııınnnn bugün umutlu bir günnn Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh Allah razı olsunnn u-mutlu lale u-mutlu lale

Biz manisada yaşıyoruz eşim izmirde çalışıyo her gün gidip geliyo ve yol onu çok yıpratıyo hem maddi hem manevi.Hep bebek bereketiyle gelir senin iş değişçek sonra bebişimiz gelcek diye hayaller kuruyoduk bugün eşimin manisa da bi iş görüşmesi var Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ona bağladım şimdi kendimi belki de olmayan bebeğimin bereketi budur bi vesile olur bu ay :)
Amin canım sende de razı olsun.. inşallah bu ay hem eşinin işi olur hemde bebeğiniz olur çifte sevinç yaşarsınız aminnn

gzm43 gzm43 canim duani okudum guzel gune denk gelmis dua siran .. Insallah esin ve senin icin hayirliysa bu is olur .. Rabbim dualarimizi duysun insallh

ayy çok iyi olmuş canım bak böyle böyle güzel haberler almaya devam edersin insallah :)

gzm43 gzm43 cnm hep hayırlı hbrler alacağın gzl günlerin olsun, bende senin gibi hep bişeylerden farklı gzl umutlar elde ederim :KK66: inşallah yüreğinden geçtiği gibi olur bebişin hmn gelir Cnm bnm :KK54:
Amin canımm inşallahh. artık her kapıdan umut arıyorum umut olmadan olmuyo inşallah hepimiz hayallerimize kısa zamanda kavuşuruz :)

Back